- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
aynen ya herseyi ona yormaya basladım artık saclarımda dokuluyor bu ara kesin hamileyim benCanim falla daha öncede demiştim gazdan medet uman insanlarız bizbelirtiler hiç belli olmuyo valla burnumuz aksa belirti sanıyoruz
Dur dur erken daha teste adet olmazsan aynı gün yap daha net olur :)yapamadım olmuyorya bide sonsuz boslukolmazsa diye korkuyor adetime 5-6 gun var dun idrar testi yaptım birsey cıkmadı
Görüşürüz canım Allaha emanet olKizlar ben simdilik cikiyom yemek hazirlancakk optm sizi grsrz iyi muhabetler
İnşallah hamilesindirr canım :)aynen ya herseyi ona yormaya basladım artık saclarımda dokuluyor bu ara kesin hamileyim ben
evet bekliycem zaten umudum kırıldı dun sinir oldumDur dur erken daha teste adet olmazsan aynı gün yap daha net olur :)
Daha yeni yerleşmeye başlamıştır o zaman :))) unudunuda kaybetme bekleyip gorelimevet bekliycem zaten umudum kırıldı dun sinir oldumama yumurtlama zamanım geceli 5-6 gun olmustu
Ben o kadinin ayaklarindan operimhelal be sen onun ewladi onun sansi ilerde olucak cocuklaein onun torunlari siz bi ailesiniz kuzum ay nekadar tatli sejer serefli muhtesem annelerimiz var ya ben onlari yermmAynenn oyle valla cnmm Benimde simdi bu aileem 6 aylikken cocuk esirgemeden aliyolar onceleri hos guzel sonra babamin gozu disarda kaliyo evleniyoo cocuk icin sorunda kendisinden olamamasina ragmen serefsizlik yapiyoo annemde bosadi bende gorusmuyorum simdi annem evde yanliz yasiyo ama birakmadim ben onu komsu oldk evlendikten sonra hergun ordayim yanindayim
Allah ne zaman vericek bakalım isteyen herkese nasip etsinDaha yeni yerleşmeye başlamıştır o zaman :))) unudunuda kaybetme bekleyip gorelim
Valla annlerinizin kıymetini bilin her zamankinden daha çok sarılıp öpün ben 2 sene önce kaybettim annemi çok büyük boşluk var hayatımda nefesi bile yetiyormuş bir annenin onu anladimBen o kadinin ayaklarindan operimhelal be sen onun ewladi onun sansi ilerde olucak cocuklaein onun torunlari siz bi ailesiniz kuzum ay nekadar tatli sejer serefli muhtesem annelerimiz var ya ben onlari yermm
Amin inşallah canımAllah ne zaman vericek bakalım isteyen herkese nasip etsin
Minik kuş :))Ay ben 22 aranizda en kucuk benimmm cok tatliyim baksanaaynisini bende dicektim ya saclarim cok dokuluyoi ya acaba bi iliskisi warmi
varmıs iliskisi netten baktım ama hangi doneminde oluyor bilmiyorum okumak istemedim o kısmıAy ben 22 aranizda en kucuk benimmm cok tatliyim baksanaaynisini bende dicektim ya saclarim cok dokuluyoi ya acaba bi iliskisi warmi
Ay ben hamilemiyim acaba benimde o civarlarda başladı ağrı ara ara devam ediyo aklımda deli sorularvarmıs iliskisi netten baktım ama hangi doneminde oluyor bilmiyorum okumak istemedim o kısmıbide kasıkta adet olucakmıs gibi olusan agrıların sebebi dollenmeden 4 gun sonra falan rahime yerlesme asamasında olurmus
bıcak saplanıyormus gibi agrılar falanda varmı onlarda belirtiymis insallah ya oyledir bosa olmasın su agrılarAy ben hamilemiyim acaba benimde o civarlarda başladı ağrı ara ara devam ediyo aklımda deli sorular
Valla her halt oluyo bana aynı şekilde belim sırtımda agriyo inşallah öyledir ama.bi tarafımda yok diyo bilmiyorum vallabıcak saplanıyormus gibi agrılar falanda varmı onlarda belirtiymis insallah ya oyledir bosa olmasın su agrılar
Bende 26 İstanbulda yaşıyorum
Beyoğlu canım sen ?Ooo bende instanbuldayım canımm hangi semttesin sen
Beyoğlu canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?