- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Ben doğup büyüdüğüm yerdeyim hala :) evlendim babam köye taşındı eşimle çocukluğumun geçtiği evde oturuyoruz :)Ben bahçelievlerdeyim. 1 buçuk ay önce evlendim buraya geldim daha yeniyim burda :)
kafaya takmayı bırakabilsek surpriz yapıcak bize ama boyle cok dusunuyoruz yaValla her halt oluyo bana aynı şekilde belim sırtımda agriyo inşallah öyledir ama.bi tarafımda yok diyo bilmiyorum valla
Aynen ama o nasıl olacak onu yapmak önemli :))kafaya takmayı bırakabilsek surpriz yapıcak bize ama boyle cok dusunuyoruz ya
Ben doğup büyüdüğüm yerdeyim hala :) evlendim babam köye taşındı eşimle çocukluğumun geçtiği evde oturuyoruz :)
belkide aman ya olursa olur olmazsa napalım dedigimiz an olucak bana oyle geliyor :) zorlamakla olmuyor tabi bunu icten demek lazım:)Aynen ama o nasıl olacak onu yapmak önemli :))
15 gunden once sonuc vermiyormus aslındaİdrarda gebelik testi ilişkiden 3 hafta sonra yapılmalı diyor benim aklım karıştı
Sen baya uzaklardan gelmişsin :) alışırsın inşallahNe kadar şanslısın canımmmm benim memleker çankırı. taa nerelerden koptum geldim
Sen baya uzaklardan gelmişsin :) alışırsın inşallah
Canim kanda en erken 10 gün idrarda 15 gün sonra çıkarİdrarda gebelik testi ilişkiden 3 hafta sonra yapılmalı diyor benim aklım karıştı
Aynen öyle dilde olunca olmuyo :)))belkide aman ya olursa olur olmazsa napalım dedigimiz an olucak bana oyle geliyor :) zorlamakla olmuyor tabi bunu icten demek lazım:)
Annem kiziyo bana cok takiyorum diye:) esim zaten alisti o bile midem bulandi deyince bebektenmi acaba diyoAynen öyle dilde olunca olmuyo :)))
Benim 13 gün oldu o zaman test yapmayayım boşaCanim kanda en erken 10 gün idrarda 15 gün sonra çıkar
Yaptrdim valla. Doğruluğunu test etmem lazimdi :)))Eşine mi yaptın Allah iyiliğini versin
Hayir olmaz. Hamilelikte sadece cok meyilli olur insanin vucutu o yuzden drlar bol su icin der ve hamile olunca idrar testide alir drlar. Ama hamilelik enfeksiyon direk yapmaz. Bolsu icmez ve temizligee dikkat etmezse oluyorKızlar bişey daha sorcam hamilelik idrar yolu enfeksiyonuna sebep olurmu ki
25 canim seninHanımlar bu arada yaşlar kaç bakalim
Kiz bizde urfa karakopru de oturuyoruzBEN 23 yasindayim Memleket Urfa
Artık bana deli muamelesi yapıyorlarAnnem kiziyo bana cok takiyorum diye:) esim zaten alisti o bile midem bulandi deyince bebektenmi acaba diyo
26 canım bende :)25 canim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?