- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
1 gün daha bekle o.zaman salı sabahı kesin yap amaBenim 13 gün oldu o zaman test yapmayayım boşa
Canim rengi pembe gibi mi yine karamsar olma ama regl olsan bile daha çok yeni evliliğin, olur inşallah sıkma canını senBen kırmızıları gördüm sanırım kızlaaarrr bugün tam 35. gün. 28 günle 35 gün arasında olurdum hep. ama yoğun kanama yok rengi çok açık ve adet sancılarım yok. sadece belim ve bacaklarım çok ağrıyo. normalde bende karın ağrısı olurdu offf adet oldum hala mazeret arıyorum daha 1 buçuk aylık evliyim halime bak
Evet öyle yapıcam belki Salı'ya kadar adet olurum zaten gerek kalmaz1 gün daha bekle o.zaman salı sabahı kesin yap ama
Canim rengi pembe gibi mi yine karamsar olma ama regl olsan bile daha çok yeni evliliğin, olur inşallah sıkma canını sen
İnşallah olmazsın kuzumEvet öyle yapıcam belki Salı'ya kadar adet olurum zaten gerek kalmaz
İnşallah artmazda implantasyon kanaması dırPembe gibi anlayamadım yoğunda değil kanama ama implantasyon kanamasınada benziyo sanki dur bakalım kanama artarsa rengide koyulaşır heralde
İnşallah bebiş vardır canım mutlu haberler verirsin bize :)yarın kan vereceğim sağlık ocağında kuzular salı belli olur dua edin
İltihapta olabilirKizlar belimin agrisindan olmek uzereyimm yaaaaa adet belirtisimi bu yaaa
Gününü bekle canım zaten test sabah ilk idrarla yapılır net sonuç alamazsın bu saatte :)Kizlar batim sali gunu az once test yaptim negatif çıktı erken mi yptm
Rengi normal kanama gibimi canımArkadaslar adet olmusum demin sevinmistim ustune gorme diye ama malesef daha ama cogalir bence
Hayırlısı canım olmazsada bozma moralini sakın vardır bir zamanıInsallah ya yapmasaydm keske umudum kirildi
Rengi normal kanama gibimi canım
LE le memleketlim burdaymisssss ben olimm dililiiiKiz bizde urfa karakopru de oturuyoruz
Saol cnm Allah razi olsun Aynen biz bi aileyizBen o kadinin ayaklarindan operimhelal be sen onun ewladi onun sansi ilerde olucak cocuklaein onun torunlari siz bi ailesiniz kuzum ay nekadar tatli sejer serefli muhtesem annelerimiz var ya ben onlari yermm
Peki az mı geliyor kuzum her ihtimale karşı sırtüstü yat dinlen bakalım yarına kadar ne olacakNormalde dunde beri pembe lekelenmeydi bugun simdi baktim az ama kirmizi olmus 3 gunum vardi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?