- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Saol cnm Allah razi olsun Aynen biz bi aileyizBen o kadinin ayaklarindan operimhelal be sen onun ewladi onun sansi ilerde olucak cocuklaein onun torunlari siz bi ailesiniz kuzum ay nekadar tatli sejer serefli muhtesem annelerimiz var ya ben onlari yermm
Yaptigim atraksiyon sonucu disarda kaldim kizlarSaol cnm Allah razi olsun Aynen biz bi aileyiz
Nerdesin ki anahtari almadan ciktim demeYaptigim atraksiyon sonucu disarda kaldim kizlartest alicaz die disarda kaldik
HahhahYaptigim atraksiyon sonucu disarda kaldim kizlartest alicaz die disarda kaldik
Görmezsin inşallah ya her adetten once gelir miydiKizlar bende de kahverengi akinti gelemye basaladi 1 satte kirmizilari gorurum herhal
Gelirr cnmm Hayirlisi olsunn Cnm ne takcam kafama bosverdimm ben istemiyommm artik o beni istesin birazGörmezsin inşallah ya her adetten once gelir miydi
Amin kuzum çok kişi takmayınca oluyo diyo zaten sabırGelirr cnmm Hayirlisi olsunn Cnm ne takcam kafama bosverdimm ben istemiyommm artik o beni istesin biraz
Aynen cnm birazda boyle takilalim bidahaki bata yaklasana kadar :)))Amin kuzum çok kişi takmayınca oluyo diyo zaten sabır
İyi akşamlar canım hoşgeldiniyi akşamlar kızlar
Iyiaksamlar cnmiyi akşamlar kızlar
Bende öyle yapicam :)Aynen cnm birazda boyle takilalim bidahaki bata yaklasana kadar :)))
bat 8 gun kaldı ama umursamıyorum belirti melirti yok ve bunlari beklemek cok zor
Yap cnmmmm yappBende öyle yapicam :)
Hakinda Hayirlisi neyse o olsun cnm InsaAllah hamilesindirrrbat 8 gun kaldı ama umursamıyorum belirti melirti yok ve bunlari beklemek cok zor
Hakina Boyle hayirliymis cnm umudunu kaybetme cnm Allah buyukturbenden sonra evlenen bir arkadas vardi kadinin kizi oldu 4-5 yaslarinda simdi 2. hamileymiş böyle duyunca catlayasım geliyor ama elden bişey gelmez adet yaklaştıkça umutum kayboluyor
Aaaa günün müydü senin belki gelmez kırmızıKizlar bende de kahverengi akinti gelemye basaladi 1 satte kirmizilari gorurum herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?