Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Kızlar ben bu çamaşır suyu testini uyguladım beyaz bi kopuk kapladı yüzeyini ama öle yukarıya çıkan bir köpürtme olmadı kahve köpüğü misali oldu

Kızlaaarrr bu ne böyle erken pes etmişsiniz ya morallerinizi bozmayın kuzular kendinize gelin olursa da Allahtan olmazsada ama hiç bi zaman umudunuzu yitirmeyin lütfen canlar moral en büyük ilacimiz

Kızlar selam ben de Çarşamba günü regli olucam ama bir mide bulantısı var 1 haftadır sormayın gitsin. Uyku halim ve kasık agrım oluyo arada bakalım ne olucak sonucu

Ya teknoloji varken artik bu tur seyler mi yapar olduk yaaaa bu bizleri cok etkiloyor bu ay olmazsa. biraz akisina mi biraksam ya sonuc brklemek cok kotuuu.Surdaki hamilelik belirtilerin hepsinide yasadim da gaz ne oluyooorrbelirtii oylemiv

Ya teknoloji varken artik bu tur seyler mi yapar olduk yaaaa bu bizleri cok etkiloyor bu ay olmazsa. biraz akisina mi biraksam ya sonuc brklemek cok kotuuu.Surdaki hamilelik belirtilerin hepsinide yasadim da gaz ne oluyooorrbelirtii oylemiv
He ya öyleymiş bu ay tutmazsa ben akışına birakicam buraya bile girmemeyi düşünüyorum

Ya diger topiklerede bakiyorum biri diyoki idrarda sarilik idrarin tengi degistide benim mi haberim yok ya diyorumki benimde idrarim sariii yoksaa falan oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…