- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.001
Ama daha batina 3 gün var kuzumWe hamis deilim yani okadar kostur kostur disarda kal test yap negatif ciksin bof
İnşallah hamissindir :) Ayyy bu ay çok çok hamiş görmek istiyorum burdaKızlar selam ben de Çarşamba günü regli olucam ama bir mide bulantısı var 1 haftadır sormayın gitsin. Uyku halim ve kasık agrım oluyo arada bakalım ne olucak sonucu
Çamaşır suyunu denedim kuzum ama sonucunu anlamadım elle olanı yapmaya çalıştım beceremedim benBendemi test yapsam acep
Amin 23 Eylülde düşük yaptım hayırlısı olur inşallahİnşallah hamissindir :) Ayyy bu ay çok çok hamiş görmek istiyorum burda
Amin inşallah ben oglumdan önce bi düşük yapmıştım 2 ay sonrada oğluma hamile kaldım hiç sıkıntı yapma canım herşey bizim için :)Amin 23 Eylülde düşük yaptım hayırlısı olur inşallah
He ya öyleymişYa teknoloji varken artik bu tur seyler mi yapar olduk yaaaa bu bizleri cok etkiloyor bu ay olmazsa. biraz akisina mi biraksam ya sonuc brklemek cok kotuuu.Surdaki hamilelik belirtilerin hepsinide yasadim da gaz ne oluyooorrbelirtii oylemiv
Ya o idrar rengi su içmeyle alakalıdır diye düşünüyorum benYa diger topiklerede bakiyorum biri diyoki idrarda sarilik idrarin tengi degistide benim mi haberim yok ya diyorumki benimde idrarim sariii yoksaa falan oldum ya
Allah razı olsun çok korkularım var hep düşünüyorum yine aynı şey olursa diye bi nebze içimi rahatlattık çok sağolAmin inşallah ben oglumdan önce bi düşük yapmıştım 2 ay sonrada oğluma hamile kaldım hiç sıkıntı yapma canım herşey bizim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?