Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Hayirdir cnm niye bi sorunun mu var

arkadaşım evleneli 2-3 ay oldu test yaptı az önce hamile bende ona sevndim kendim e üzüldüm eşime dedim oda bana diyor bence sende doğurganlık yok gözlerim doldu ağlayacaktım tekrar özür diledi ama moralim bozuk hala bide af edersin birlikte olduktan sonra dedi az önce halen kötüyüm

İkimizde doktora gittik ikimizde sorunsuz çıktık bana dio tüplerin kapalı belkide diyo dedim hsg çektireyim ver para dedim bende dimi ama :,(

İkimizde doktora gittik ikimizde sorunsuz çıktık bana dio tüplerin kapalı belkide diyo dedim hsg çektireyim ver para dedim bende dimi ama :,(
Doktor ihtiyaç duysa hsg istemez miydi sorununuz yoksa stres etkiliyor belki. Eşin de üzüntü haliyle demiştir malesef biz kadınlar kadar hassas ince düşünemiyorlar bu konuda

Sıkma canini cnm InsaAllah en kisa zamanda sende hamile kalirsin Esinde cok buyuk ayip etmis hem nerden biliyo belki sende bi sorn yoktur onda vardir sende olsa bile seni uzmus gelcekten ayip etmis Allaha sigin cnm Rabim herkesin dilini ustumuzden ceksin insaAllah

Hsg yi mutlaka cektir ben ikikez cektim ki sonunda rahimde sekil bozuklugu cikti... ameliyat gecirdimki hamike kalabildim ama nasip olmadi.

Ruling girl nasilsin cnm merak etim seni insaAllah biraz iyisindir simdi

Uyuyakalmışım canım dün çok üzüldüm yataktan çıkmak istemiyorum bugün işyerine yanıma gel dedi gitmicem belim çok kötü ağrıyor sırf çocuk olsun diye kalçamın altına yastık aldım dizlerimi kendime çektim 2 saat bekledim diye belimden oldum

uzme kendini bukadar cnm pamuklardada yatsan Rabim nasip Etmedikce olmaz ALLAha sigin Allahtan iste en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz insaAllah

uzme kendini bukadar cnm pamuklardada yatsan Rabim nasip Etmedikce olmaz ALLAha sigin Allahtan iste en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz insaAllah

İnşallah seninde canım amin

Bugün hava ne güzel yağışlı yağmur yağıyor ben ne zaman üzülsem yağmur yağıyor sanki gökyüzü yerime ağlıyormuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…