- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Iyi iyi cnm bos gecirme bugunlerini
InsaAllah hamilesindir cnm agizda degisik tad olurmus gebelikte eger varsa haber ver olurmu
Hayirdir cnm niye bi sorunun mu varGeçirmiyom zaten de moralim bozuldu biraz ya
InsaAllah hamileliktendir cnmBugün sudan bile midem bulanıyorson 4
Maalesef öyle canım inşallah hepimiz Aralık ayında hamile kalma töreni yaparızVala bende bu ay yumurtlama gunumden once ve sonra bazi belirtiler yasadim ama simdi kayboldu of offf galiba kendimizi dinlemeye basladik cnm..
Hayirdir cnm niye bi sorunun mu var
Doktor ihtiyaç duysa hsg istemez miydi sorununuz yoksa stres etkiliyor belki. Eşin de üzüntü haliyle demiştir malesef biz kadınlar kadar hassas ince düşünemiyorlar bu konudaİkimizde doktora gittik ikimizde sorunsuz çıktık bana dio tüplerin kapalı belkide diyo dedim hsg çektireyim ver para dedim bende dimi ama :,(
Sıkma canini cnm InsaAllah en kisa zamanda sende hamile kalirsin Esinde cok buyuk ayip etmis hem nerden biliyo belki sende bi sorn yoktur onda vardir sende olsa bile seni uzmus gelcekten ayip etmis Allaha sigin cnm Rabim herkesin dilini ustumuzden ceksin insaAllaharkadaşım evleneli 2-3 ay oldu test yaptı az önce hamile bende ona sevndim kendim e üzüldüm eşime dedim oda bana diyor bence sende doğurganlık yok gözlerim doldu ağlayacaktım tekrar özür diledi ama moralim bozuk hala bide af edersin birlikte olduktan sonra dedi az önce halen kötüyüm
Amin insaAllahMaalesef öyle canım inşallah hepimiz Aralık ayında hamile kalma töreni yaparız
Hsg yi mutlaka cektir ben ikikez cektim ki sonunda rahimde sekil bozuklugu cikti... ameliyat gecirdimki hamike kalabildim ama nasip olmadi.İkimizde doktora gittik ikimizde sorunsuz çıktık bana dio tüplerin kapalı belkide diyo dedim hsg çektireyim ver para dedim bende dimi ama :,(
Amin cnmm insaAllah hepimiz birlikte hamis kalir bebislerimizi karnimizda hisederiZz..Hayırlısı Allah tan. Ümidimi kesmiş değilim. inşallah hepimiz hamiş oluruz.yeni yıla öyle girelim:)
uzme kendini bukadar cnm pamuklardada yatsan Rabim nasip Etmedikce olmaz ALLAha sigin Allahtan iste en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz insaAllahUyuyakalmışım canımdün çok üzüldüm yataktan çıkmak istemiyorum bugün işyerine yanıma gel dedi gitmicem belim çok kötü ağrıyor sırf çocuk olsun diye kalçamın altına yastık aldım dizlerimi kendime çektim 2 saat bekledim diye belimden oldum
uzme kendini bukadar cnm pamuklardada yatsan Rabim nasip Etmedikce olmaz ALLAha sigin Allahtan iste en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?