Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Eski ve bir daha kullanmayacağınız demir bir kabın içine idrarınızı yapın. Yaptığınız idrarı kaynaması için ocağın üstüne koyun ve bekleyin. Eğer idrarınız kahvenin köpürdüğü gibi köpürürse hamilesiniz, köpürmez sadece baloncuk oluşursa hamile değilsiniz demektir.

bunu yaparken biri gorse buyu yapıyoruz falan sanır

Herkese selaaamm nolmuş burda yav açılışı ben yaptım benden sonra herkesin bugün adet olacağı tuttu nese ümidimizi kaybetmiyoruz canımlar bir sonraki ay ovülasyon takibi yapalım birlikte test alıp. bence çok işe yarıcak o testle hamile kalan bisürüüü tanıdığım var

kızlar bugün çok kötü oldum ne adet oluyorum ne hamilelik belirti var o kadar duygusallastım ki bu belirsizlik yüzünden yavru kediler görünce ağladım çok kedi bile anne olmuş ben olamıyorum diye

Haha ha eslerimiz görse tiksinir bizden

Kizlar benim BATIMA 7 gun var arada bir kasiklarima batma oluyor ama tuhaf olan her zaman adet oncesi bi beyaz akinti olurdu bu sefer o akintidan daha gelmedi gebelik belirtisimi aceba...

Valla kuzum ben bu ay aldım yaptım ama yine bi işe yaramadı diye düşünüyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra olcak

kızlar bugün çok kötü oldum ne adet oluyorum ne hamilelik belirti var o kadar duygusallastım ki bu belirsizlik yüzünden yavru kediler görünce ağladım çok kedi bile anne olmuş ben olamıyorum diye
Kız kedilere bakıp ağlanirmi ya yok sen yarın sabah bi test al valla ben catlicam ha bi gün önce ha bi gün sonra farketmez sanirim

İkinci çizgi iyice koyulaşıncamı değerlendirdin yoksa ikinci çizgi silik oluncamı kuzucum
Canim ikinci çizgi tam koyu değildi bi öğle degerlendirim bide ondan iki gün önce bide koyu çizgide ve sonrasında değerlendirmedigim gün kalmadı yumurtlama doneminde

Kizlar benim BATIMA 7 gun var arada bir kasiklarima batma oluyor ama tuhaf olan her zaman adet oncesi bi beyaz akinti olurdu bu sefer o akintidan daha gelmedi gebelik belirtisimi aceba...
Canim kişiden kişiye değişiyor ne desek yalan olur kiminde akinti oluyo kiminde olmuyo bende kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…