- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.021
Aynen oyleYa o idrar rengi su içmeyle alakalıdır diye düşünüyorum ben
Canım seni özlerim ama benHe ya öyleymişbu ay tutmazsa ben akışına birakicam buraya bile girmemeyi düşünüyorum
aynen gecenlerde bende oyle demistim komsumda gulduuuukızlar bugün çok kötü oldum ne adet oluyorum ne hamilelik belirti var o kadar duygusallastım ki bu belirsizlik yüzünden yavru kediler görünce ağladım çok kedi bile anne olmuş ben olamıyorum diye
Sendende Allah razı olsun canım benim biz ne kadar korkarsak korkalım herşey olacağına varır :)Allah razı olsun çok korkularım var hep düşünüyorum yine aynı şey olursa diye bi nebze içimi rahatlattık çok sağol
Haha haEski ve bir daha kullanmayacağınız demir bir kabın içine idrarınızı yapın. Yaptığınız idrarı kaynaması için ocağın üstüne koyun ve bekleyin. Eğer idrarınız kahvenin köpürdüğü gibi köpürürse hamilesiniz, köpürmez sadece baloncuk oluşursa hamile değilsiniz demektir.
bunu yaparken biri gorse buyu yapıyoruz falan sanır
ay vallahi ya ama insan sacmada olsa denemek istiyorHaha haeslerimiz görse tiksinir bizden
Valla kuzum ben bu ay aldım yaptım ama yine bi işe yaramadı diye düşünüyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra olcakHerkese selaaammnolmuş burda yav açılışı ben yaptım benden sonra herkesin bugün adet olacağı tuttu nese ümidimizi kaybetmiyoruz canımlar bir sonraki ay ovülasyon takibi yapalım birlikte test alıp. bence çok işe yarıcak o testle hamile kalan bisürüüü tanıdığım var
Kız kedilere bakıp ağlanirmi ya yok sen yarın sabah bi test al valla ben catlicam ha bi gün önce ha bi gün sonra farketmez sanirimkızlar bugün çok kötü oldum ne adet oluyorum ne hamilelik belirti var o kadar duygusallastım ki bu belirsizlik yüzünden yavru kediler görünce ağladım çok kedi bile anne olmuş ben olamıyorum diye
En fazla 1 ay olmam kuzum şart artık bu yoksa kafayı yicemCanım seni özlerim ama ben
Valla kuzum ben bu ay aldım yaptım ama yine bi işe yaramadı diye düşünüyorum artık saldım çayıra mevlam kayıra olcak
Deneme deneme kötü koku yapıyormuşay vallahi ya ama insan sacmada olsa denemek istiyor
Canim ikinci çizgi tam koyu değildi bi öğle degerlendirim bide ondan iki gün önce bide koyu çizgide ve sonrasında değerlendirmedigim gün kalmadı yumurtlama donemindeİkinci çizgi iyice koyulaşıncamı değerlendirdin yoksa ikinci çizgi silik oluncamı kuzucum
Canim kişiden kişiye değişiyor ne desek yalan olur kiminde akinti oluyo kiminde olmuyo bende kafayı yemek üzereyimKizlar benim BATIMA 7 gun var arada bir kasiklarima batma oluyor ama tuhaf olan her zaman adet oncesi bi beyaz akinti olurdu bu sefer o akintidan daha gelmedi gebelik belirtisimi aceba...
DelisinCanim ikinci çizgi tam koyu değildi bi öğle degerlendirim bide ondan iki gün önce bide koyu çizgide ve sonrasında değerlendirmedigim gün kalmadı yumurtlama doneminde
ayyy hadi yaDeneme deneme kötü koku yapıyormuş
BiliyorumDelisinsal bakalım bekleyince olmuyo bide bekleme bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?