- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.041
Yarın adet olmazsam salı yapacağım canım ama çok büyük ihtimal olurum ağrım çoğaldıKız kedilere bakıp ağlanirmi ya yok sen yarın sabah bi test al valla ben catlicam ha bi gün önce ha bi gün sonra farketmez sanirim
ayyy hadi yazaten beklicem ben teste cıkmadı kaynatınca hic cıkmaz
Hepimizin adete cok wardi bugunlerde oluveriyoruz kadermi bu yahu ya kizlar benim daha uc gun war ama negatif cikinca uzuluyo insan ya
Aynen kuzum ya biride cikip ben hamileyim desinn bence bunlarin hepsi adet belirtisiBu topiktede biri şu belirtileri yaşayıp hamile olsun arkadaş. o kadar kişiyiz yığınla belirti yaşıyoruz sonuç hep aynı
Çokmu kafaya takıyoruz ondanmı oluyo anlamadım hiç
ayyy hadi yazaten beklicem ben teste cıkmadı kaynatınca hic cıkmaz
Cok takıyoruz bence canım çoğu piskolojikBu topiktede biri şu belirtileri yaşayıp hamile olsun arkadaş. o kadar kişiyiz yığınla belirti yaşıyoruz sonuç hep aynı
Çokmu kafaya takıyoruz ondanmı oluyo anlamadım hiç
İyi de anam 2 gün önce 4 günce 2 sonra filan nasıl öğreniyorlar o testlerle yahuKadinda altini cize,cize bak adetten bi hafta sonra desi okadarmi hasasiyeti kotu acaba
İnşallah hamisliktendir yaYarın adet olmazsam salı yapacağım canım ama çok büyük ihtimal olurum ağrım çoğaldı
Wallaben bilmiyorum artik bugun bi heucanla apar topar gittim test aldirdim esimle kapida kaldik cilingire actirdim gizlice testi yaptim negatif adamda sonucu bekliyo yok yapmadim dedim sabah yapicam aklimda delice sorularCanım o hiç belli olmaz daha 3 gün varmış. benim bi tanıdığım adeti 5 gün geçtiği halde kan testi yaptı negatif çıkmıştı. Sonra üstüne görmüş. bir sonraki ay yine gecikince yine kan verdi 2 aylık hamile olduğunu öğrendi.
Sabahta yapma gülüm karar değiştirdim bat gününü geçince yapicam deWallaben bilmiyorum artik bugun bi heucanla apar topar gittim test aldirdim esimle kapida kaldik cilingire actirdim gizlice testi yaptim negatif adamda sonucu bekliyo yok yapmadim dedim sabah yapicam aklimda delice sorular
İyi de anam 2 gün önce 4 günce 2 sonra filan nasıl öğreniyorlar o testlerle yahu
Ole dicem napim bakalimm artik yapmicam diger testide saklarim bata hayirlisi neyse o olsun yaSabahta yapma gülüm karar değiştirdim bat gününü geçince yapicam de
Wallaben bilmiyorum artik bugun bi heucanla apar topar gittim test aldirdim esimle kapida kaldik cilingire actirdim gizlice testi yaptim negatif adamda sonucu bekliyo yok yapmadim dedim sabah yapicam aklimda delice sorular
Hcg hormonunun kana ve idrara geçmesi kişiden kişiye değişiyo kuzum ondan bu karmaşa. kiminin döllenmeden 1 hafta sonra hcg kanda belli oluyo kimininde 3 hafta sonra belli oluyo durum bu
Aynen minik kuş sıkma sen canını nasipte ne varsa onu yaşarızOle dicem napim bakalimm artik yapmicam diger testide saklarim bata hayirlisi neyse o olsun ya
En güzeli oluruna bırakmak aslında ama yapamıyoruz işte insan elinde olmadan sayıyo ovülasyon gününüay valla bi çocuk doğurdum nasıl hamile kaldım nasıl 9 ay geçti nasıl doğurdum farkında bile değilim planlı hamilelik ne zormuş arkadaş ya
Maalesef ki öyle canım bi ilaç olsa keşke şu dönemler için hicbisey düşünmeyelim ot gibi yaşayalımEn güzeli oluruna bırakmak aslında ama yapamıyoruz işte insan elinde olmadan sayıyo ovülasyon gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?