- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.061
Oys maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı bir şekilde doğsun yavrunKizlarrr iyi aksmlar araniza yeni katildim baska bi forumdaydim burayada bakayim dedim bugun benm tam 31.gunumdu ve hamile oldugumu ogrendim ve hic umudum yoktu sakn umudunuzu kaybetmeyin
Oys maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı bir şekilde doğsun yavrunben sana sorular sorsam canım ama cevaplamak istemezsen cevaplama
Adet döngün kaç gün ?
Belirti yaşadın mı?
Sende bizim gibi bu kadar stresli miydin?
Tabi canm sorabilirsin ne demek ben cok sik takip takip ediyodum ve kafama takiyodum adet dongum hep 30 gunde 1 di hic sasmazdi bugun 31.gunumdu sag boslugumda bi agri oldu ve doktra gttim bi baktm hamileymisim rabbim herkrse nasip etsin insallahOys maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı bir şekilde doğsun yavrunben sana sorular sorsam canım ama cevaplamak istemezsen cevaplama
Adet döngün kaç gün ?
Belirti yaşadın mı?
Sende bizim gibi bu kadar stresli miydin?
Tabi canm sorabilirsin ne demek ben cok sik takip takip ediyodum ve kafama takiyodum adet dongum hep 30 gunde 1 di hic sasmazdi bugun 31.gunumdu sag boslugumda bi agri oldu ve doktra gttim bi baktm hamileymisim rabbim herkrse nasip etsin insallah
Ay canım Allah razı olsun valla burda topluca kafayı yemek üzereyiz bizde. demekki kafaya takıncada oluyormuş ya nasip meselesi bu valla zamanımızı beklicez bizde artık tekrar sağol canım benim kolay ve sağlıklı bir hamileliğin olur insallahTabi canm sorabilirsin ne demek ben cok sik takip takip ediyodum ve kafama takiyodum adet dongum hep 30 gunde 1 di hic sasmazdi bugun 31.gunumdu sag boslugumda bi agri oldu ve doktra gttim bi baktm hamileymisim rabbim herkrse nasip etsin insallah
Aynen yokmuş takmaya devam
Amin canm benm insallah rabbim hepinize nasip etsin size tavsiyem regl biter bitmez hemen gun asiri iliski yasayin ve muhakkak ertesi gun dus alinAy canım Allah razı olsun valla burda topluca kafayı yemek üzereyiz bizde. demekki kafaya takıncada oluyormuş ya nasip meselesi bu valla zamanımızı beklicez bizde artık tekrar sağol canım benim kolay ve sağlıklı bir hamileliğin olur insallah
Canim ben ovu testiyle takip ettim bu ay yumurtlama gününün öncesi sonrasına filan denk getirdim hep 9 aydır deniyoruz aylar geçince sabrimda tükeniyor bi gün hamileyim diyorum bigun değilim valla deliricem neredeyse yakınlarım bile psikolojimin bozulduğunu düşünüyo o dereceAmin canm benm insallah rabbim hepinize nasip etsin size tavsiyem regl biter bitmez hemen gun asiri iliski yasayin ve muhakkak ertesi gun dus alin
Valla inan ben hic umut ihtimal bile vermiyodum sakn umudunu kaybetme hic beklemedigin bi zamanda oluverir insallahCanim ben ovu testiyle takip ettim bu ay yumurtlama gününün öncesi sonrasına filan denk getirdim hep 9 aydır deniyoruz aylar geçince sabrimda tükeniyor bi gün hamileyim diyorum bigun değilim valla deliricem neredeyse yakınlarım bile psikolojimin bozulduğunu düşünüyo o derece
Amin canm benm insallah rabbim hepinize nasip etsin size tavsiyem regl biter bitmez hemen gun asiri iliski yasayin ve muhakkak ertesi gun dus alin
Yani iliski biter bitmez sakn ayaga kalkmayin oldugunuz yerde yatin mumkunse ayaklarinizi hic ayairmadan havaya dikin esiniz sizi giydirsin ve ole uyuyun o spermler ne kadar vucudunuzda kalirsa sans okadar yuksek o yuzden hemen dus almayin diyorumCanım ertesi gün duş almak dini açıdan şart zaten ama bunun hamile kalmakla ilgisi nedir anlamadım. Varmı bi bağlantısı
Yani iliski biter bitmez sakn ayaga kalkmayin oldugunuz yerde yatin mumkunse ayaklarinizi hic ayairmadan havaya dikin esiniz sizi giydirsin ve ole uyuyun o spermler ne kadar vucudunuzda kalirsa sans okadar yuksek o yuzden hemen dus almayin diyorum
Saol canm amin insallahAnladım canım ama spermler sadece 2 dakika içinde rahmi geçip fallop tüplerine ulaşmış oluyorlar zaten. Bunu denemeninde faydası olur zararı olmaz tabiki :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu canım
Bu ay aynısını denedim belimin altına filan yastık koydum ve Allah günah yazmasın sabah duş aldım inşallah olmuştur bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra filan adet ağrısı gibi agrılar başladı bilmiyorumYani iliski biter bitmez sakn ayaga kalkmayin oldugunuz yerde yatin mumkunse ayaklarinizi hic ayairmadan havaya dikin esiniz sizi giydirsin ve ole uyuyun o spermler ne kadar vucudunuzda kalirsa sans okadar yuksek o yuzden hemen dus almayin diyorum
Benimde bas agrim cok oldu ve agri kesici falan bile icmistim gobek cevremde falan ara ara agrilarim oldu cok asiri istahim acildi ve surekli icim yaniyodu resmen susuzlugumu gideremiyodum rabbim inssllah sanada nasip ederBu ay aynısını denedim belimin altına filan yastık koydum ve Allah günah yazmasın sabah duş aldım inşallah olmuştur bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra filan adet ağrısı gibi agrılar başladı bilmiyorum
Bu ay aynısını denedim belimin altına filan yastık koydum ve Allah günah yazmasın sabah duş aldım inşallah olmuştur bu ay yumurtlamadan 4 gün sonra filan adet ağrısı gibi agrılar başladı bilmiyorum
Canm bndede akiyodu ertesi gun kalkinca bnde hepsi akiyo zannediyodum ama atılmasi gerekeni atiyo vucudun giden zatem gidiyo iliski bittikten snra ayaklarini birlestirip kendine dogru cek 15 dk ole bekle sakn ayaga kalkma esin seni giydirsin ve o sekilde yat uyaninca dusunu alirsinBende 5 dakika hiç kalkmadan bekledim sadece ama spermler hemen dışarı akıyo zaten sabaha kadar öyle yatsam temizlenmesem yatak batar kuzum siz nasıl yapıyosunuz onu bi banada anlatın hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?