Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Benimde bas agrim cok oldu ve agri kesici falan bile icmistim gobek cevremde falan ara ara agrilarim oldu cok asiri istahim acildi ve surekli icim yaniyodu resmen susuzlugumu gideremiyodum rabbim inssllah sanada nasip eder
Amin canım isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende 5 dakika hiç kalkmadan bekledim sadece ama spermler hemen dışarı akıyo zaten sabaha kadar öyle yatsam temizlenmesem yatak batar kuzum siz nasıl yapıyosunuz onu bi banada anlatın hele
Canim hiç kalkmadan belinin altında yastık bacakların kapalı bir şekilde yan yatınca sabaha kadar akmıyor fakat sabah yine kalktığında fazlalıklar dışarıya çıkıyor ama hemen kalktığın kadar degil

Bu ay deneyelim bakalım artık 2 günde bir nevresim değiştiririm

Tamam tatlım bide öyle deneyelim bakalım nolcak olmadı önümüzdeki ayda amuda kalkıp beklerim biraz sonraki ayada Allah kerim artık

yok artık yaaa bizimde sonumuz böyle olmasında
Benim mümkün değil adamda fıtık var patlar valla kız ben şimdi şu çamaşır suyunu internetten baskip tekrar yaptım ben öncekinde az koymuşum çamaşır suyunu şimdi biraz daha fazla koydum baya baya kabardı ben iyi değilim beni bi hücreye kapatıp yemek versinler sadece yoksa bi gidişat kötü

Yok oda olmamıştır yarın miktarı arttırıp bida dene sen. hatta farklı miktarlarda 5 pet bardağa hazırla çamaşır sularını işe üstlerine sonra bak bakalım hepsi kabarırsa kesin hamilesin

Yok oda olmamıştır yarın miktarı arttırıp bida dene sen. hatta farklı miktarlarda 5 pet bardağa hazırla çamaşır sularını işe üstlerine sonra bak bakalım hepsi kabarırsa kesin hamilesin
deme öyle ya umut dünyası napim valla çıldıracam doktora gitmek istemiyorum bu ay olmazsa mecbur gidicem ama hamile olup giderim inşallah ya puff aman neyse boşver havadan sudan konuşup kafamızı dağıtalım

deme öyle ya umut dünyası napim valla çıldıracam doktora gitmek istemiyorum bu ay olmazsa mecbur gidicem ama hamile olup giderim inşallah ya puff aman neyse boşver havadan sudan konuşup kafamızı dağıtalım

Takılıyorum kuzucum benim durumumda aynı senin koca yat artık demiyomu sana kız

Valla bata 12 gün var tek korunmadigim gün reglden 1 gün sonra.
Belirti olarak kasık sancısı oluyor tek taraflı ama hiç emin değilim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…