- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.081
Amin canım isteyen herkese nasip etsin insallahBenimde bas agrim cok oldu ve agri kesici falan bile icmistim gobek cevremde falan ara ara agrilarim oldu cok asiri istahim acildi ve surekli icim yaniyodu resmen susuzlugumu gideremiyodum rabbim inssllah sanada nasip eder
Canim hiç kalkmadan belinin altında yastık bacakların kapalı bir şekilde yan yatınca sabaha kadar akmıyor fakat sabah yine kalktığında fazlalıklar dışarıya çıkıyor ama hemen kalktığın kadar degilBende 5 dakika hiç kalkmadan bekledim sadece ama spermler hemen dışarı akıyo zaten sabaha kadar öyle yatsam temizlenmesem yatak batar kuzum siz nasıl yapıyosunuz onu bi banada anlatın hele
Canm bndede akiyodu ertesi gun kalkinca bnde hepsi akiyo zannediyodum ama atılmasi gerekeni atiyo vucudun giden zatem gidiyo iliski bittikten snra ayaklarini birlestirip kendine dogru cek 15 dk ole bekle sakn ayaga kalkma esin seni giydirsin ve o sekilde yat uyaninca dusunu alirsin
Degistrmezsn merak etmeee sennn ustunu giyosun zaten ciplk ytmiyosun snctaBu ay deneyelim bakalım artık 2 günde bir nevresim değiştiririm
Canim hiç kalkmadan belinin altında yastık bacakların kapalı bir şekilde yan yatınca sabaha kadar akmıyor fakat sabah yine kalktığında fazlalıklar dışarıya çıkıyor ama hemen kalktığın kadar degil
Ben eşi bacaklarından tutup silkeleyen insanlar olduğunu okudum biyerde yaTamam tatlım bide öyle deneyelim bakalım nolcak olmadı önümüzdeki ayda amuda kalkıp beklerim biraz sonraki ayada Allah kerim artık
Degistrmezsn merak etmeee sennn ustunu giyosun zaten ciplk ytmiyosun sncta
Ben eşi bacaklarından tutup silkeleyen insanlar olduğunu okudum biyerde ya
Uyuyamaz o şimdi gece yatmaz gündüz kalkmaz modundaKız yeni hamiş sen gidip faydalı bişeyler yeyip güzelce uyusana bu saatte herkese tek tek laf yetiştiriyosun
Benim mümkün değil adamda fıtık var patlar vallayok artık yaaa bizimde sonumuz böyle olmasında
Benim mümkün değil adamda fıtık var patlar vallakız ben şimdi şu çamaşır suyunu internetten baskip tekrar yaptım ben öncekinde az koymuşum çamaşır suyunu şimdi biraz daha fazla koydum baya baya kabardı ben iyi değilim beni bi hücreye kapatıp yemek versinler sadece yoksa bi gidişat kötü
Yok oda olmamıştır yarın miktarı arttırıp bida dene sen. hatta farklı miktarlarda 5 pet bardağa hazırla çamaşır sularını işe üstlerine sonra bak bakalım hepsi kabarırsa kesin hamilesin
deme öyle ya umut dünyası napim valla çıldıracam doktora gitmek istemiyorum bu ay olmazsa mecbur gidicem ama hamile olup giderim inşallah ya puff aman neyse boşver havadan sudan konuşup kafamızı dağıtalım
Benimki sızdı sen uyu askim az işim var gelcem dedim hemen uyumuş zaten sıkıntı yokTakılıyorum kuzucum benim durumumda aynısenin koca yat artık demiyomu sana kız
Gunum 8 di cnm erken oldum sanirimm. cnm yaAaaa günün müydü senin belki gelmez kırmızı
Benimki sızdı sen uyu askim az işim var gelcem dedim hemen uyumuş zaten sıkıntı yok
Gunum 8 di cnm erken oldum sanirimm. cnm ya
Valla cnm kahverengi akintim ve bell agrim var oliccem resmen uykudan uyandimm vallahii ama soker bugun yarinCanım sendemi adet oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?