Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Valla bata 12 gün var tek korunmadigim gün reglden 1 gün sonra.
Belirti olarak kasık sancısı oluyor tek taraflı ama hiç emin değilim ya

Adet döngün kaç gün canım. normalde adet bitiminden hemen sonra ovülasyon olması için 21 23 gün felan olması gerekiyo döngünün eğer öyleyse ihtimal var

Adet döngün kaç gün canım. normalde adet bitiminden hemen sonra ovülasyon olması için 21 23 gün felan olması gerekiyo döngünün eğer öyleyse ihtimal var
27 günde 1 ya. annem reglden hemen sonra hamile kalmış belki genetik bilmiyorum. ovulasyon 2 gün önceydi ama çok az akıntı oldu bu sefer şaştım kaldım ya

İmplantasyon olmasın o o zamanda bunlar olur çünkü canım dur bakalım sabaha belli olur
Sanmiyorum cnm kurtaj ollali 4 ay bitecek her adetimdw bel agrim olmaya basladi eskiden hic adeti bilmezdim agri magri olmazdi kurtajdan sonra bel agrisi cekmeye başladimm cnmm muhtemelen yarin soker

Valla bata 12 gün var tek korunmadigim gün reglden 1 gün sonra.
Belirti olarak kasık sancısı oluyor tek taraflı ama hiç emin değilim ya
Canim eğer erken döllenme durumu yoksa hamilelik söz konusu değil tabi ama Allahın takdiri hiç belli olmaz inşallah hamilesindir

Sanmiyorum cnm kurtaj ollali 4 ay bitecek her adetimdw bel agrim olmaya basladi eskiden hic adeti bilmezdim agri magri olmazdi kurtajdan sonra bel agrisi cekmeye başladimm cnmm muhtemelen yarin soker

Bu ayıda attık çöpe o zaman umudumuz sonraki aya hiç sıkma canını kuzumm hepimiz aynı durumdayız Rabbim verir niye vermesin

27 günde 1 ya. annem reglden hemen sonra hamile kalmış belki genetik bilmiyorum. ovulasyon 2 gün önceydi ama çok az akıntı oldu bu sefer şaştım kaldım ya
Annen üstüne görmüştür belki. çünkü normalde herkesde ovülasyondan 2 hafta sonra kanama gelir. sattan ovülasyona kadar olan süreç herkeste farklıdır ama ovülasyondan bata kadar olan süreç değişmez 14 gündür. ama sen yinede dikkat et kendine. Allah verince veriyor

Yok canım öyle değil. normal regl bitince korunmamis ben olmuşum. aslında bu ay ilaç kullandığım için olmazsa hiç üzülmem açıkçası korkuyorum zarar vermisimdir varsa diye

Yok canım öyle değil. normal regl bitince korunmamis ben olmuşum. aslında bu ay ilaç kullandığım için olmazsa hiç üzülmem açıkçası korkuyorum zarar vermisimdir varsa diye

Ne ilacı kullandım canım korkma. benim kavınvalidem kocama hamileyken anlamamış hamile olduğunu ne ilaçlar içmiş. görümcemde aynı şekilde adet olcam sanıp avuç avuç ağrı kesici içmiş hiç korkma Allah korur melekleri

Champix kullanıyorum sigara bırakmak için ve anksiyete içinde antidepresan selectra canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim.
Allahtan ilaçlar c kategorisindeymis yani çok tehlikeli değil.

Champix kullanıyorum sigara bırakmak için ve anksiyete içinde antidepresan selectra canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim.
Allahtan ilaçlar c kategorisindeymis yani çok tehlikeli değil.

Ne demek canım rica ederim bildiklerimi söyledim. insanlar hemen anlamıyor sonuçta hamile olduklarını ve o süreçte ilaçta alıyorlar ağır işte yapıyorlar sigara alkolde alıyorlar ama bilinçli anneler hamiş olduklarını öğrenince yapmıyorlar bunları ve sapa sağlam doğuyo yavrucaklar hiç korkma

Selam kizlar bende yeni katıldım araniza. Bende 5 aydir bebek istiyorum fakat bir türlü eşimle günleri tutturamadik. Bu ay 2 gunde bi iliski oldu Adetime 3 gün var kasikta seğirme ağrı ve sari akintim var.Test yaptım çok soluk cikti ısıga bakinca belli oluyor ikinci çizgi. Sonra bir daha yaptım 10 dakka sonra ikinci cizgi çıkmış ama renk dağılmış da olmuş gibi. Off çok istiyorm rabbim isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…