- 25 Kasım 2016
- 146
- 109
- 23
- 34
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.101
Valla bata 12 gün var tek korunmadigim gün reglden 1 gün sonra.
Belirti olarak kasık sancısı oluyor tek taraflı ama hiç emin değilim ya
Valla cnm kahverengi akintim ve bell agrim var oliccem resmen uykudan uyandimm vallahii ama soker bugun yarin
27 günde 1 ya. annem reglden hemen sonra hamile kalmış belki genetik bilmiyorum. ovulasyon 2 gün önceydi ama çok az akıntı oldu bu sefer şaştım kaldım yaAdet döngün kaç gün canım. normalde adet bitiminden hemen sonra ovülasyon olması için 21 23 gün felan olması gerekiyo döngünün eğer öyleyse ihtimal var
Sanmiyorum cnm kurtaj ollali 4 ay bitecek her adetimdw bel agrim olmaya basladi eskiden hic adeti bilmezdim agri magri olmazdi kurtajdan sonra bel agrisi cekmeye başladimm cnmm muhtemelen yarin sokerİmplantasyon olmasın oo zamanda bunlar olur çünkü canım dur bakalım sabaha belli olur
Canim eğer erken döllenme durumu yoksa hamilelik söz konusu değil tabi ama Allahın takdiri hiç belli olmaz inşallah hamilesindirValla bata 12 gün var tek korunmadigim gün reglden 1 gün sonra.
Belirti olarak kasık sancısı oluyor tek taraflı ama hiç emin değilim ya
Canim ya o kadar mı agriyo hamisliktendir insallahhhhBellimin agrisindan uykudan uyandim kizlar yaaa cok kotuyum
Sanmiyorum cnm kurtaj ollali 4 ay bitecek her adetimdw bel agrim olmaya basladi eskiden hic adeti bilmezdim agri magri olmazdi kurtajdan sonra bel agrisi cekmeye başladimm cnmm muhtemelen yarin soker
Sanmiyorum cnmmm son zamanlarda adet olmdn bu bel agrisi cekiyorumm benCanim ya o kadar mı agriyo hamisliktendir insallahhhh
Kırmızıyı görmeden net konuşmayalım o zaman gülüm hayırlısı neyse o olsun diyelimSanmiyorum cnmmm son zamanlarda adet olmdn bu bel agrisi cekiyorumm ben
Yokk sıkmıyorum cnm Hayirlisi olsn cnm Rabim bir bekleyis icinde olanlarin bekledikklerini versin insaAllahBu ayıda attık çöpe o zaman umudumuz sonraki aya hiç sıkma canını kuzumm hepimiz aynı durumdayız Rabbim verir niye vermesin
Annen üstüne görmüştür belki. çünkü normalde herkesde ovülasyondan 2 hafta sonra kanama gelir. sattan ovülasyona kadar olan süreç herkeste farklıdır ama ovülasyondan bata kadar olan süreç değişmez 14 gündür. ama sen yinede dikkat et kendine. Allah verince veriyor27 günde 1 ya. annem reglden hemen sonra hamile kalmış belki genetik bilmiyorum. ovulasyon 2 gün önceydi ama çok az akıntı oldu bu sefer şaştım kaldım ya
Bekliyelm yarina kadar cnm hayirlisi artkkkKırmızıyı görmeden net konuşmayalım o zaman gülüm hayırlısı neyse o olsun diyelim
Yok canım öyle değil. normal regl bitince korunmamis ben olmuşum. aslında bu ay ilaç kullandığım için olmazsa hiç üzülmem açıkçası korkuyorum zarar vermisimdir varsa diyeAnnen üstüne görmüştür belki. çünkü normalde herkesde ovülasyondan 2 hafta sonra kanama gelir. sattan ovülasyona kadar olan süreç herkeste farklıdır ama ovülasyondan bata kadar olan süreç değişmez 14 gündür. ama sen yinede dikkat et kendine. Allah verince veriyor
Amin canım benim inşaallah. Sen genede dikkat et belli olmaz haberlerini bekliyoruzYokk sıkmıyorum cnm Hayirlisi olsn cnm Rabim bir bekleyis icinde olanlarin bekledikklerini versin insaAllah
Tamm saol cnm habr veririm benAmin canım benim inşaallah. Sen genede dikkat et belli olmaz haberlerini bekliyoruz
Yok canım öyle değil. normal regl bitince korunmamis ben olmuşum. aslında bu ay ilaç kullandığım için olmazsa hiç üzülmem açıkçası korkuyorum zarar vermisimdir varsa diye
Champix kullanıyorum sigara bırakmak için ve anksiyete içinde antidepresan selectra canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim.Ne ilacı kullandım canım korkma. benim kavınvalidem kocama hamileyken anlamamış hamile olduğunu ne ilaçlar içmiş. görümcemde aynı şekilde adet olcam sanıp avuç avuç ağrı kesici içmiş hiç korkma Allah korur melekleri
Champix kullanıyorum sigara bırakmak için ve anksiyete içinde antidepresan selectra canım içimi rahatlattın çok teşekkür ederim.
Allahtan ilaçlar c kategorisindeymis yani çok tehlikeli değil.
Amin inşallah hayırlısıyla Rabbim her isteyene nasip etsinAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?