Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Hoşgeldin canım testlerin fotosunu yükleyebilir misin inşallah hamilesindirr :)

Benimde bata 3 gün var normalden battan 1 hafta önce falan göğüslerim ağrımaya başlarda ama bu ay ağrı falan yok. Birde ayaklarımı ısıtamıyorum 2 kat çorap ve kalın çizme var donuyor parmaklarım

Bu ay benimde hep olan göğüs ağrım olmadı canım ve bat dündü hala adet olmadım

Benim geçen ay battan 10 gün önce başlamıştı onun dışında da mutlaka göğüs ağrım olurdu bu ay yok. İnşallah güzel haberlerimizi alırız canım
Benimde her ay olur bu ay olmaması çok ilginç geldi tek adet belirtim o olurdu. Sürekli adet oldum herhalde diye kontrol ediyorum yok inşallsh olmaz
Dün nöbetçi eczane gittim adet gecikmesinden 4-5 gün önce normal testte çıkmaz dedi erken gebelik testi de yoktu öyle bekliyorum

Benim geçen ay battan 10 gün önce başlamıştı onun dışında da mutlaka göğüs ağrım olurdu bu ay yok. İnşallah güzel haberlerimizi alırız canım
Birde sürekli beyaz kokusuz akıntım var adet olmadan önce olurdu ama adet günü kesilirdi

Arkadaslar merhaba.fikirlerinize ihtiyacim var.. Benim adetim genellikle duzensizdir (40 gunun uzerinde) hormonal yada baska herhangi bi hastaligim yok cok sukur. Bu ay da 42.gun olmayi beklerken bugun BAT 8 goguslerimde aci yok.adetimin 1 hafta oncesinden goguslerim acimaya baslar ve anlarim.dun gece ve bir onceki gece cok az kahverengi lekelenmem oldu.yerlesme kanamasi olabilir diye dusundum.korunmasiz birlikteligim oldu bebek istedgimiz icin.bugun idrar testi yaptim iki tane negatif cikti.daha once doktor tarlusal vermisti sokturucu olarak. Bekleyip tekrar test yapmali miyim yoksa ilaci mi kullanmaliyim?kafam cok karisti. yardim edebilecek olan??

Kizlar dun test yaptim cikmadi bisey yattim sabak kalktim ikinci cizgi cikmis acaba bat yarin ama sasirdim ya

Bence bekle bi kac gun daha gec dollenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…