- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.121
Hoşgeldin canım testlerin fotosunu yükleyebilir misin inşallah hamilesindirr :)Selam kizlar bende yeni katıldım araniza. Bende 5 aydir bebek istiyorum fakat bir türlü eşimle günleri tutturamadik. Bu ay 2 gunde bi iliski oldu Adetime 3 gün var kasikta seğirme ağrı ve sari akintim var.Test yaptım çok soluk cikti ısıga bakinca belli oluyor ikinci çizgi. Sonra bir daha yaptım 10 dakka sonra ikinci cizgi çıkmış ama renk dağılmış da olmuş gibi. Off çok istiyorm rabbim isteyen herkese versin inşallah
Kiz benim dun,yaptigim teste baktim bugun cok silik bi cizgi daha cikmis kizGünaydın hanimlaaaaar
Gelişmeler varmı
Günaydın canım ben adet olmadım henüz tek gelişme bu ama karnım ağrıyorGünaydın hanimlaaaaar
Gelişmeler varmı
Bu ay benimde hep olan göğüs ağrım olmadı canım ve bat dündü hala adet olmadımBenimde bata 3 gün var normalden battan 1 hafta önce falan göğüslerim ağrımaya başlarda ama bu ay ağrı falan yok. Birde ayaklarımı ısıtamıyorum 2 kat çorap ve kalın çizme var donuyor parmaklarım
Benim geçen ay battan 10 gün önce başlamıştı onun dışında da mutlaka göğüs ağrım olurdu bu ay yok. İnşallah güzel haberlerimizi alırız canımBu ay benimde hep olan göğüs ağrım olmadı canım ve bat dündü hala adet olmadım
Benimde her ay olur bu ay olmaması çok ilginç geldi tek adet belirtim o olurdu. Sürekli adet oldum herhalde diye kontrol ediyorum yok inşallsh olmazBenim geçen ay battan 10 gün önce başlamıştı onun dışında da mutlaka göğüs ağrım olurdu bu ay yok. İnşallah güzel haberlerimizi alırız canım
Birde sürekli beyaz kokusuz akıntım var adet olmadan önce olurdu ama adet günü kesilirdiBenim geçen ay battan 10 gün önce başlamıştı onun dışında da mutlaka göğüs ağrım olurdu bu ay yok. İnşallah güzel haberlerimizi alırız canım
Bence bekle bi kac gun daha gec dollenme olabilirArkadaslar merhaba.fikirlerinize ihtiyacim var.. Benim adetim genellikle duzensizdir (40 gunun uzerinde) hormonal yada baska herhangi bi hastaligim yok cok sukur. Bu ay da 42.gun olmayi beklerken bugun BAT 8 goguslerimde aci yok.adetimin 1 hafta oncesinden goguslerim acimaya baslar ve anlarim.dun gece ve bir onceki gece cok az kahverengi lekelenmem oldu.yerlesme kanamasi olabilir diye dusundum.korunmasiz birlikteligim oldu bebek istedgimiz icin.bugun idrar testi yaptim iki tane negatif cikti.daha once doktor tarlusal vermisti sokturucu olarak. Bekleyip tekrar test yapmali miyim yoksa ilaci mi kullanmaliyim?kafam cok karisti.yardim edebilecek olan??
Sen tekrar test yap canım çünkü bekleyince yanlış sonuç verebiliyor testler bide gününden biraz geçsin öyle yap inşallah hamilesindirKizlar dun test yaptim cikmadi bisey yattim sabak kalktim ikinci cizgi cikmis acaba bat yarin ama sasirdim ya
Foto yuklesene kuzum heycan yaptımKiz benim dun,yaptigim teste baktim bugun cok silik bi cizgi daha cikmis kiz
İnşallah olmazsın canım :)Günaydın canım ben adet olmadım henüz tek gelişme bu ama karnım ağrıyor
Kiz acaba dedim heycanla yaptim yine bisey yok simdi baktim oda silik ama fotoda gorunmuyo ya abca ben goruyorumFoto yuklesene kuzum heycan yaptım
Bekle bakalım o zaman bazen çok silik olanlar fotoda gozukmeyebiliyoKiz acaba dedim heycanla yaptim yine bisey yok simdi baktim oda silik ama fotoda gorunmuyo ya abca ben goruyorum
Zaten bat yarin bu gece beklicem kirmizilari olmasa yarin gece olmadi 7sindee test yapicam iki gun gecsin eger birazdaha koyu oldu oldu olmadi yoktur zaten yani yarini beklicemBekle bakalım o zaman bazen çok silik olanlar fotoda gozukmeyebiliyo
Kuzumm olmadi bu aya birlikteee takip ederiz .Kizlar ben kirmizilari gordumm bu sabahhh size iyi sanslarrrr artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?