Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Bende kahverengi leke olurdu adetten 3.4 gun once ama henuz bisey yok goguslerde cok aci yok adetim gecikecegi icinmi boyle bilemedim bakicaz artik

Evet cnm 4 gun onceden oldum
Allah allah bence daha fazla umitlenme die allah erkenden gosterdi sana dur bakalim benimki ne olucak sonuc adet gunum yarin bekliyorum sanci falan varda baya dun test yaptim negatif bu sabah o test silik cizgi olmustu sabah tekrar yaptim nrgatin iki uc saat sonra ondada okinci cizgi silik yarini bekliyorum 7sindede adet olmazsam tekrar test yapicam olursada artik calismalara baslariz napalim

En azindan stresinden kurtuldum cnmm hem olmayip hemde ikinci cizgiyi gormemk daha kotu insaAllah sizlerden guzel haberler aliriz

deme öyle ya umut dünyası napim valla çıldıracam doktora gitmek istemiyorum bu ay olmazsa mecbur gidicem ama hamile olup giderim inşallah ya puff aman neyse boşver havadan sudan konuşup kafamızı dağıtalım
Ne olculerde koydun kız.suyunu. nasil yaptin ki

deme öyle ya umut dünyası napim valla çıldıracam doktora gitmek istemiyorum bu ay olmazsa mecbur gidicem ama hamile olup giderim inşallah ya puff aman neyse boşver havadan sudan konuşup kafamızı dağıtalım

Kiz bende yaptim onu iki kab koy yanyana birine ucte biri kadar camasirsuyu koy digerinede idrar koy idrari camasir suyuna dok kopurur bira gibi kabarir kabarirsa hamilesin eger hemen kabarip sonse deilsin dene bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…