- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.141
Ederiz cnm olmadi ovulasyon takibi yaptircmKuzumm olmadi bu aya birlikteee takip ederiz .
Senin vardi daha afete sanki ya erkendenmi oldunEderiz cnm olmadi ovulasyon takibi yaptircm
Bugün test yaptırdım 1 hafta önce 1.20 di şimdi de 1.34Kanda kesin çıkar canım gününe ne kadar vardı ?
Evet cnm 4 gun onceden oldumSenin vardi daha afete sanki ya erkendenmi oldun
Allah allah bence daha fazla umitlenme die allah erkenden gosterdi sana dur bakalim benimki ne olucak sonuc adet gunum yarin bekliyorum sanci falan varda baya dun test yaptim negatif bu sabah o test silik cizgi olmustu sabah tekrar yaptim nrgatin iki uc saat sonra ondada okinci cizgi silik yarini bekliyorum 7sindede adet olmazsam tekrar test yapicam olursada artik calismalara baslariz napalimEvet cnm 4 gun onceden oldum
En azindan stresinden kurtuldum cnmm hem olmayip hemde ikinci cizgiyi gormemk daha kotu insaAllah sizlerden guzel haberler alirizAllah allah bence daha fazla umitlenme die allah erkenden gosterdi sana dur bakalim benimki ne olucak sonuc adet gunum yarin bekliyorum sanci falan varda baya dun test yaptim negatif bu sabah o test silik cizgi olmustu sabah tekrar yaptim nrgatin iki uc saat sonra ondada okinci cizgi silik yarini bekliyorum 7sindede adet olmazsam tekrar test yapicam olursada artik calismalara baslariz napalim
Ne olculerde koydun kız.suyunu. nasil yaptin kideme öyle ya umut dünyası napim valla çıldıracam doktora gitmek istemiyorum bu ay olmazsa mecbur gidicem ama hamile olup giderim inşallah ya puff aman neyse boşver havadan sudan konuşup kafamızı dağıtalım
Aaa bu arada senin eline degmisti rahim dimi bak demekki dogruymusEn azindan stresinden kurtuldum cnmm hem olmayip hemde ikinci cizgiyi gormemk daha kotu insaAllah sizlerden guzel haberler aliriz
Ne olculerde koydun kız.suyunu. nasil yaptin kideme öyle ya umut dünyası napim valla çıldıracam doktora gitmek istemiyorum bu ay olmazsa mecbur gidicem ama hamile olup giderim inşallah ya puff aman neyse boşver havadan sudan konuşup kafamızı dağıtalım
Aynen cnm bilye gibi ellime bisey degdii anladim adett olcagimiiAaa bu arada senin eline degmisti rahim dimi bak demekki dogruymus
Günaydın canım ben adet olmadım henüz tek gelişme bu ama karnım ağrıyor[/QUOTSenin gunun gecmedini canım
Canım benim döngü 24 gün yani 13 günlük bebek testte çıkmazmış o yüzden bekliyorum belki de strese bağlı gecikmedir diye umutlanmak istemiyorum yarın da olamazsam Çarşamba yapacağımGunu gecenler siz neden halla test yapmiyonuzz yaaaa
Aynen ben olsam hemen yapardımGunu gecenler siz neden halla test yapmiyonuzz yaaaa
İdrarin 3 te 2 si kadar çamaşır suyu koydum canımNe olculerde koydun kız.suyunu. nasil yaptin ki
Herseyin hayırlısı kuzumEvet cnm 4 gun onceden oldum
Kuzu senin kac gun kaldi sataHerseyin hayırlısı kuzum
Hadi insaAllah olmasin cnmmmmCanım benim döngü 24 gün yani 13 günlük bebek testte çıkmazmış o yüzden bekliyorum belki de strese bağlı gecikmedir diye umutlanmak istemiyorum yarın da olamazsam Çarşamba yapacağım
Kiz bende yaptim onu iki kab koy yanyana birine ucte biri kadar camasirsuyu koy digerinede idrar koy idrari camasir suyuna dok kopurur bira gibi kabarir kabarirsa hamilesin eger hemen kabarip sonse deilsin dene bakalimNe olculerde koydun kız.suyunu. nasil yaptin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?