Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Amin cnm simdi ovulasyon testi siparis vercem neten indirimde kizlar 30 adet ovulasyon 6 adete gebelik tesi 22 tl
Amin cnm simdi ovulasyon testi siparis vercem neten indirimde kizlar 30 adet ovulasyon 6 adete gebelik tesi 22 tl
Sen internet alisverisine guveniyomusun ya ben guvenip siparis veremiyorum ben korkuyorum varmi daha onceden verdigin guvenilir site

9 ay oldu canım her ay yipranmaktan bıktım gidim bakım bende sorun yoksa eşimi götürürüm onda da yoksa içimiz rahat şekilde takdiri ilahi der zamanımızı bekleriz artik
hic gitmedinmi oncesinde hani hormonlarla alakalı falan bi durum olabilirmi

hic gitmedinmi oncesinde hani hormonlarla alakalı falan bi durum olabilirmi
Canim valla bilmiyorum bu ikinci evliliğim benim ilk evliligimden bi yavrum var adetlerim filanda çok düzenli en fazla 2 gün oynama olmuştur. tabi doğum yapalı 7 sene oldu bu zaman içinde hiçte doktora gitmedim bi gidim bakalım ne dicek

bir hormonun yukselmesi bile engelleyebiliyor belkide oyle basit birseydir mesela bas engelleyici prolaktin hormonu:)

Insallah hamissindr kontrol icin gidersin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…