Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Kiz bende yaptim onu iki kab koy yanyana birine ucte biri kadar camasirsuyu koy digerinede idrar koy idrari camasir suyuna dok kopurur bira gibi kabarir kabarirsa hamilesin eger hemen kabarip sonse deilsin dene bakalim
Kabardı ama bilmiyorum guvenemiyorum ben buna

bizim aslında 2. ay bu daha denemeye baslayalı en son benimde prolaktin yuksekti ilac verdi doktor kullandım bşdaha gitmedim biraz akısına bırakıyım da olmazda yaza dogru giderim artık:)
Herseyin hayırlısı canım senelerce bekleyenler var veya hiç hamile kalma ihtimali olmayanlar var halimize şükür edelim

Sanki ara sıra adet olcak gibi hissediyorum.
İdrar kaynattin mi bi o kaldi denemedik:))
Yok ya ona midem müsade etmedi valla o adet olacakmışım hissi bide hafiften ağrı yumurtalamadan 3-4 gün sonra başladı bende usuttum bu ay sanırım

Bi kocakarı testi daha öğrendim sütü kaynatıp içine idrar koyup sabaha kadar bekletiyormuşsun süt kesilirse hamileymişsin

Merhaba. Arkadaslar. Ben 6 aydir cocuk. Istiyorum adetim 8 gundur gecikti ama adet oldum olacagim gibi his var negatif gorurum diye test yapmadim AMA sanki adetler geldi gelecek offf ne bu sizce

aslinda ben saglik ocaginda test yaparken o tortudan anlamistim hamile oldugumu ogluma hamileyken ama gecen ay tortu gene oldu meger adet yaklasincafa oluyormus o aldatici yani yada enfeksiyondan da oluyormus

Merhaba. Arkadaslar. Ben 6 aydir cocuk. Istiyorum adetim 8 gundur gecikti ama adet oldum olacagim gibi his var negatif gorurum diye test yapmadim AMA sanki adetler geldi gelecek offf ne bu sizce
8 gün gecikti ve sen test yapmadın ? hey maşallah yeminle sabrına hayran kaldım

Benimde daha koskoca 9 gun var delirdik valla. Süt kesin kesilir bence ama günah olur o denenmez:)) en iyisi beklemek galiba sayili gun cabuk geçer derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…