- 8 Ocak 2015
- 452
- 251
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.181
Bende senden 2gun sonra bari biz alalim guzel haber yaa:'''(12 Aralık canım 7 gun kaldi
bizim aslında 2. ay bu daha denemeye baslayalı en son benimde prolaktin yuksekti ilac verdi doktor kullandım bşdaha gitmedim biraz akısına bırakıyım da olmazda yaza dogru giderim artık:)Aynen öyle canım sende durumlar nasıl
Bende senden 2gun sonra bari biz alalim guzel haber yaa:'''(12 Aralık canım 7 gun kaldi
Kabardı ama bilmiyorum guvenemiyorum ben bunaKiz bende yaptim onu iki kab koy yanyana birine ucte biri kadar camasirsuyu koy digerinede idrar koy idrari camasir suyuna dok kopurur bira gibi kabarir kabarirsa hamilesin eger hemen kabarip sonse deilsin dene bakalim
Amin canım inşallah hepimiz hamisizdir ama ben artık pes ettim değilim :)Insallah hamissindr kontrol icin gidersin artik
Bendede umut yok kuzum umut sensin :)Canim
Bende senden 2gun sonra bari biz alalim guzel haber yaa:'''(
Herseyin hayırlısı canım senelerce bekleyenler var veya hiç hamile kalma ihtimali olmayanlar var halimize şükür edelimbizim aslında 2. ay bu daha denemeye baslayalı en son benimde prolaktin yuksekti ilac verdi doktor kullandım bşdaha gitmedim biraz akısına bırakıyım da olmazda yaza dogru giderim artık:)
Sanki ara sıra adet olcak gibi hissediyorum.Bendede umut yok kuzum umut sensin :)
Yok ya ona midem müsade etmediSanki ara sıra adet olcak gibi hissediyorum.
İdrar kaynattin mi bi o kaldi denemedik:))
Belirti olarak söyleyenler var ama ne kadar doğru bilemem inşallah öyledir canım :)Idrarda beyaz tortularim var benimde o belirtimi ki baska zamn olur mu bilemedim
Bugun bende yaptim camasirsuyunla once c.suyunu sonra idrari doktum ustune cok hafif bi kopurme oldu aceba yeni gebelik oldugu icinmi az kabardi ...daha bata 6 gun varKabardı ama bilmiyorum guvenemiyorum ben buna
Benimkide kopurdu ama cok hafif tasmadi bardakdan yani yeni oldugu icinmi ole oldu aceba..camasır suyu testi yaptım kopurdu
Bugun bende yaptim camasirsuyunla once c.suyunu sonra idrari doktum ustune cok hafif bi kopurme oldu aceba yeni gebelik oldugu icinmi az kabardi ...daha bata 6 gun var[/QUO. Canim ben esime yaptim testi onun ki bile kabardiayrica her ay yapiyorum ortada bir sey yok
Nimet kız o tövbe estağfurullahBi kocakarı testi daha öğrendim sütü kaynatıp içine idrar koyup sabaha kadar bekletiyormuşsun süt kesilirse hamileymişsin
8 gün gecikti ve sen test yapmadın ? hey maşallah yeminle sabrına hayran kaldımMerhaba. Arkadaslar. Ben 6 aydir cocuk. Istiyorum adetim 8 gundur gecikti ama adet oldum olacagim gibi his var negatif gorurum diye test yapmadim AMA sanki adetler geldi gelecek offf ne bu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?