- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.201
Benimkide kopurdu ama cok hafif tasmadi bardakdan yani yeni oldugu icinmi ole oldu aceba..
Hiçte geçmiyorBenimde daha koskoca 9 gun var delirdik valla. Süt kesin kesilir bence ama günah olur o denenmez:)) en iyisi beklemek galiba sayili gun cabuk geçer derler
Gaz da olabilirKizlar sanci bastirdi galiba giricez ana vatan kan aglicak gibi
Geciyocya valla hizli geciyoHiçte geçmiyor
Bana geçmiyor o zamanGeciyocya valla hizli geciyo
Yok kiz bildigin kasiklarim adetten once hep bole agrir normalde bu gece sabaha olmam lazimGaz da olabilir
Olmazsın inşallahYok kiz bildigin kasiklarim adetten once hep bole agrir normalde bu gece sabaha olmam lazim
Bak benim bes vardi yarin son burda takila takila geciyo yaBana geçmiyor o zaman
Oda doğruda bana günler çok uzun geliyo gerçi artık gelmez umudumu iyice kestim cunkuBak benim bes vardi yarin son burda takila takila geciyo ya
Oyle umalimBenimkide kopurdu ama cok hafif tasmadi bardakdan yani yeni oldugu icinmi ole oldu aceba..
Ates olcme yontemide varmis olmadi onuda deneye bilirizOda doğruda bana günler çok uzun geliyo gerçi artık gelmez umudumu iyice kestim cunku
Ben daha hicbisey denemem kuzum oluruna birakcamAtes olcme yontemide varmis olmadi onuda deneye biliriz
Anlamadim.dediniziOyle umalim
evt ogluma hamilekine actim bu ismi...nickine bayıldım ben senin ya
Ben hic birsey denemedim ama kizlar insanin morali bozuluyor ya benimde 6-7 gun var ya sen test yaptınmı hiçBen daha hicbisey denemem kuzum oluruna birakcam
Oy maşallah Rabbim acısını göstermesin size bağışlasın inşallahevt ogluma hamilekine actim bu ismi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?