- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.221
Canim ben deli gibi 9 gun kala erken gebelik testi yaptım haliyle çıkmadı zaten çıkacağını da sanmıyorum bu ayda yalan olduBen hic birsey denemedim ama kizlar insanin morali bozuluyor ya benimde 6-7 gun var ya sen test yaptınmı hiç
Aminnn ....cumlemizinki ..suanda ikinci cocugu dusundum icin batima 6 gun var ve mide bulantisi kasik batmasi var ve c.suyu testi yaptim ve hafif kopurme var aceba gebelik belirtisimi.dedimOy maşallah Rabbim acısını göstermesin size bağışlasın inşallah
Amin inşallah Canim valla benim bi dünya belirtim oluyo her ay bu ayda aynı seninki gibi belirtilerim çamaşır suyunuda denedim baya kopuk kopuk oldu ama o idrardaki asitle ilgili sanırım ve benimde bata 6 gün varAminnn ....cumlemizinki ..suanda ikinci cocugu dusundum icin batima 6 gun var ve mide bulantisi kasik batmasi var ve c.suyu testi yaptim ve hafif kopurme var aceba gebelik belirtisimi.dedim
Saçımı başımı yolucam yarın sabah yapsana testi kuzum yaBende geçmiyor dedim dedim geçti bitti üstünden 2 gün bile geçti ama hala sonuç yok ne negatif ne pozitif :))
Dua etmekden baska bisey gelmio ve tuhaf olan bu ay hic beyaz akintim.gelmedi bilmiom.neden benim.hep adet oncesiiAmin inşallah Canim valla benim bi dünya belirtim oluyo her ay bu ayda aynı seninki gibi belirtilerim çamaşır suyunuda denedim baya kopuk kopuk oldu ama o idrardaki asitle ilgili sanırım ve benimde bata 6 gün var
İnanki bebek varsa bile çoğu belirtilerimiz psikolojik Rabbim yardımcımız olsun insallahDua etmekden baska bisey gelmio ve tuhaf olan bu ay hic beyaz akintim.gelmedi bilmiom.neden benim.hep adet oncesii
Midem agrir herhal.artik stressden arimaya basladi...
niye daha var ama tabi kendimdende biliyorum bende umutlanmıcaasmmm çünkü heral senden önce adet olurum ya gene yarım taraflı bit agrım var ve sol kadıgom ağrıyoorrr ya 7 gun önce adet olunurmu ben hiç olmamıştım olanilirmiyimCanim ben deli gibi 9 gun kala erken gebelik testi yaptım haliyle çıkmadı zaten çıkacağını da sanmıyorum bu ayda yalan oldu
Bu stresle herşey olabilir canım ama inşallah bebektir benim kasık ağrım bitti karnımın altı agriyo adet olacakmışım gibi bende aynı şekilde erken olurum diye düşünüyorumn
niye daha var ama tabi kendimdende biliyorum bende umutlanmıcaasmmm çünkü heral senden önce adet olurum ya gene yarım taraflı bit agrım var ve sol kadıgom ağrıyoorrr ya 7 gun önce adet olunurmu ben hiç olmamıştım olanilirmiyim
Benim ilk evliligimden 7 yaşında bi oğlum var canım :)Amin insallah senin varmi baska bebisin ya...
Oys en tatlı zamanlarında maşallah Rabbim bize bağışlasın onları evlat başka bişey ya her zaman dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diye ama benim 1 tane var o duyguyu tattım Rabbim benden önce hiç olmayanlara nasip etsin inşallahAllah bagislasin annesi benimde oglum 4.5 yasinda...
O bişey değil kız millet ocakta kaynatiyo idrariniIgrencc camasirsuyu karbonat tamamda bu sut bu idrar kaynatma ogrenc iy midem kaldirmaz
Alahini sewersen birak ya test kalmasa hicbisekilde ogrenmesem de ben kaynatmam iy ew cis kokar bikere resmen tiksindum yaO bişey değil kız millet ocakta kaynatiyo idrarini
.aminnn insallahhhOys en tatlı zamanlarında maşallah Rabbim bize bağışlasın onları evlat başka bişey ya her zaman dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diye ama benim 1 tane var o duyguyu tattım Rabbim benden önce hiç olmayanlara nasip etsin inşallah
Kokuyomus zaten öyle diyorlarAlahini sewersen birak ya test kalmasa hicbisekilde ogrenmesem de ben kaynatmam iy ew cis kokar bikere resmen tiksindum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?