Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Bende geçmiyor dedim dedim geçti bitti üstünden 2 gün bile geçti ama hala sonuç yok ne negatif ne pozitif :))

Aminnn ....cumlemizinki ..suanda ikinci cocugu dusundum icin batima 6 gun var ve mide bulantisi kasik batmasi var ve c.suyu testi yaptim ve hafif kopurme var aceba gebelik belirtisimi.dedim
Amin inşallah Canim valla benim bi dünya belirtim oluyo her ay bu ayda aynı seninki gibi belirtilerim çamaşır suyunuda denedim baya kopuk kopuk oldu ama o idrardaki asitle ilgili sanırım ve benimde bata 6 gün var

Amin inşallah Canim valla benim bi dünya belirtim oluyo her ay bu ayda aynı seninki gibi belirtilerim çamaşır suyunuda denedim baya kopuk kopuk oldu ama o idrardaki asitle ilgili sanırım ve benimde bata 6 gün var
Dua etmekden baska bisey gelmio ve tuhaf olan bu ay hic beyaz akintim.gelmedi bilmiom.neden benim.hep adet oncesii
Midem agrir herhal.artik stressden arimaya basladi...

n
Canim ben deli gibi 9 gun kala erken gebelik testi yaptım haliyle çıkmadı zaten çıkacağını da sanmıyorum bu ayda yalan oldu
niye daha var ama tabi kendimdende biliyorum bende umutlanmıcaasmmm çünkü heral senden önce adet olurum ya gene yarım taraflı bit agrım var ve sol kadıgom ağrıyoorrr ya 7 gun önce adet olunurmu ben hiç olmamıştım olanilirmiyim

Bu stresle herşey olabilir canım ama inşallah bebektir benim kasık ağrım bitti karnımın altı agriyo adet olacakmışım gibi bende aynı şekilde erken olurum diye düşünüyorum

Allah bagislasin annesi benimde oglum 4.5 yasinda...
Oys en tatlı zamanlarında maşallah Rabbim bize bağışlasın onları evlat başka bişey ya her zaman dua ediyorum hayırlısı neyse o olsun diye ama benim 1 tane var o duyguyu tattım Rabbim benden önce hiç olmayanlara nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…