- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.241
Bu topigi bi okutsak mi napsakUla biride ciksin desinki hamileyim
Test almayı düşündüm sonra ya gece adet olursam dedimSaçımı başımı yolucam yarın sabah yapsana testi kuzum ya
Herkez teker teker kan agliyoTest almayı düşündüm sonra ya gece adet olursam dedim
Sen beni öldürcen kız alsaydinda gece adet olmazsan sabah yapardın hadi diyelimki oldun ki olmazsın inşallah sonradan kullanabilecegin bişey sonuçtaTest almayı düşündüm sonra ya gece adet olursam dedim
Eğer olamazsam sabah işe giderken alıp iş yerinde yaparım canım :)Sen beni öldürcen kız alsaydinda gece adet olmazsan sabah yapardın hadi diyelimki oldun ki olmazsın inşallah sonradan kullanabilecegin bişey sonuçta
İnsallaaaaaaaaaaaaaahhhh olmazsiiiiinnnEğer olamazsam sabah işe giderken alıp iş yerinde yaparım canım :)
Yaptir yaptir bi his ciksin artikEğer olamazsam sabah işe giderken alıp iş yerinde yaparım canım :)
hani yeni oldugu icinmi oyle oldu demissinizya ..onun icin oyle.umalim dedim insallah oyledir yaniAnlamadim.dedinizi
Benimde son adetim 3-4 gün sürdü az az geldi. Sobraki ay hamile oldum çok şükür insallah sende olursunMeraba benimde bata 17 gün var ama bu geçen adetim de lekelenme şeklinde oldu ve 3 gün sürdü test felan negatif çıktı
Evet canım tebrikler. Hamılesın :*
Ayyy cok tesekkurler. yarin kan testine gidicem. insallah iyi sonuc alirimEvet canım tebrikler. Hamılesın :*
Dikkat et kendine
Yok canım benimkindesevda idrarına baksana tortu varmı benimkinde var sendede barsa kesin adet olcaz
Canim cok yeni hamilelik var gibi :) yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)
Insallah dua edin canimCanim cok yeni hamilelik var gibi :) yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)
İnşallah vardir canım yarın mutlu haberler alacaksın inanıyorum sende bize dua et :)Insallah dua edin canim
Insallah bende yoksada arsunda olan her birinize allahim kismet etsin. insallahİnşallah vardir canım yarın mutlu haberler alacaksın inanıyorum sende bize dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?