- 4 Aralık 2016
- 391
- 232
- 53
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.261
Merhaba birşey sormak istiyorum bu gebelik belirtilerinden birinde bayanlar batma yaşadıklarını söylüyorlar hamiş olduğunuz için öyle size denk geldi size soruyorum nasıl bir his ve ne taraf batıyor benim adetim 6 gün geçti erken biliyorum ama cumartesi test yaptım çıkmadı bugün kan tahlili yaptırıcaktım cesaret edemedim belki bugün adet olurum diye çarşambaya kadar olmassam yaptırıcamOluyor oluyor bende çok erken farketmiştim gebeliğimi bir de çok sık idrara çıkmaya başlamıştım ordan tahmin etmiştim.
Bence o senin yumurtlama donemine bakiyo. kac gunde bir adet oluyosun? duzenlimiKızlar birsey soracağım adetime 9 gün var Adetin 12,14,16,18,20 Günlerinde ilişki oldu yeterli mi sizce?
30 günde 1 oluyorum 16. Sında kasık ağrım ve akıntım olmuştuBence o senin yumurtlama donemine bakiyo. kac gunde bir adet oluyosun? duzenlimi
esti ikinci cizgiyi silik bi sekilde gordum. benim her iki tarafimda batmalar var. bence yapdir kan testiMerhaba birşey sormak istiyorum bu gebelik belirtilerinden birinde bayanlar batma yaşadıklarını söylüyorlar hamiş olduğunuz için öyle size denk geldi size soruyorum nasıl bir his ve ne taraf batıyor benim adetim 6 gün geçti erken biliyorum ama cumartesi test yaptım çıkmadı bugün kan tahlili yaptırıcaktım cesaret edemedim belki bugün adet olurum diye çarşambaya kadar olmassam yaptırıcam
Ben doktorumla konusmusdumda bendede 30 gunde bi oluyo. adet gunune kadar islere devam demisdi)30 günde 1 oluyorum 16. Sında kasık ağrım ve akıntım olmuştu
Nasıl bu batmalarBenimki gecmedi hic 2 gun var uapdim t
esti ikinci cizgiyi silik bi sekilde gordum. benim her iki tarafimda batmalar var. bence yapdir kan testi
Sağol canım cevap için ama ben klomen kullanmıştım o da etkileyebilirBen doktorumla konusmusdumda bendede 30 gunde bi oluyo. adet gunune kadar islere devam demisdi)
Benim Kasım'ın 30. Unda adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım birde 22-23 gündem bir adet oluyorum ben sence.?Benimki gecmedi hic 2 gun var uapdim t
esti ikinci cizgiyi silik bi sekilde gordum. benim her iki tarafimda batmalar var. bence yapdir kan testi
Ben 24-25 günde bir oluyorum bat dündü hala olmadım döngü kısa olduğu için çıkmaz dediler test yapmadımBenim Kasım'ın 30. Unda adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım birde 22-23 gündem bir adet oluyorum ben sence.?
Amin canım insallahInsallah bende yoksada arsunda olan her birinize allahim kismet etsin. insallah
Vallah her sey ola bilir. gec dollenmede olur. o zaman gec cikiyo. kan ver. ben 30 gunde bi oluyom 2 gun kaldi ama test cikdi. bakalim yarin kan ne diyecekBenim Kasım'ın 30. Unda adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım birde 22-23 gündem bir adet oluyorum ben sence.?
Hoşgeldin canım testlerin fotosunu yükleyebilir misin inşallah hamilesindirr :)
Kapilma her sey olur.Hayırlısı olsun Can'ım umutsuzluğa kapıldım
Yap bende 2 gun var cikdi. kan vericem ona bakalimBen 24-25 günde bir oluyorum bat dündü hala olmadım döngü kısa olduğu için çıkmaz dediler test yapmadım
Demekki benim idrar yollarim enfeksiyon varYok canım benimkinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?