- 5 Aralık 2016
- 196
- 96
- 103
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.281
Hayir ama sanırım test bozuk offidrari cok mu koydun bozuk gibi
Kuzum hemen kötüye yorma gün ola hayrola sabırla bekleyelim bakalımDemekki benim idrar yollarim enfeksiyon var
Canim ya test bozuk ya çok idrar Damlattin yasa sabit biyerde durmadı ilk resimden de fazla bişey anlamadım gölge var ama çizgiler birbirine çok yakın oynama yapmadan fotoda gozukmuyomu
Nasıl çıktı silik mi net miYap bende 2 gun var cikdi. kan vericem ona bakalim
Hayır canim 2 gün var ama ateşim yükselince surekli bi bakıyim dedim adet gecikirse tekrar yapicam bakalım hayırlısıyani sanki bozuk gibi canim.Gunun gectimi
bekle bekle yas geciyor sanki hic bir daha cocugumolmiyacakmis gibi hissine kapiliyorumKuzum hemen kötüye yorma gün ola hayrola sabırla bekleyelim bakalım
Ama canım sen 30 günde oluyorsan 28. gününde çıkmış ben 24 günde oluyorum yarın 26 gün olacakVallah her sey ola bilir. gec dollenmede olur. o zaman gec cikiyo. kan ver. ben 30 gunde bi oluyom 2 gun kaldi ama test cikdi. bakalim yarin kan ne diyecek
Yada yarin duzgun bir test al yap .Hayır canim 2 gün var ama ateşim yükselince surekli bi bakıyim dedim adet gecikirse tekrar yapicam bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 1921487Canim ya test bozuk ya çok idrar Damlattin yasa sabit biyerde durmadı ilk resimden de fazla bişey anlamadım gölge var ama çizgiler birbirine çok yakın oynama yapmadan fotoda gozukmuyomu
Canim ya test bozuk ya çok idrar Damlattin yasa sabit biyerde durmadı ilk resimden de fazla bişey anlamadım gölge var ama çizgiler birbirine çok yakın oynama yapmadan fotoda gozukmuyomu
Canim bunda daha belli hayalet çizgi inşallah hamissindir
İnşallah canim bekliyorum bakalim.Canim bunda daha belli hayalet çizgi inşallah hamissindir
Kocama zorla aldiriyorum 5 6 tane artık utanıyorum eczaneden kizlarrr 2 gun var cnmbunlar daha duzgun kiz test stok mu yaptinama bunlarda var gibi adetine kac gun kalmisti ya bi unutkan oldum kiii kafada tilkiler oyun oynuyo tabii
Ben artık internetten alışverişe alıştım mis gibi zorlanmiyorum ayağıma kadar geliyo hem daha uygunKocama zorla aldiriyorum 5 6 tane artık utanıyorum eczaneden kizlarrr 2 gun var cnm
Burda 1 eczane var hepsi erkek bide taniniyorum yoksa bende alcam 3-5 tane ana utaniyorum belirginlesir bir iki guneKocama zorla aldiriyorum 5 6 tane artık utanıyorum eczaneden kizlarrr 2 gun var cnm
Canim nerden aliyosun bende obur ay getirteyim adi sani neBen artık internetten alışverişe alıştım mis gibi zorlanmiyorum ayağıma kadar geliyo hem daha uygun
Canim gittigidiyor ve n11 de kampanyalı ürünler oluyo ücretsiz kargo ibaresi olanlara bak ordan alCanim nerden aliyosun bende obur ay getirteyim adi sani ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?