- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 63
- 43
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.301
suana kadar iki kez test aldim gecen ay oda korkuyorum test yapmaya ve sanki yokmus gibi his car ne bileyim ya aslindaŞuan baktın mesela laboquick marka 10 adet test 10 tl ve kargo ücretsiz bu demek oluyo ki normalde eczaneden 2 tane alırsın bu paraya
tamam adet olursam bakayim kaldi 6 gun yarin yapsak cikarmi ya senle ayni gun yumurtlamistik bi gaza geldim testleri gorunce
Aynen haftasonuna kadar sık dişini canimS
suana kadar iki kez test aldim gecen ay oda korkuyorum test yapmaya ve sanki yokmus gibi his car ne bileyim ya aslinda
ucuzmus haftasonu bakayimda bir alayim
Amin cnm simdi ovulasyon testi siparis vercem neten indirimde kizlar 30 adet ovulasyon 6 adete gebelik tesi 22 tl
Benimde son adetim 3-4 gün sürdü az az geldi. Sobraki ay hamile oldum çok şükür insallah sende olursun
Bende dersi düşün canım hiç olmazsa biraz bunu düşünemezsin daha rahat olursun :)dogru dedin ya sabretsem iyi olur ama bunu dusuekten ders calisamiyorummm
Kiz bak geliyo bizim hamislerBende dersi düşün canım hiç olmazsa biraz bunu düşünemezsin daha rahat olursun :)
Hayirli olsun kuzum iki gun var ondan bole cikmis hamilesin sen bide testinin,markasi neAy kızlar bnde aliyim intden artık eczacida dicek bu kadin napio diye
Ya 2-3 gun girmeyeyim buraya ama insanda aliskanlik yapiyor yaa degisik bisey aslinda cok yogununm sma artik hayatimim merkezinde gibi bisey oldu bu off en iyisi pek ugramayayimBende dersi düşün canım hiç olmazsa biraz bunu düşünemezsin daha rahat olursun :)
Gogus agrisi sik idrara cikma kasiklara igne gibi batmalar ayaklarda usumr istahta acikma hepsi belirti varmi sendebenim de kaldı 6 gün. bugün göğüslerim dokununca acıyor. inşallah bu bi belirtidir
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın Can'ım bizimlede paylaşVallah her sey ola bilir. gec dollenmede olur. o zaman gec cikiyo. kan ver. ben 30 gunde bi oluyom 2 gun kaldi ama test cikdi. bakalim yarin kan ne diyecek
hepsi yok. bugün göğüslerde acıma oldu. kasıkta batma bazen. çok değil. ayakta üşüme var bide. bu kadarGogus agrisi sik idrara cikma kasiklara igne gibi batmalar ayaklarda usumr istahta acikma hepsi belirti varmi sende
Canim bilmiormki dün attim hpsini 5 tl mis fiyati erken gebelik vs onlar hikaye bnce yaHayirli olsun kuzum iki gun var ondan bole cikmis hamilesin sen bide testinin,markasi ne
İnşallah herşey Rabbimden çok şükür yinedeKapilma her sey olur.
sende katil şafak 6hepsi yok. bugün göğüslerde acıma oldu. kasıkta batma bazen. çok değil. ayakta üşüme var bide. bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?