- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.321
Aynen ;D uğur getirsinler bize insallahKiz bak geliyo bizim hamisler
amiin inşallah :)sende katil şafak 6birlikte geri sayimi baslatalim 3. birisine nasip olsun yada hepimizeeeee
Valla ne dersem diim aklın hep burda ve bebiş te olacak çalıştığından da bişey anlamazsinYa 2-3 gun girmeyeyim buraya ama insanda aliskanlik yapiyor yaa degisik bisey aslinda cok yogununm sma artik hayatimim merkezinde gibi bisey oldu bu off en iyisi pek ugramayayim
Bizim topigin ilk hamisleri geliyo gibi az kaldiAynen ;D uğur getirsinler bize insallah
Bende yokturda sizden umutluyumsende katil şafak 6birlikte geri sayimi baslatalim 3. birisine nasip olsun yada hepimizeeeee
İnnnnnsaaaalllaaaahBizim topigin ilk hamisleri geliyo gibi az kaldi
Bende oek umutlu degilim ama insan Acaba diyor yani. yinede hamile olabilirmiyim demekten de alamiyorumBende yokturda sizden umutluyum
Ben artık demiyorum canımBende oek umutlu degilim ama insan Acaba diyor yani. yinede hamile olabilirmiyim demekten de alamiyorum
niye bu kadar eminsin bende emin degilim hatta her an adet olcakmisim gibi amaBen artık demiyorum canım
Bilmem öyle doğuyor içime 8 aydır olmadı bu ay mı olcak demekki bi sorun var doktora gidicem zatenniye bu kadar eminsin bende emin degilim hatta her an adet olcakmisim gibi ama
Aleykümselam canikom hoşgeldin sefalar getirdin kırmızılar çift kırmızıyla 9 ay boyunca son bulsun insallahSelaammm canımlarrbugün hiç uğrayamadım buraya ilk kırmızıları gören kişi olaraktan malum sancılarla cebelleşiyordum off kadın olmak zor iş azizim çok zor
E artik bdahki aya gun sayiyoruz uzulmeSelaammm canımlarrbugün hiç uğrayamadım buraya ilk kırmızıları gören kişi olaraktan malum sancılarla cebelleşiyordum off kadın olmak zor iş azizim çok zor
Bencede nerelerdesin kuzumsu gel sende
Aleykümselam canikom hoşgeldin sefalar getirdin kırmızılar çift kırmızıyla 9 ay boyunca son bulsun insallah
Oyyyy canım benim ya sağolOoffff bu çok iyiydi nasıl amin desem bilemedimAllahım sen beni anladın amiiiinnnnn
E artik bdahki aya gun sayiyoruz uzulme
Ben başka yöntem deniyorum kırmızıları gördüğüm zaman 1 ay yokum korunmicamda doktora gidicem gezcem tozcam tabi soğukta bi taraflarım donmazsaAynen canlar ovülasyon testlerini stoklayın birlikte takip etcez
Aynene bende ilk defa netten almayi dusunuyoru eger hamile deilsem baslariz birlikteAynen canlar ovülasyon testlerini stoklayın birlikte takip etcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?