- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.341
Walla tam kis sende mecbur bizimlesinBen başka yöntem deniyorum kırmızıları gördüğüm zaman 1 ay yokum korunmicamda doktora gidicem gezcem tozcam tabi soğukta bi taraflarım donmazsa
Ben gezsem bana kış işlemez de bu ara aşırı tembelimWalla tam kis sende mecbur bizimlesin
Ben başka yöntem deniyorum kırmızıları gördüğüm zaman 1 ay yokum korunmicamda doktora gidicem gezcem tozcam tabi soğukta bi taraflarım donmazsa
Önce psikologami gitsemkiBalım sen gel bide bizimle dene testleri ama doktorada git tabi bi baksınlar niye olmuyo bide 2. çocuk bence tamamen psikolojik gibi ama bilemedim kuzucum
Süper fiyat canım ama marka da önemli netten bi araştır almadan önce kullanıcı yorumlarına bakKizlar ucretsiz kargo 22lira 30ovulasyon testi 4te gebelik testi mutis deilmi ya iyi bence olmadi alirim bunu
Olurmu ya oda artik onun babasi yani ikinci evliligin olabilir ama esin muhtesemse bence oda baba olmayi hak ediyo ay hamis olsan nede sewinir adamcagizzÖnce psikologami gitsemkikuzum valla duam benden önce Rabbim hiç olmayanlara versin inşallah ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemiş çocuğu yok ve onun çocuk sevgisine hayranım o babalık duygusundan mahrum kalmaz inşallah bunu çok takıyorum kafaya oğlumu bile öz oğlu gibi seviyo kurban olduğum bundan dolayı çok takıyorum
Zaten ben hamile olsam dünya duyar heralde benide özel bi kafese koyar altıma ördek filan sürer wc gidip yorulmim diyeOlurmu ya oda artik onun babasi yani ikinci evliligin olabilir ama esin muhtesemse bence oda baba olmayi hak ediyo ay hamis olsan nede sewinir adamcagizz
Önce psikologami gitsemkikuzum valla duam benden önce Rabbim hiç olmayanlara versin inşallah ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemiş çocuğu yok ve onun çocuk sevgisine hayranım o babalık duygusundan mahrum kalmaz inşallah bunu çok takıyorum kafaya oğlumu bile öz oğlu gibi seviyo kurban olduğum bundan dolayı çok takıyorum
Süper fiyat canım ama marka da önemli netten bi araştır almadan önce kullanıcı yorumlarına bak
Aynen canım biliyorum önce ben bi gidim de bende sorun yoksa onu goturucem ilk onu goturup gururunu incitmek istemiyorum nede olsa erkek bide ben ona hiç kıyamıyorum :) ilk ben gidersem doktor söyledi derim daha rahat olur :)Canımmm bilmiyodum inşallah olur en kısa zamanda ama belki eşinde bi sorun vardır sperm sayısı hamile kalmak için çok önemli ve tabiki canlı sperm sayısı bide spermlerin kalitesi hareketlilikleri bunların hepsi çok önemli
Burdayim cnm bu siralar yogun cnm ya gelen giden misafirim var
Yok kuzum ben almicam adet bitince gün aşırı ilişkiye giricem bata 1 hafta kalana kadar zaten düzenli gidiyorum tam gününde yunurtluyorumBende sipariş verdim 30 adet ovülasyon 6 gebelik testi 22 tl balım gitti gidiyorda sende bak
Gitigidiyordan cnmmmCanım hangi siteden sipariş verdin bende ovülasyon takibi tapcam bu ay. fiyat çok iyiymiş
Aynen canım biliyorum önce ben bi gidim de bende sorun yoksa onu goturucem ilk onu goturup gururunu incitmek istemiyorum nede olsa erkek bide ben ona hiç kıyamıyorum :) ilk ben gidersem doktor söyledi derim daha rahat olur :)
Hoşgeldin canım merak ettim sesin çıkmayınca :)Burdayim cnm bu siralar yogun cnm ya gelen giden misafirim var
Unutum cnm yaGayet uygun canım fiyatı markası ne
Gitigidiyordan cnmmm
Evet cnm sorun olmuyo giti gidiyor cok guvenilir tabi saticilarin karneside onemliSen internet alisverisine guveniyomusun ya ben guvenip siparis veremiyorum ben korkuyorum varmi daha onceden verdigin guvenilir site
InsaAllah bu ay umdugumuzu buluruzBende ordan sipariş verdim canım iyi hadi testlerde aynı daha iyi takip ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?