Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Ben başka yöntem deniyorum kırmızıları gördüğüm zaman 1 ay yokum korunmicamda doktora gidicem gezcem tozcam tabi soğukta bi taraflarım donmazsa

Balım sen gel bide bizimle dene testleri ama doktorada git tabi bi baksınlar niye olmuyo bide 2. çocuk bence tamamen psikolojik gibi ama bilemedim kuzucum

Balım sen gel bide bizimle dene testleri ama doktorada git tabi bi baksınlar niye olmuyo bide 2. çocuk bence tamamen psikolojik gibi ama bilemedim kuzucum
Önce psikologami gitsemki kuzum valla duam benden önce Rabbim hiç olmayanlara versin inşallah ikinci evliliğim eşim hiç evlenmemiş çocuğu yok ve onun çocuk sevgisine hayranım o babalık duygusundan mahrum kalmaz inşallah bunu çok takıyorum kafaya oğlumu bile öz oğlu gibi seviyo kurban olduğum bundan dolayı çok takıyorum

Kizlar ucretsiz kargo 22lira 30ovulasyon testi 4te gebelik testi mutis deilmi ya iyi bence olmadi alirim bunu

Olurmu ya oda artik onun babasi yani ikinci evliligin olabilir ama esin muhtesemse bence oda baba olmayi hak ediyo ay hamis olsan nede sewinir adamcagizz

Olurmu ya oda artik onun babasi yani ikinci evliligin olabilir ama esin muhtesemse bence oda baba olmayi hak ediyo ay hamis olsan nede sewinir adamcagizz
Zaten ben hamile olsam dünya duyar heralde benide özel bi kafese koyar altıma ördek filan sürer wc gidip yorulmim diye

Canımmm bilmiyodum inşallah olur en kısa zamanda ama belki eşinde bi sorun vardır sperm sayısı hamile kalmak için çok önemli ve tabiki canlı sperm sayısı bide spermlerin kalitesi hareketlilikleri bunların hepsi çok önemli

Aynen canım biliyorum önce ben bi gidim de bende sorun yoksa onu goturucem ilk onu goturup gururunu incitmek istemiyorum nede olsa erkek bide ben ona hiç kıyamıyorum :) ilk ben gidersem doktor söyledi derim daha rahat olur :)

Aynen canım biliyorum önce ben bi gidim de bende sorun yoksa onu goturucem ilk onu goturup gururunu incitmek istemiyorum nede olsa erkek bide ben ona hiç kıyamıyorum :) ilk ben gidersem doktor söyledi derim daha rahat olur :)

Ayy yerim kız seni ne güzel düşünmüşsün düşünceli eş çok doğru yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…