- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.361
Ayy yerim kız seni ne güzel düşünmüşsün düşünceli eş çok doğru yapıyorsun
H.b cnmm kostur kostur yoruluyorum valla buraya firsat bulamayirum bi degisiklik varmi sizdeHoşgeldin canım merak ettim sesin çıkmayınca :)
Tek değişiklik umudu tamamen kestimH.b cnmm kostur kostur yoruluyorum valla buraya firsat bulamayirum bi degisiklik varmi sizde
Ayyy adetmi oldunTek değişiklik umudu tamamen kestim
InsaAllah bu ay umdugumuzu buluruz
Ben bugun belime eczane yakisida vurdmAminnn canım benim inşaallah
aramızdaki bağ farklı bizim tatifi yoi degisik bisey :) Rabbim cümlemizin huzurunu ağız tadını korusun eslerimizi basimimizdan eksik etmesin insallah
Yoo olmadım ama olucamAyyy adetmi oldun
Aminnnn insaAllah cnmInsallah bu topigin kizlarinin hepsiiii hamis olsunda ikiz getirsiiiiiiiin amin
Amin cumlemizinkini inşallah canımAmiiinnnn Allah muhabbetinizi arttırsın canım benim
Ben bugun belime eczane yakisida vurdm
Bukadar umitsiz olma cnmmm belki olmicksinnYoo olmadım ama olucam
Amin inşallah ben tekede razıyımInsallah bu topigin kizlarinin hepsiiii hamis olsunda ikiz getirsiiiiiiiin amin
Yok kuzum kesin olucam hatta erken olucam adet ağrılarım varBukadar umitsiz olma cnmmm belki olmicksinn
Ben folik asitide corasprinde kulaniyorum eczane yakisi bel agrisina iyi geliyo cnm yara bandinin buyugu gibi yapistiriyosun baya bi yakiyoooo tabi dayanmak lazim belde olan butun arizayi gideriyomus kolay hamile kaliyomussunO ne canım ne işe yarıyor. bende folik asite başlamayı düşünüyorum
Ama cnm gebellik belirtileride adet belirtilerinim aynisi dur bakalim cnmm insaAllah olmasinnn iyi dusn iyi olsn cnmYok kuzum kesin olucam hatta erken olucam adet ağrılarım var
Ne bilim kuzum karamsarlık böyle bişey işte hayırlısı neyse o olsun:)Ama cnm gebellik belirtileride adet belirtilerinim aynisi dur bakalim cnmm insaAllah olmasinnn iyi dusn iyi olsn cnm
Insallah bu topigin kizlarinin hepsiiii hamis olsunda ikiz getirsiiiiiiiin amin
Bende olacağım galibaYok kuzum kesin olucam hatta erken olucam adet ağrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?