- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.381
Aynen cnmm herseyin hayirlisini istiyoruz valla hayirsizzsa hic olmsnNe bilim kuzum karamsarlık böyle bişey işte hayırlısı neyse o olsun:)
Hadi yat bakalimmm insaAllah bosuna cokmemistir o uyku iyigeceler cnmKızlar hepinizi öpüyorumuyku çöktü bana bu gece hayrolsun hayırlı sabahlara uyanalım insallah iyi geceler
Ben folik asitide corasprinde kulaniyorum eczane yakisi bel agrisina iyi geliyo cnm yara bandinin buyugu gibi yapistiriyosun baya bi yakiyoooo tabi dayanmak lazim belde olan butun arizayi gideriyomus kolay hamile kaliyomussun
Yok yok sem hamissinNe bilim kuzum karamsarlık böyle bişey işte hayırlısı neyse o olsun:)
Yok cnm ya Yapmiyo nerden baksan 4 aydir kulaniyorumnFolik asiti ne kadar süredir kullanıyosun canım kilo yapıyomu ilaç ondan çok korkuyorum vitanim hapı formunda sonuçta
Hadi yat bakalimmm insaAllah bosuna cokmemistir o uyku iyigeceler cnm
Sen nerelerdensin kuzuu kac gun var satFolik asiti ne kadar süredir kullanıyosun canım kilo yapıyomu ilaç ondan çok korkuyorum vitanim hapı formunda sonuçta
Bu arada benim sat yarin bakalim bu gece kirmizi karti gorucekmiyizDemek halla buranin bi hamisi yok haa
InsaAllah gormesinde buraninda artik bi hamisi olur yaaa cok istiyorumBu arada benim sat yarin bakalim bu gece kirmizi karti gorucekmiyiz
Sen nerelerdensin kuzuu kac gun var sat
Ayyy vallaa koptum sanki yarisma programina katiliyoo Allah iyligini veresnBen istanbuldan katılıyorum 1 ay sonra 26 yaşımı dolduruyorum. 1 buçuk aylık evliyim ve burdan tüm anne adaylarına başarılar diliyorum
Ahhh ahh sen halla test yapmadn demiii hhepimizi catlatcaksin valla bence sn hamussinnnnn cnnmmmmmmBazı durumlarda bu beyaz akıntı adet gecikmesiyle birlikte görülebilir. Bu da bir gebelik habercisidir. Yazıyor bi sitede benim gecikmede 2. günüm beyaz akıntı devam ediyor kızlar ama aynı zamanda adet habercisiymiş bu
Ayy yeni batin hangi gun cnm guncllim batlarimiziHa bu arada canım ben bu ay kırmızıları görüp hisrana uğrayan ilk kişiyim. ovülasyon testlerini depoladık umudumuz önümüzdeki aya artık
Ayy yeni batin hangi gun cnm guncllim batlarimizi
Hemn gunceliyom cnmValla gene 35 gün sürerse eğer bat ocak 8 kuzucum güncelleyelim bakalım
Hadi insallah yarisi sen kazanirsin ilk hamis olup firtlatana ceyrek bizdenBen istanbuldan katılıyorum 1 ay sonra 26 yaşımı dolduruyorum. 1 buçuk aylık evliyim ve burdan tüm anne adaylarına başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?