- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.401
aybizim topikin hamisiii sen ne dert ediyon daha bebis getirr hadii ;DBazı durumlarda bu beyaz akıntı adet gecikmesiyle birlikte görülebilir. Bu da bir gebelik habercisidir. Yazıyor bi sitede benim gecikmede 2. günüm beyaz akıntı devam ediyor kızlar ama aynı zamanda adet habercisiymiş bu
Ayyy vallaa koptum sanki yarisma programina katiliyoo Allah iyligini veresn
Hiiihi orasi oyle vallaBu topiğe katılmamın kuralı bu şekerim hafif kırık olcaksın
Hadi insallah yarisi sen kazanirsin ilk hamis olup firtlatana ceyrek bizden
Insallah kuzum hepinizin haberlerini dort gozle bekliyorummmm hepimizin mesajlarinin altindaa su takvimden olsa nekadar guzel olur yaİnşallah hepimizinde güzel haberlerini almak nasip olur canlarım
Hec sevinme sancilar sancilarInsaAllah gormesinde buraninda artik bi hamisi olur yaaa cok istiyorum
Ah cnm ahhh insaAllah olurdaa dogumumuzu konisuruz alicaklarimizi konusuruzz Rabim sesimizi duyar insaAllahInsallah kuzum hepinizin haberlerini dort gozle bekliyorummmm hepimizin mesajlarinin altindaa su takvimden olsa nekadar guzel olur ya
Hicmi umit yokkkkHec sevinme sancilar sancilar
Ay solebi baktim cok eskiden mesajlasip bebek isteyenlerin hepsinde cocuklari iste ultrason goruntuleri var rabbim kucaklarinizi bosbirakmasin kendimden once sizlerin hamile olmasini istiyorum ya wala rabbim dualarimla bana bi oglan verdi sukur yaradanaAh cnm ahhh insaAllah olurdaa dogumumuzu konisuruz alicaklarimizi konusuruzz Rabim sesimizi duyar insaAllah
Ne bilim ya alak bulak oldum test yaptim gece sabah kalktim ikinci cizgi sabah yaptim bi saat sonra falan ikinci cizgi daha once okadar cok test yaptimki bi kac gun sonra bile bakiyodumm hic yoktu ama belki testin azizligidir diede dusunuyorum 7sine kadar beklicem artik olmadi bidaha test yaparim adet olursamda size katilic artikHicmi umit yokkkk
Allah razi olsn cnm ne istiyosn karsindakiler icin Allah sana iki katini vrsnAy solebi baktim cok eskiden mesajlasip bebek isteyenlerin hepsinde cocuklari iste ultrason goruntuleri var rabbim kucaklarinizi bosbirakmasin kendimden once sizlerin hamile olmasini istiyorum ya wala rabbim dualarimla bana bi oglan verdi sukur yaradana
Ayy inşallah canım hepimizden güzel haberler gelsinaybizim topikin hamisiii sen ne dert ediyon daha bebis getirr hadii ;D
İnşallah canım ama karnım da ağrıyorAhhh ahh sen halla test yapmadn demiii hhepimizi catlatcaksin valla bence sn hamussinnnnn cnnmmmmmm
Belirsizlik cok kotu bisey ya testlrini bizlede paylassaydin keskeNe bilim ya alak bulak oldum test yaptim gece sabah kalktim ikinci cizgi sabah yaptim bi saat sonra falan ikinci cizgi daha once okadar cok test yaptimki bi kac gun sonra bile bakiyodumm hic yoktu ama belki testin azizligidir diede dusunuyorum 7sine kadar beklicem artik olmadi bidaha test yaparim adet olursamda size katilic artik
Hadi hadi yine iyisin valla ben butun testlerinde gordum o ikinci cizgiyi ben cok test yaptim bilirim yani kac gun sonra bile cikmiyodu ikinci cizgisi senin baya var insallah ta senle kalicak sevin tadini cikar azAyy inşallah canım hepimizden güzel haberler gelsin
Hakina hayirlisi cnm ozmnİnşallah canım ama karnım da ağrıyor
Iste denedimde foto cekince belli olmuyo atsamda bsey anlamassiniz die koymadimBelirsizlik cok kotu bisey ya testlrini bizlede paylassaydin keske
Zaten saat itibari ile bugun senin gunun yarinda olmsan kan ver cnmm orda net cikrIste denedimde foto cekince belli olmuyo atsamda bsey anlamassiniz die koymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?