- 1 Şubat 2016
- 138
- 77
- 18
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Bende hep senin guni dusunurum bilirmisinİnşallah seninde canım amin
Bugün hava ne güzel yağışlı yağmur yağıyor ben ne zaman üzülsem yağmur yağıyor sanki gökyüzü yerime ağlıyormuş gibi
Ah cnm Ah Hep ayni soruyu sorup duruyoruz hep kendimizmi kuruyoruz diyeee .Allah insaAllah hepimizin yuzunu guldurur. seninde haberlerini bekliyoruz cnm insaAllah hamilesindir cnmArkadaslar gece yattigimda bi terledim ardindan dondum resmen ustumu orttum sonra tekrar terledim boyle boyle sabahi ettim kahvaltiyi hazirlarkende kasigimda bosluk gibi bisey hissettim 5 sk filan gazmiydi bilmiyorum Allah im kendim mi kuruyorum bunlari kafamda bilmiyorum offf
Bende hep senin guni dusunurum bilirmisin
Bazen oluyo cnm ne yapalim dusuncesizler isteee Sanki carsidan pazardan satilan biseyy olsaydi coktannn alirdikk...... bazen inslarada uyuz oluyom niye cocuk yapmiyosun daha nezamana kadar beklicenn diyenler varyaa hlgicik aliyorum o insanlardan Onlara vernen Allahsa bizede vermiyen Allah...Duygusalız canım ondan bide günah nedir biliyorz en azından ben düşünmeden günahmı değilmi düşünp konuşuyorum Mesela isyan ederken düşünüyom Allahın gücüne gider yapma deyip durduruyom kendimi kocamı ele alıp vurmak gerek
Arkadaslar gece yattigimda bi terledim ardindan dondum resmen ustumu orttum sonra tekrar terledim boyle boyle sabahi ettim kahvaltiyi hazirlarkende kasigimda bosluk gibi bisey hissettim 5 sk filan gazmiydi bilmiyorum Allah im kendim mi kuruyorum bunlari kafamda bilmiyorum offf
InsaAllah hamisizdir cnm bende cok usuyorumm ama galiba soguktanGazdır o gaz.
Bende çok üşüyorum bu ara ya gerçekten pattaniye yorgan kombi 42 de çalışıyor ayağımda patik yok arkadaş yok
Bu bir belirtiyse kızlar kesin ben hamileyim vallaa gelsin baklava börekler
Bazen oluyo cnm ne yapalim dusuncesizler isteee Sanki carsidan pazardan satilan biseyy olsaydi coktannn alirdikk...... bazen inslarada uyuz oluyom niye cocuk yapmiyosun daha nezamana kadar beklicenn diyenler varyaa hlgicik aliyorum o insanlardan Onlara vernen Allahsa bizede vermiyen Allah...
InsaAllah hamisizdir cnm bende cok usuyorumm ama galiba soguktan
InsaAllah olur cnmmda burdada beraber buyuturuz minoslarimiziben eğleniyorum bu durumdan ya birde bebek olsa varya dadından yenmez
Değerin kaç şu andaCuma regli olucak mıyım acba merak ediyorum ya.. Yükselir mi değerim?
InsaAllah olur cnmmda burdada beraber buyuturuz minoslarimizi
Pazartesi 1.20 çıktı yani negatif ama geç döllenme falan olaylarından ötürü bazılarının çıkmıyomuş ya doktor adet olmazsan yine gel dedi. Birde benim yoğun belirtilerim var ben çok emindim hamile olduğuma hatta nefatif dediğinde apışıp kaldım ne diye:) Çünkü 10 gündür kasık ağrısı çekiyorum bacaklarıma yayışan sonra göğüslerim de 10 gündür şiş ve üstüne yatmıyorum. ateş ölçüyorum heo adete yakın düşermiş ya benim 37 36.8 hep ki normalde en yüksek 36 olurdu birde burnum çok laşınıyo:) Çok uzun oldu mazur gör beni..Değerin kaç şu anda
Oy kuzum benim ya kiyamam sana bukadar cok dusunme hersey olacagina varir ama Dedigim gibi Allahtanda umut kesilemzz simdi ne haldesindir kimbilir dusunmekten hasta olucaksin...Cuma regli olucak mıyım acba merak ediyorum ya.. Yükselir mi değerim?
Ya şu merak var ya insanı sinir ediyo. Kadınların genel yapısı heralde canım. Bu konuda biraz erkekler gibi umursamaz olsaydık keşke :)Gerçi hangi forumdu hatırlamıyorum ama adam heralde karısının üyeliğinden girmiş. öyle heyecanlı yazmış ki test yaptık sonra kan tahlili verdik falan tüm ayrıntılara kadar :)Hatta detayları yazarım size demiş şok oldum Demek erkeklerin de umursayanları varOy kuzum benim ya kiyamam sana bukadar cok dusunme hersey olacagina varir ama Dedigim gibi Allahtanda umut kesilemzz simdi ne haldesindir kimbilir dusunmekten hasta olucaksin...
Valla 5 senedir bendeki adamdan tik yok birakmiyo dr bile gideyim gidince bende biraz panikmi desem takintimi desem oyle sorunlarim cikiyi adam ben cocuk falan istemiyorum boylede mutluyuz diyo ilk gebeligimde bebegimn kalbi durdugunda ben cok agladim onunda bi tarafa oturup kafasini iki ellinin arasinda gorunce uzuldu sandim bi araa,iceriye dr gelince hemen ayaga kalkip neden cocugu almiyosunuz, esimi zehirlicek diyince cok sasirmistim.herzamanda derki ben senin uzulmene uzuluyorumm... Bazende diyorumki bu benim icin bi avantaj eger kocam takintili olsaydi ben cok uzulurdum..... uzun oldu cnm ozur dilerim..Ya şu merak var ya insanı sinir ediyo. Kadınların genel yapısı heralde canım. Bu konuda biraz erkekler gibi umursamaz olsaydık keşke :)Gerçi hangi forumdu hatırlamıyorum ama adam heralde karısının üyeliğinden girmiş. öyle heyecanlı yazmış ki test yaptık sonra kan tahlili verdik falan tüm ayrıntılara kadar :)Hatta detayları yazarım size demiş şok oldum Demek erkeklerin de umursayanları var
Ne güzel ne mutlu size benim eşimde öyle olursa olur olmazsa biz böylede mutluyuz yaklaşımında. Belki içten içe çok istiyorlar üzülmeyelim diye de böyle diyor olabilir diye düşünüyorum bazenValla 5 senedir bendeki adamdan tik yok birakmiyo dr bile gideyim gidince bende biraz panikmi desem takintimi desem oyle sorunlarim cikiyi adam ben cocuk falan istemiyorum boylede mutluyuz diyo ilk gebeligimde bebegimn kalbi durdugunda ben cok agladim onunda bi tarafa oturup kafasini iki ellinin arasinda gorunce uzuldu sandim bi araa,iceriye dr gelince hemen ayaga kalkip neden cocugu almiyosunuz, esimi zehirlicek diyince cok sasirmistim.herzamanda derki ben senin uzulmene uzuluyorumm... Bazende diyorumki bu benim icin bi avantaj eger kocam takintili olsaydi ben cok uzulurdum..... uzun oldu cnm ozur dilerim..
Gelcekten boyle anlayisli insanlarla evli oldugumiz icin cok sansliyiz aksi durumda ben kaldiramazdim insaAllah Allah onlarin bu narin yufka yurklerinin hatiri icin bizlere hayirli evlatlar verir insaAllahNe güzel ne mutlu size benim eşimde öyle olursa olur olmazsa biz böylede mutluyuz yaklaşımında. Belki içten içe çok istiyorlar üzülmeyelim diye de böyle diyor olabilir diye düşünüyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?