- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.421
Canım ben test yapmadım ki 2 gün geçti ama sabır işteHadi hadi yine iyisin valla ben butun testlerinde gordum o ikinci cizgiyi ben cok test yaptim bilirim yani kac gun sonra bile cikmiyodu ikinci cizgisi senin baya var insallah ta senle kalicak sevin tadini cikar azama artik yarin kan tahlilinide yaptir
Neyse kizlar iyigeceker sizee insaAllah gzl haberlerinizi alrz yrn
Ben gördüm burada ikinci çizgiyi topiğimizşn ilk hamişi hadi hayırlısı
Ben gördüm burada ikinci çizgiyi topiğimizşn ilk hamişi hadi hayırlısı
Ay ben seni karistirdim,yaaaaa sen yarin hemen test yapiyosun burda,meraktan oldukkk kizCanım ben test yapmadım ki 2 gün geçti ama sabır işte
Canim benim bi bebegim war yasadigim tum belirtiler soleydi uyku hali asiri usume kasiklara bicak gibi batma lar bas donmesi mide bulantisi boleydi yaniKarnımın üstüne yattığım da arada bi kasığa bıçak girer gibi batma oldu hiç daha önce hamilelik yaşayan Yok mu bu belirti mi acaba
Beyaz akıntın olmuş muyduCanim benim bi bebegim war yasadigim tum belirtiler soleydi uyku hali asiri usume kasiklara bicak gibi batma lar bas donmesi mide bulantisi boleydi yani
İnşallah canimmm❤Ben gördüm burada ikinci çizgiyi topiğimizşn ilk hamişi hadi hayırlısı
Günaydın hanımlaaaarGünaydın kızlar test yapan var mıı
Sen yapmicak miydinGünaydın kızlar test yapan var mıı
Yok anam yok benden umudu kesinYok yok sem hamissin
Ben yapacaktım ama iş yeri o kadar yoğun ki eczane gidemedim öğle arası kan mı versem acaba diyorum yoksa beklesem mi 1-2 gün dahaSen yapmicak miydin
Kan sonucu beklemek daha stresli eve giderken test al sen kuşum yarın sabah evden çıkmadan ilk idrarinla yapBen yapacaktım ama iş yeri o kadar yoğun ki eczane gidemedim öğle arası kan mı versem acaba diyorum yoksa beklesem mi 1-2 gün daha
O zaman dünkü gibi olacak dün akşam almamıştım ya sabaha kadar olurum zaten diye tam eczane önüne geliyorum sabaha olurum zaten diye vazgeçiyorumKan sonucu beklemek daha stresli eve giderken test al sen kuşum yarın sabah evden çıkmadan ilk idrarinla yap
Bu sefer vazgeçme canım dedim ya olmazsın inşallah olsa bile evinde durur sonra kullanırsınO zaman dünkü gibi olacak dün akşam almamıştım ya sabaha kadar olurum zaten diye tam eczane önüne geliyorum sabaha olurum zaten diye vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?