- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.441
İnşallah olmazsın canımAy ne meraksizsinizzz ben bigunde kirmizi kart gormedim yarin test yapicam eger bu gece adet olmazssam bakalim kizlar
Benim umudum sizsiniz artik
Bkalim artikİnşallah olmazsın canım
plursan bir sonraki ay hazırkullanırsın testi ne kadar sabırlısın arkadaşımO zaman dünkü gibi olacak dün akşam almamıştım ya sabaha kadar olurum zaten diye tam eczane önüne geliyorum sabaha olurum zaten diye vazgeçiyorum
Benimde dün şeffaf ve beyazdı bugün beyazKizlar bndede beyaz akinti oldu adetime 5 gün kala simdi 2 gün kaldi seffaf bir akinti gldi uzayan anlamadim ne bu simdi
Ayyyy sukur sonunda verdin demekk iyi yaptinn cnmm hadiiii insaAllah hayrli haberlerle gellll kuzumKızlar az önce kan verdim saat 16.00 dan sonra çıkacak varsa da yoksa da hayırlısı olsun diyorum belirsizlik çok fena bunalttı beni Bat pazardı o günden beri sürekli wc gidip kontrol etmek bile yetti bu arada beyaz akıntı da devam
Benim ilk gebeligimde oyledi canmimmm akintimm coktuuuu hep saniyodum adet oldum ama gebeliktenmisss insaAllah seninde oyledirBenimde dün şeffaf ve beyazdı bugün beyaz
Rengi fln nasıldı canım benim bi kesiliyor bi geliyor çoğunlukla beyaz aynen dediğin gibi adet oldum sanıp wc gidiyorum yok beyazBenim ilk gebeligimde oyledi canmimmm akintimm coktuuuu hep saniyodum adet oldum ama gebeliktenmisss insaAllah seninde oyledir
Insalllahhhhh hamissindir kotu dusunme iyiyi cagirrr:)Ama hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 2 gün gecikmeye rağmen kan verirken pek bi umutsuzdum hala öyle aman nasıl olsa negatif diyorum
Valla cnm sanki afedersin pecete parcalari gibiydi bazenn..... bazende saf su gibi sirilsiklam oluyodumRengi fln nasıldı canım benim bi kesiliyor bi geliyor çoğunlukla beyaz aynen dediğin gibi adet oldum sanıp wc gidiyorum yok beyaz
Benim dün akşam su gibi bugün süt gibi ayyy benzetmelere bakValla cnm sanki afedersin pecete parcalari gibiydi bazenn bazende saf su gibi sirilsiklam oluyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?