- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 48
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.461
Ewet belirtilerinden biri buda :)Kızlar bende yeni katıldım guruba. Benm her ay batım yaklaştığnda adet sancılarm başlardı ama şimdi çok rahatım hiç ağrım yok arada batma gibi var ama yok diyorm sizce hamilelik belirtisimi bu
Cvp vern lütfeenn
Ne negatifmi yok artik bnce bz yarina kalmax adet oluruz oleyseKızlar sonucum negatif çıktı
İnşallah belirtidir bende 2015 de 2 kimyasal gebelik geçirdim ve o günden bu güne bu ay denedik daha yeni çok istiyorz göğüs uçlarmda da acıma var sık idrara çıkıyorm ve batm 12 aralık sabırsızlıkla bekliyormEwet belirtilerinden biri buda :)
Sen kendini benimle niye bir tutuyorsun canım benim negatif senin pozitif olur inşallahNe negatifmi yok artik bnce bz yarina kalmax adet oluruz oleyse
AynennnBenim dün akşam su gibi bugün süt gibi ayyy benzetmelere bak
Cnmm uzulmeee vardir bi hayir Allah boyle istedi boyle oldu ne yapalim onumzdeki aylar insaAllah bizimde yuzumuz gulerKızlar sonucum negatif çıktı
Cnm hosgeldinn insaAllah hamilesindiirrr tabi kasik batmasi fallan hamislik belirtisi ama biz tek tek dokuldugumuz icin biraz negatif enerji verebiliriz ama insaAllah sen hamissindirKızlar bende yeni katıldım guruba. Benm her ay batım yaklaştığnda adet sancılarm başlardı ama şimdi çok rahatım hiç ağrım yok arada batma gibi var ama yok diyorm sizce hamilelik belirtisimi bu
Cvp vern lütfeenn
Hoşbuldm teşekkür ederim. İnşallah hamişimdir kızlar birde yakı da deneyebilirsiniz. Faydası oluyo.Cnm hosgeldinn insaAllah hamilesindiirrr tabi kasik batmasi fallan hamislik belirtisi ama biz tek tek dokuldugumuz icin biraz negatif enerji verebiliriz ama insaAllah sen hamissindir
Suan adetimin 2 gunu yaki yapistirdin dun aksamm insaAllah faydasini gorurumHoşbuldm teşekkür ederim. İnşallah hamişimdir kızlar birde yakı da deneyebilirsiniz. Faydası oluyo.
Adet gününde değil canmm ilişkin oldğu günde yapıştırcan öyle biliyorm ben amaSuan adetimin 2 gunu yaki yapistirdin dun aksamm insaAllah faydasini gorurum
Amin cnm insaAllahİnşallah rabbim tüm isteyenlere en kısa zamnda nasip eder
Ozmn bidaha yapistiririm... bu ay ovulasyon testiyle belirlicem ovulasyon oldugu gunu ozmn da yapistirirm oyle iliskiye girerimmAdet gününde değil canmm ilişkin oldğu günde yapıştırcan öyle biliyorm ben ama
Bu ay benimde oyle oldu hata sandom hamileyim demek yumurtlama belirtileri arasindada gogus dolgunlasip agriyo olabilirBirde bnmki tam yumurtlama günüme denk geldi. Yakı yapıştrdm 3 gün arayla 2 tane. bnm bat güneme 14 gün kala faln göğüslerm dolgunlaşıyo ve acıyo bu yumurtlama belirtisimidir
Aynen canm öyle yap şimdi al bende çünkü üst üste yapştrnca çok yakıyo ve yara gibi oluyo bide soğan kürünü kesinlikle dene. Ben ovlastn testi fln yapmadm inşallah tutmuşdurOzmn bidaha yapistiririm... bu ay ovulasyon testiyle belirlicem ovulasyon oldugu gunu ozmn da yapistirirm oyle iliskiye girerimm
InsaAllah cnm haber ver bzeAynen canm öyle yap şimdi al bende çünkü üst üste yapştrnca çok yakıyo ve yara gibi oluyo bide soğan kürünü kesinlikle dene. Ben ovlastn testi fln yapmadm inşallah tutmuşdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?