- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.481
Korkunun ecele faydasi yok cnm yazan Yazmissa degisteremeyiz malesefHemen yazarm buraya ama ben çok korkuyorm yine aynı sonçla karşılaşcm diye.
Hayırlısı olsun inşallh umutsuzluğa kapılmayın. Bi sıkıntınız mı var nedn olmuyoKizlar benim testimde cikiyodu. 2 gun var adetime. ama bugun kan testi yapdirdi. yine husran yine neqativ(((
seffaffsa hamilelik var demektirBenimde dün şeffaf ve beyazdı bugün beyaz
Yaşadığın bi durummu bu canım. bende de şaffak akıntı var ama çok aşırı derecede değilseffaffsa hamilelik var demektir
sasirdimmm bekle belki gec dollenme olmusturSen kendini benimle niye bir tutuyorsun canım benim negatif senin pozitif olur inşallah
Bende oyle biseu olmadi ama yazan yorumlardan bide internette oyle yaziyodu ama sunu bir anlayalim kadini ve fixuolojik olarak herseyi yadiyoruz akinyilar sari beyaz seffaf bunlar belirtide olabilir baska bir nedenide olabir.Yaşadığın bi durummu bu canım. bende de şaffak akıntı var ama çok aşırı derecede değil
Bende oyle biseu olmadi ama yazan yorumlardan bide internette oyle yaziyodu ama sunu bir anlayalim kadini ve fixuolojik olarak herseyi yadiyoruz akinyilar sari beyaz seffaf bunlar belirtide olabilir baska bir nedenide olabir.
Walla beni gec kuzu artik dayanamadim yine bu sefer prodictor aldim 6gun oncesine kadar cikiyo diye negatifide gorunce artik vazgectim bnmde bu ay olmadi napalim artik beraber dewam edicez calismalara bidahaki aya artikOfff ne negatifff olduk ciktikk yaaaa hadiyin kizalr insaAllah sizden iyi haberler alirizmin123 @Sevdazede
Yaki ne kuzu faydasi varmiKorkunun ecele faydasi yok cnm yazan Yazmissa degisteremeyiz malesef
Yaki
Yaki ne kuzu faydasi varmi
Evet eczanede satılıyo yum. Günlernde yapştr ztn o günleri değerlendirrsin ve yum. Günü öncesi soğan kürü içeblrsn ama değerlendirdiğin günler sonrası kesnlikle içme canımmBak bu yakiyi ilk defa duydum biliyomusun eczanede satiliyo dimi
Bunuda denerizEvet eczanede satılıyo yum. Günlernde yapştr ztn o günleri değerlendirrsin ve yum. Günü öncesi soğan kürü içeblrsn ama değerlendirdiğin günler sonrası kesnlikle içme canımm
İlk gebelik çalışmalarımı bunlarBunuda deneriz
Idrarda mi pozitiKizlar benim testimde cikiyodu. 2 gun var adetime. ama bugun kan testi yapdirdi. yine husran yine neqativ(((
Offff hayirlisi cnmWalla beni gec kuzu artik dayanamadim yine bu sefer prodictor aldim 6gun oncesine kadar cikiyo diye negatifide gorunce artik vazgectim bnmde bu ay olmadi napalim artik beraber dewam edicez calismalara bidahaki aya artik
Evet cnm yarabandinin buyugu gibi bisey belinin tam ortasina yapistiriyosunn ama baya bi yakiyo dayanman lazimmBak bu yakiyi ilk defa duydum biliyomusun eczanede satiliyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?