Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Merhaba kızlar adetim 6 gün gecikti yarın kan testi yaptırıcam ama biliyorum kesin sonuç negatif olcak bide 5 gün sonra yumurtlama günü ve hala adet olmadım ben

Yaşadığın bi durummu bu canım. bende de şaffak akıntı var ama çok aşırı derecede değil
Bende oyle biseu olmadi ama yazan yorumlardan bide internette oyle yaziyodu ama sunu bir anlayalim kadini ve fixuolojik olarak herseyi yadiyoruz akinyilar sari beyaz seffaf bunlar belirtide olabilir baska bir nedenide olabir.

Bende oyle biseu olmadi ama yazan yorumlardan bide internette oyle yaziyodu ama sunu bir anlayalim kadini ve fixuolojik olarak herseyi yadiyoruz akinyilar sari beyaz seffaf bunlar belirtide olabilir baska bir nedenide olabir.

Anladm canm teşekkür ederm. Bnm batıma 5 gün var ve her ay sansılarm 1 hafta öncesi başloyrdu ama şimdi sancm fln yok ara da oluyo kasığmda göğüslermde batıma 14 gün kala komple acıyordu ama şimdi sadece uçları acıyor bunlar gebelik belirtisimidr. Hiç böyle batm öncesi belirtim olmamşdı

Batıma 10 gün kala da karnmda tuhaf ağrılarm vardı gaz çok vardı anlamadm 2 defa da kimyasal gebelik yaşadğm için çok korkyyorm öğrenr öğrenmez doktra koşcm

Offf ne negatifff olduk ciktikk yaaaa hadiyin kizalr insaAllah sizden iyi haberler aliriz min123 @Sevdazede
Walla beni gec kuzu artik dayanamadim yine bu sefer prodictor aldim 6gun oncesine kadar cikiyo diye negatifide gorunce artik vazgectim bnmde bu ay olmadi napalim artik beraber dewam edicez calismalara bidahaki aya artik

Kizlar benim testimde cikiyodu. 2 gun var adetime. ama bugun kan testi yapdirdi. yine husran yine neqativ(((
Idrarda mi poziti
Walla beni gec kuzu artik dayanamadim yine bu sefer prodictor aldim 6gun oncesine kadar cikiyo diye negatifide gorunce artik vazgectim bnmde bu ay olmadi napalim artik beraber dewam edicez calismalara bidahaki aya artik
Offff hayirlisi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…