- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.501
Benim gecikmede 2 gün bitti negatif inş sen pozitif görürsünMerhaba kızlar adetim 6 gün gecikti yarın kan testi yaptırıcam ama biliyorum kesin sonuç negatif olcakbide 5 gün sonra yumurtlama günü ve hala adet olmadım ben
Yok canım adete yakın ilişki olursa geç döllenme oluyor ve kanda 1 hafta sonra bile çıkıyor yok yanisasirdimmm bekle belki gec dollenme olmustur
Kızlar sonucum negatif çıktı
Kizlar benim testimde cikiyodu. 2 gun var adetime. ama bugun kan testi yapdirdi. yine husran yine neqativ(((
Walla beni gec kuzu artik dayanamadim yine bu sefer prodictor aldim 6gun oncesine kadar cikiyo diye negatifide gorunce artik vazgectim bnmde bu ay olmadi napalim artik beraber dewam edicez calismalara bidahaki aya artik
Ben artık Bebek plan yapmıyorum spor gezme vs takılacam istemeyince olur belkiofff offf ben çok ümitliydim sizden ya sağlık olsun inşallah Ocak ayında hamiş oluruz ben kendime uğraş buldum evlere is veren bi yerden iş aldım süper valla kafaya hicbisey takmıyorum önümüzdeki ay bu iş sayesinde hamile kalicam
Oh oh iyo yapmissin ne isi aldin pekiofff offf ben çok ümitliydim sizden ya sağlık olsun inşallah Ocak ayında hamiş oluruz ben kendime uğraş buldum evlere is veren bi yerden iş aldım süper valla kafaya hicbisey takmıyorum önümüzdeki ay bu iş sayesinde hamile kalicam
Valla ne bereketsiz grup çıktık sağlık olsun canımBiz negatif kizlar olduk bole dekki hepimizinki adet belirtileriymis
E sen adette olmadin dimiBen artık Bebek plan yapmıyorum spor gezme vs takılacam istemeyince olur belki
Evet ya olsam da kurtulsamE sen adette olmadin dimi
Evet oglum var 7 yasindaEbrarr60 daha öncesnde gebelik geçirdin mi
Belirtilerini hatırlıyomusun. Birse göz bebeklernde ve kirpiklerde de tuhaflık olduğu söylenr gebelik dönemlernde doğrumuEvet oglum var 7 yasinda
benim keyfim gayet yerindeydi sadecce cikolotayi canim hic istedi o ay ve burnuma kizarmis ekmek kokusu geliuordu agzimdada demir yutmusum gibi anlamsiz bir tad goguslerim sismisti okadar ama oncesine dikkat etmefim cunku adetim gectiginde ogrendim ki 5 haftslik hamileymisimBelirtilerini hatırlıyomusun. Birse göz bebeklernde ve kirpiklerde de tuhaflık olduğu söylenr gebelik dönemlernde doğrumu
En iyisi bencede kaçan kovalanirmis bizde kaçalım bakalımBen artık Bebek plan yapmıyorum spor gezme vs takılacam istemeyince olur belki
Elektrik taşı montajıOh oh iyo yapmissin ne isi aldin peki
Ama farkettinmi biride cikip ben hamileyim demediEn iyisi bencede kaçan kovalanirmis bizde kaçalım bakalım
Var burda bi bereketsizlikAma farkettinmi biride cikip ben hamileyim demedi
bence yeni topik acip umutsuz gebeler die baslik atalim orda toplanip bu hamilelik icin konusuruz hamile kalana kadar bakarsin dogumuda orda konusuruz heaVar burda bi bereketsizlikkurşun dokturelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?