Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Kızlar sonucum negatif çıktı

Offf ne negatifff olduk ciktikk yaaaa hadiyin kizalr insaAllah sizden iyi haberler aliriz min123 Sevdazede

Kizlar benim testimde cikiyodu. 2 gun var adetime. ama bugun kan testi yapdirdi. yine husran yine neqativ(((

Walla beni gec kuzu artik dayanamadim yine bu sefer prodictor aldim 6gun oncesine kadar cikiyo diye negatifide gorunce artik vazgectim bnmde bu ay olmadi napalim artik beraber dewam edicez calismalara bidahaki aya artik

offf offf ben çok ümitliydim sizden ya sağlık olsun inşallah Ocak ayında hamiş oluruz ben kendime uğraş buldum evlere is veren bi yerden iş aldım süper valla kafaya hicbisey takmıyorum önümüzdeki ay bu iş sayesinde hamile kalicam

Ben artık Bebek plan yapmıyorum spor gezme vs takılacam istemeyince olur belki

Oh oh iyo yapmissin ne isi aldin peki

Benim 6 gun var ve dayanamadim yaptim taniki negatif artik umut etmicem bendede bisey yok yani bunnnaldimm ya cocugum kardes istiuor kendimi beceriksizmis gibi hissidiyorum canim cok sıkkın pes mi etsem yaa zorlanin bir anlami yok millet tek gevelikte hamile kaliuor pes pese doguruyor. ödev gibi bisey oldu derslerine yogunlasayim en iyisi kixlar

Belirtilerini hatırlıyomusun. Birse göz bebeklernde ve kirpiklerde de tuhaflık olduğu söylenr gebelik dönemlernde doğrumu
benim keyfim gayet yerindeydi sadecce cikolotayi canim hic istedi o ay ve burnuma kizarmis ekmek kokusu geliuordu agzimdada demir yutmusum gibi anlamsiz bir tad goguslerim sismisti okadar ama oncesine dikkat etmefim cunku adetim gectiginde ogrendim ki 5 haftslik hamileymisim

Merhabalar.. 3. ayimiz bebisimiz olsun diye ugrasimiz...Benimde normalde 10 gün önceden belirtilerim olurdu. Göğüste hassasiyet gibi... ama bir belirti yok. Sadece kasıkta batma var. bat ima 4 gun varken test yaptım tek çizgi çıktı. 2 günüm kaldı ama tık yok bakalım. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…