Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Merhaba hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı olmazsada üzülme vardır bi zamani :)

Cok sukur yok hatta canli canli yumurtalarimi gordum ama kismet degilmus sevdaaaa seni dinlemefim yaptim test ve husrann
Bi sorun yoksa sen soğan kürü eşinde keçi boynuzu pekmezi fln yesn cqnm birde çalşmaları sabah deneyn spermckler sabahları daha sağlıklı oluyolarmş

Bi sorun yoksa sen soğan kürü eşinde keçi boynuzu pekmezi fln yesn cqnm birde çalşmaları sabah deneyn spermckler sabahları daha sağlıklı oluyolarmş
Belinizin altına yastık koymayı flnda denedinzmi ilşki sırasnda koycaksnz bacaklarnzı yukarı kaldırıp en az yarım saat beklemenz lazım

Ohh cok iyi yaptin cnm bende orgu oruyormmmm gorumcelerimin bebislerine ikiside hamislerde

Belinizin altına yastık koymayı flnda denedinzmi ilşki sırasnda koycaksnz bacaklarnzı yukarı kaldırıp en az yarım saat beklemenz lazım
Kocam erkenden cikiyor gunduz calisiyor hep yastik denedim bir iki kez sabahta yaptik ama bu ay hep sabahi denicem adamda artik uykusuz kalcak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…