- 6 Aralık 2016
- 3.825
- 3.421
- 83
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.521
Evet evet açalım muhabbet eder gülerizBence ye
bence yeni topik acip umutsuz gebeler die baslik atalim orda toplanip bu hamilelik icin konusuruz hamile kalana kadar bakarsin dogumuda orda konusuruz hea
Bence ye
bence yeni topik acip umutsuz gebeler die baslik atalim orda toplanip bu hamilelik icin konusuruz hamile kalana kadar bakarsin dogumuda orda konusuruz hea
Merhaba hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı olmazsada üzülme vardır bi zamani :)Merhabalar.. 3. ayimiz bebisimiz olsun diye ugrasimiz...Benimde normalde 10 gün önceden belirtilerim olurdu. Göğüste hassasiyet gibi... ama bir belirti yok. Sadece kasıkta batma var. bat ima 4 gun varken test yaptım tek çizgi çıktı. 2 günüm kaldı ama tık yok bakalım. ..
Sen bize bakma canım önceki yazılarımizi okudunmu bilmiyorum okusan dengesizim ne kadar bozulduğunu anlarsınKızlar hamişim umutluyum derken yazıları okuyunca umutsuzluğa kapıldım yaaa
Sağlık sorununuz fln mı var kızlar neden olmuyo. Bu kadarda umutsuz olmayn rabbim nasip eder biraz ara vermeyi deneynSen bize bakma canım önceki yazılarımizi okudunmu bilmiyorum okusan dengesizim ne kadar bozulduğunu anlarsın
İnşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Şen'de en yakın zamanda gör inşallahBenim gecikmede 2 gün bitti negatif inş sen pozitif görürsün
Cok sukur yok hatta canli canli yumurtalarimi gordum ama kismet degilmus sevdaaaa seni dinlemefim yaptim test ve husrannSağlık sorununuz fln mı var kızlar neden olmuyo. Bu kadarda umutsuz olmayn rabbim nasip eder biraz ara vermeyi deneyn
Bi sorun yoksa sen soğan kürü eşinde keçi boynuzu pekmezi fln yesn cqnm birde çalşmaları sabah deneyn spermckler sabahları daha sağlıklı oluyolarmşCok sukur yok hatta canli canli yumurtalarimi gordum ama kismet degilmus sevdaaaa seni dinlemefim yaptim test ve husrann
Belinizin altına yastık koymayı flnda denedinzmi ilşki sırasnda koycaksnz bacaklarnzı yukarı kaldırıp en az yarım saat beklemenz lazımBi sorun yoksa sen soğan kürü eşinde keçi boynuzu pekmezi fln yesn cqnm birde çalşmaları sabah deneyn spermckler sabahları daha sağlıklı oluyolarmş
Ohh cok iyi yaptin cnm bende orgu oruyormmmm gorumcelerimin bebislerine ikiside hamislerdeofff offf ben çok ümitliydim sizden ya sağlık olsun inşallah Ocak ayında hamiş oluruz ben kendime uğraş buldum evlere is veren bi yerden iş aldım süper valla kafaya hicbisey takmıyorum önümüzdeki ay bu iş sayesinde hamile kalicam
Valla bu aydan sonra belli olacak doktora hiç gitmedim canimSağlık sorununuz fln mı var kızlar neden olmuyo. Bu kadarda umutsuz olmayn rabbim nasip eder biraz ara vermeyi deneyn
Aferin sana kız bi sabırCok sukur yok hatta canli canli yumurtalarimi gordum ama kismet degilmus sevdaaaa seni dinlemefim yaptim test ve husrann
İhmal etme git canm kaç aydır deniyosunuzValla bu aydan sonra belli olacak doktora hiç gitmedim canim
Ellerine sağlık onlarada maşallah Rabbim sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin :)Ohh cok iyi yaptin cnm bende orgu oruyormmmm gorumcelerimin bebislerine ikiside hamislerde
Ezuzi billahhhhhh kis kis cincler kis kis yallah cinler ya Allah .....Var burda bi bereketsizlikkurşun dokturelim
9 ay oldu canimİhmal etme git canm kaç aydır deniyosunuz
Kocam erkenden cikiyor gunduz calisiyor hep yastik denedim bir iki kez sabahta yaptik ama bu ay hep sabahi denicem adamda artik uykusuz kalcak amaBelinizin altına yastık koymayı flnda denedinzmi ilşki sırasnda koycaksnz bacaklarnzı yukarı kaldırıp en az yarım saat beklemenz lazım
Haha ha haEzuzi billahhhhhh kis kis cincler kis kis yallah cinler ya Allah .....sonundaaa tirlatikk cok sukurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?