- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.541
Amin cnm hepimiz birlikte hamile kaldikk ama benimki olmadi kismet simdi o minaklara yapiyommm insaAllah bizelerinde olurda bizelere yaparimEllerine sağlık onlarada maşallah Rabbim sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin :)
1 sene demeden doktorlarda sallıyo zatn hayırlısı olsun inşallah canım9 ay oldu canim
Nasip gülüm vardır bir hayirAmin cnm hepimiz birlikte hamile kaldikk ama benimki olmadi kismet simdi o minaklara yapiyommm insaAllah bizelerinde olurda bizelere yaparim
ayneeeeennnnnnnEzuzi billahhhhhh kis kis cincler kis kis yallah cinler ya Allah .....sonundaaa tirlatikk cok sukurrrr
Tabi cnmm benimde oglum beni cennet kapilarinda beklicek daha hayirliiiNasip gülüm vardır bir hayir
Sabah çok erken kalk. Yapack bişy yok artk inşallah olur bide yakı yapıştr soğan kürüde drne tam olsunKocam erkenden cikiyor gunduz calisiyor hep yastik denedim bir iki kez sabahta yaptik ama bu ay hep sabahi denicem adamda artik uykusuz kalcak ama
Mecbur yallan soylicen cok istiyosan 2 yillik evliyim de resmi nikahi sonra kiydik dee1 sene demeden doktorlarda sallıyo zatn hayırlısı olsun inşallah canım
sogan kurunu deneydmem midem de ulser var ama yakiyi alcamSabah çok erken kalk. Yapack bişy yok artk inşallah olur bide yakı yapıştr soğan kürüde drne tam olsun
Canım ben adetime 10 gün varken adet ağrısı çekmeye başlamıştım hatta eltim yeni evli ben 5 sene oldu onunda adeti gecikiyodu kayinvalidem habire bana laf ediyordu yok onun gunu geccikiyo bide sana bak adet sancısı cekiyosun bide olamiyosun diye adetime 4 gün kala sirt bel ağrısı başladı evde iş yapamiyodum ama öyle göğüs ağrısı falan çekmedim hiç akintim vardı ama adete yakında oluyodu sonuç hamileymisim eltim adet oldu aynı gün kaynanama resmen oh çektim hih:)
Aslinda dogru odev gibi bisey oluyor sonra iki tarafida sıkıyor .Aslinda kadin istekli olfugu zaman yumurtlamaya yaklisiuormusKizlar su yataga cocuk icin girildigi zaman olmuyo valllahi olmuyo billahi olmuyo karsilikli zevk almak lazimmm ozmn oluyoo inananin buna isteyerek girin o yatagaaa cocuk icin dgll
Kadin zevk aldiginda bi sivi varmis onun salgiliyomus oda kolaylastiriyomusAslinda dogru odev gibi bisey oluyor sonra iki tarafida sıkıyor .Aslinda kadin istekli olfugu zaman yumurtlamaya yaklisiuormus
Aynen nette bi doktor var ondan dinlemistim kadinin yumurtlama zamani geldiginde sivi akarmis o da cinsel istegi arttirirmis erkegin bosalmasinda degil karsilikli olursa daha iyi oluyormusKadin zevk aldiginda bi sivi varmis onun salgiliyomus oda kolaylastiriyomus
Kız ben her zaman istekli giriyorum yine olmuyoKizlar su yataga cocuk icin girildigi zaman olmuyo valllahi olmuyo billahi olmuyo karsilikli zevk almak lazimmm ozmn oluyoo inananin buna isteyerek girin o yatagaaa cocuk icin dgll
Oh oh masallah masallah istekli isteklii bebislerKız ben her zaman istekli giriyorum yine olmuyo
Ben varım canmm inşallahda olmam dua edin lütfenn bebişim olsunnIyi aksamlar kızlar. Son 8 gün galiba en gec bat benimkimler kaldi adet olmayan
Ayyyy Allah iyligi versin insaAlllah aksam aksam guldurdun beniiiiii Allahda seni guldursun su iciyodum suyu puskurtumm agzimdannn gulmektenKız ben her zaman istekli giriyorum yine olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?