- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.561
Valla topragimm bizler dokuldukkkk insaAllah sende vardir biseyler senden umutluyuz....Iyi aksamlar kızlar. Son 8 gün galiba en gec bat benimkimler kaldi adet olmayan
Amin cümlemizin inşallah kuzum gülmeye çok ihtiyacımız var azcık deli Olcan bu hayatta ama deliligin dozu bende fazla kaçmışAyyyy Allah iyligi versin insaAlllah aksam aksam guldurdun beniiiiii Allahda seni guldursun su iciyodum suyu puskurtumm agzimdannn gulmekten
Ben çalışma yapıyorum ama bebek için değil işlere daldımDikat ediyonuzmu kizlar adet olmadan omce sabahlara kadar burdaydik kirmizi karti gorunce herkes kabuguna cekildi yineee yoksa calismami yapiyonuz kizzzzz
Estafurullah cnm benm ne yapalim bazi insanlarda huzunlerini boyle yasarlarAmin cümlemizin inşallah kuzum gülmeye çok ihtiyacımız var azcık deli Olcan bu hayatta ama deliligin dozu bende fazla kaçmış
Orası doğru kuzumEstafurullah cnm benm ne yapalim bazi insanlarda huzunlerini boyle yasarlar
Valla benimde ellimde haril haril orgu oruyommmBen çalışma yapıyorum ama bebek için değil işlere daldım
Allah razı olsun. Aynen öyle herşeyin hayırlısı tabiki. Bekleyeceğiz artık. ..Merhaba hoşgeldin canım hakkımızda hayırlısı olmazsada üzülme vardır bi zamani :)
Ben yoruldum dinlenme modundayim :)))Valla benimde ellimde haril haril orgu oruyommm
Sende de Allah razı olsun canım :)Allah razı olsun. Aynen öyle herşeyin hayırlısı tabiki. Bekleyeceğiz artık. ..
Off bende biraktim sıkıldimBen yoruldum dinlenme modundayim :)))
Oh beeee bi hamis haberiii gece gece ne iyi geldiBenn varimmm 1 gün kaldı adete dün akintim geldi sıvı beyaz 5 gün önce de silik çıktı cizgimmm bekliormmm
Bırak bırak ellerin dinlensin biraz :)Off bende biraktim sıkıldim
Hiii suan ellerimi dinlediriyormBırak bırak ellerin dinlensin biraz :)
Canim daha kan testi yaptirmadim ay inşallah öyledirOh beeee bi hamis haberiii gece gece ne iyi geldi
Belki Allah soyletiii ama cnm slik cikmis buyuk ihtimal vardir varsa testin atsana fotiCanim daha kan testi yaptirmadim ay inşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?