- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.581
MasaAllah cnmmm hadi seni hamis diye listemize ekliyelim kandan sonra bu bi bebis haberine benziyoooBuraya atmistim canim geri sayfalarda kldi Eki Görüntüle 1921975
çok teşekkür ederimNasil kayinvalideler varya onlar bu konuda nasil söz sahibi olabiliyor anlamiyorum benim kayinvalidem asla ve asla bebegin b 'sini bile konusmaz benimle. iyi olmus hamile kalmissiniz hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim size
Allahim insallah hepimiz bu listeye girelim Rabbim hepimizin sesini duysunMasaAllah cnmmm hadi seni hamis diye listemize ekliyelim kandan sonra bu bi bebis haberine benziyooo
masallah insallah yakinda nefsimi koreltmek icin ikinci cizgiyi kendim cizicem sirf goreyimde rahatlayayim diyeOh beeee bi hamis haberiii gece gece ne iyi geldi
Valla cnm galiba sen hamisinnn bizede dua et Allah iki canlilarin duasini kabul edermiiss ... eger yoksada canini sıkma Allah buyukturrrrAllahim insallah hepimiz bu listeye girelim Rabbim hepimizin sesini duysun
Ayyy ne güzell daim olsun inşallah benmde nedense şimdi farkettm göğüsmdeki acılar azalmışOh beeee bi hamis haberiii gece gece ne iyi geldi
Hayalete raziyim net tek cizgiiiiBuraya atmistim canim geri sayfalarda kldi Eki Görüntüle 1921975
InsaALLAH sen cizmeden cizilir cnmmm Ah ahh Rabim bizlerede hayirlisiyla vereydide Bi oh cekeydik derinden
masallah insallah yakinda nefsimi koreltmek icin ikinci cizgiyi kendim cizicem sirf goreyimde rahatlayayim diye
Valla cnm insaAllahAyyy ne güzell daim olsun inşallah benmde nedense şimdi farkettm göğüsmdeki acılar azalmış
Etmemmi eger oyleysem hergun ederim olmazsada hayirlisi diorum canim. Bu ay glikofen içtim insulin direnci var ve sanırım bu ay iki kere yumurtlamam oldu bu ilaç yumurtlamayi sağlıyor kızlarValla cnm galiba sen hamisinnn bizede dua et Allah iki canlilarin duasini kabul edermiiss ... eger yoksada canini sıkma Allah buyukturrrr
Himmm dr onerdi demi kendi basimiza kulanamayiz biz onu heraldeEtmemmi eger oyleysem hergun ederim olmazsada hayirlisi diorum canim. Bu ay glikofen içtim insulin direnci var ve sanırım bu ay iki kere yumurtlamam oldu bu ilaç yumurtlamayi sağlıyor kızlar
Evet canim doktor önerdi ben kiloluyum bu yüzden içicem sürekli ayrıca yumurtlama problemi olanlarda bu ilaci içiyorHimmm dr onerdi demi kendi basimiza kulanamayiz biz onu heralde
Oyle dusunme cnmm hakina hayirlisi neyse o olsunn olup sakat olduktan sonra olup oldukten sonra ne anlami varr Allaha sukur edelim kii Allah bizi Evlat acisiyla sinamasin. guzel seyler dusun guzel olsunÇok sıkıcı ve üzücü bi bekleyişş yaaaaa
İnşallah hamileyimdir. Değilsem bile daha denermiyim bilmiyorm çok üzülüyorm çünkü olmayanları duyunca kendim de aynı şeyleri yaşarsam pskopata bağlarım hrldeValla cnm insaAllahBburcum hamile gibi insaAllah sende oylesindir cnm
InsaAllah sifasini bulmussundur cnmmEvet canim doktor önerdi ben kiloluyum bu yüzden içicem sürekli ayrıca yumurtlama problemi olanlarda bu ilaci içiyor
Doğru diyosun canm ama işte söz geçmiyoki kalbeOyle dusunme cnmm hakina hayirlisi neyse o olsunn olup sakat olduktan sonra olup oldukten sonra ne anlami varr Allaha sukur edelim kii Allah bizi Evlat acisiyla sinamasin. guzel seyler dusun guzel olsun
Amin canimInsaAllah sifasini bulmussundur cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?