- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.601
Yok cnm oyle dusunmeyiin lutfenn Allah buyuk acillar gostermesinn olup Acisini gordukten sonraa keske olmasydi dedirmesin Allahimİnşallah hamileyimdir. Değilsem bile daha denermiyim bilmiyorm çok üzülüyorm çünkü olmayanları duyunca kendim de aynı şeyleri yaşarsam pskopata bağlarım hrlde
Bazen dedigin gibi kalbe soz gecmiyo ama bunlarin bilincinde oldugumuzda acilarimiz hafifliyo inanDoğru diyosun canm ama işte söz geçmiyoki kalbe
Cnm insaAllah olmasinn yerlesme kanamasi yasamis olabilirsin kendine dikatt ettt yorma kendiniKızlar bnm bat8 aralık dün ve bu sabah kahverengi akıntım vardı bide bel ağrısı. Akıntı kesildi hiç adet belirtiside yok sadece belim ağrıyor yaaa
Valla cnm hic bilemdm surekli olurmu yoksa ilk defami boyle oluyokızlar göbeğimle kasığıma iğne batar gibi oluyo yaa neden acaba
Ay inşallah canımm yaaa hepimizn bekleyişleri güzel haberlerle sonuçlanır inşallah. Hepimiz için dua ediyorumCnm insaAllah olmasinn yerlesme kanamasi yasamis olabilirsin kendine dikatt ettt yorma kendini
İnşallah hamilesindir canım. Ama o kahverengi akıntın devam ederse mutlaka doktora git bnm 2 kimyasal gebeliğimde o şeklde sonlandıKızlar bnm bat8 aralık dün ve bu sabah kahverengi akıntım vardı bide bel ağrısı. Akıntı kesildi hiç adet belirtiside yok sadece belim ağrıyor yaaa
ALLAH duani kabul etsin cnmm Ne istiyosan Allah sana iki katini versinn cnmmm test yaptinmi cnmAy inşallah canımm yaaa hepimizn bekleyişleri güzel haberlerle sonuçlanır inşallah. Hepimiz için dua ediyorum
Hadi ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım... Eğer reglm gecikir ve devam ederse mutlaka giderim teşekkür ederimİnşallah hamilesindir canım. Ama o kahverengi akıntın devam ederse mutlaka doktora git bnm 2 kimyasal gebeliğimde o şeklde sonlandı
5 gün önce evde test vardı yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra hiç yapmadım canım. Regl gecikirse öyle yaparım artık. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallahALLAH duani kabul etsin cnmm Ne istiyosan Allah sana iki katini versinn cnmmm test yaptinmi cnm
İlk defa oluyo canm bende bilemedim ki ve 2 gündür saf gibi herşeye ağlayasım geliyo hiç böyle şyler yaşamamşdm. Adet belirtimde yok gibi. Bişy karnmda ağrı oluyo ama o sancı farklı bi sancı oluyodu bu farklı off erkenden de test fln yapmak istemiyorm çünkü tahmini yum. Günüm 27 kasmdı çıkmaz zatn varsa bileValla cnm hic bilemdm surekli olurmu yoksa ilk defami boyle oluyo
ALLAH cigerini yadirmasin sana bagislasin.. yavruna hayirli bereketli omurler nasip etsin insaAllahAllah herkese nasip etsin benim ALLAH canini sag etsin 1 tane var hep sükrederim bana layik girup oglumu verdigi icin canim cigerim herseyim sunu anladim anneyi en cok yaslandiran cocukmus onun telasi sevinci hastaligi sorunlari ama iyiki var..
Nasıl hamile kaldınz oğlunuza bi yöntem faln uyguladnzmıAllah herkese nasip etsin benim ALLAH canini sag etsin 1 tane var hep sükrederim bana layik girup oglumu verdigi icin canim cigerim herseyim sunu anladim anneyi en cok yaslandiran cocukmus onun telasi sevinci hastaligi sorunlari ama iyiki var..
Aynrn benimde simdi 5 gun kaldi bugun yaptim negatifti zaten gebelik 15 gun gecmeden testte belli olmuyor benim yumurtlamadan sonraki iliskiye bakarsam 10 gun olmus olsada cikmaz zaten milletin gazina geldim yaptim5 gün önce evde test vardı yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra hiç yapmadım canım. Regl gecikirse öyle yaparım artık. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
cok erken yapmisin cnm zatenn gunun gecince tekrarla hakknda hayirlisi neyse o olsun5 gün önce evde test vardı yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra hiç yapmadım canım. Regl gecikirse öyle yaparım artık. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Gununu bekle cnm ozmn insaAllah Rabim yuzune bakr hamile olursun cnmİlk defa oluyo canm bende bilemedim ki ve 2 gündür saf gibi herşeye ağlayasım geliyo hiç böyle şyler yaşamamşdm. Adet belirtimde yok gibi. Bişy karnmda ağrı oluyo ama o sancı farklı bi sancı oluyodu bu farklı off erkenden de test fln yapmak istemiyorm çünkü tahmini yum. Günüm 27 kasmdı çıkmaz zatn varsa bile
Amin sanada tez zamanda RABBİM EVLAT nasip etsin innsallahALLAH cigerini yadirmasin sana bagislasin.. yavruna hayirli bereketli omurler nasip etsin insaAllah
Amin insaAllah cnm cok saolAm
Amin sanada tez zamanda RABBİM EVLAT nasip etsin innsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?