Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

İnşallah hamileyimdir. Değilsem bile daha denermiyim bilmiyorm çok üzülüyorm çünkü olmayanları duyunca kendim de aynı şeyleri yaşarsam pskopata bağlarım hrlde
Yok cnm oyle dusunmeyiin lutfenn Allah buyuk acillar gostermesinn olup Acisini gordukten sonraa keske olmasydi dedirmesin Allahim

Kızlar bnm bat8 aralık dün ve bu sabah kahverengi akıntım vardı bide bel ağrısı. Akıntı kesildi hiç adet belirtiside yok sadece belim ağrıyor yaaa

Kızlar bnm bat8 aralık dün ve bu sabah kahverengi akıntım vardı bide bel ağrısı. Akıntı kesildi hiç adet belirtiside yok sadece belim ağrıyor yaaa
Cnm insaAllah olmasinn yerlesme kanamasi yasamis olabilirsin kendine dikatt ettt yorma kendini

İnşallah hamilesindir canım. Ama o kahverengi akıntın devam ederse mutlaka doktora git bnm 2 kimyasal gebeliğimde o şeklde sonlandı

İnşallah hamilesindir canım. Ama o kahverengi akıntın devam ederse mutlaka doktora git bnm 2 kimyasal gebeliğimde o şeklde sonlandı
Hadi ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım... Eğer reglm gecikir ve devam ederse mutlaka giderim teşekkür ederim

Allah herkese nasip etsin benim ALLAH canini sag etsin 1 tane var hep sükrederim bana layik girup oglumu verdigi icin canim cigerim herseyim sunu anladim anneyi en cok yaslandiran cocukmus onun telasi sevinci hastaligi sorunlari ama iyiki var..

ALLAH duani kabul etsin cnmm Ne istiyosan Allah sana iki katini versinn cnmmm test yaptinmi cnm
5 gün önce evde test vardı yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra hiç yapmadım canım. Regl gecikirse öyle yaparım artık. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

Valla cnm hic bilemdm surekli olurmu yoksa ilk defami boyle oluyo
İlk defa oluyo canm bende bilemedim ki ve 2 gündür saf gibi herşeye ağlayasım geliyo hiç böyle şyler yaşamamşdm. Adet belirtimde yok gibi. Bişy karnmda ağrı oluyo ama o sancı farklı bi sancı oluyodu bu farklı off erkenden de test fln yapmak istemiyorm çünkü tahmini yum. Günüm 27 kasmdı çıkmaz zatn varsa bile

Allah herkese nasip etsin benim ALLAH canini sag etsin 1 tane var hep sükrederim bana layik girup oglumu verdigi icin canim cigerim herseyim sunu anladim anneyi en cok yaslandiran cocukmus onun telasi sevinci hastaligi sorunlari ama iyiki var..
ALLAH cigerini yadirmasin sana bagislasin.. yavruna hayirli bereketli omurler nasip etsin insaAllah

Nasıl hamile kaldınz oğlunuza bi yöntem faln uyguladnzmı

5 gün önce evde test vardı yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra hiç yapmadım canım. Regl gecikirse öyle yaparım artık. Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Aynrn benimde simdi 5 gun kaldi bugun yaptim negatifti zaten gebelik 15 gun gecmeden testte belli olmuyor benim yumurtlamadan sonraki iliskiye bakarsam 10 gun olmus olsada cikmaz zaten milletin gazina geldim yaptim

cok erken yapmisin cnm zatenn gunun gecince tekrarla hakknda hayirlisi neyse o olsun

Gununu bekle cnm ozmn insaAllah Rabim yuzune bakr hamile olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…