Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Öyle yapym bakalım size de hayırlı olsun dym inşallah süreciniz çok sağlıklı ilerler sağsalim alırsınız kucağınıza darısı tüm isteyenlerin başına
inşallah akşam kan testi verip süreci netleştiricem. İsteyen tüm herkese nasip olsun 🩷 siz de umudunuzu kaybetmeyin adet geçtiktem sonra deneyin tekrar

hayirli olsun canim💖 benim bat 27 temmuz dayanamadim yine bugun test yaptim negatif cikti pozitife döner mi sence yumurtlamadan sonraki 11. günümdeyim
benim de adet öncesi testler negatif çıktı hep. o yüzden umudumu kaybetmiştim. yumurtlamadan sonra genelde 14-16. günde çıkıyor diyolar. tahmini 8inde yumurtlamam oldu. benim 16. günüm bugün biraz daha bekleyin 🩷

benim de adet öncesi testler negatif çıktı hep. o yüzden umudumu kaybetmiştim. yumurtlamadan sonra genelde 14-16. günde çıkıyor diyolar. tahmini 8inde yumurtlamam oldu. benim 16. günüm bugün biraz daha bekleyin 🩷
umarim vardir ya bu bekleyie cok yoruyor gercekten cok zor beklemek tesekkur ederim umut oldun bana💖💖

Ben sağ kasığımda Ağrı hissediyorum sağ bacağıma vuruyor dokunduğumda bile hissediyorum meme ağrım devam ediyor anlamadım ama ben ümidimi kaybettim artık iyi düşünemiyorum 🥺

selam kızlar 🌸Benim de bat 25 Temmuz. Yani yarın 😩Ama o kadar stresliyim ki anlatamam. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🙏

hayirli olsun canim💖 benim bat 27 temmuz dayanamadim yine bugun test yaptim negatif cikti pozitife döner mi sence yumurtlamadan sonraki 11. günümdeyim
Normalde bat 3 gün kala erken gebelik testlerinde doğru sonuç çıkar amageç döllenme olabilir canım . Adet tarihine kadar hala umut var demektir

Dün erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla awoxtu. Ve negatif ..Ama ben yine de ümitliyim bakalım 🥹

Eklentiler

• IMG_5015.webp
    IMG_5015.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 19
Hangi günleri değerlendirmek mantıklı
Ben bu ay 8 11 12 14 15 16 değerlendirdim sonra birdaha ilişki olmadı ama mesela yumurtlamadan önce 2 günde bir ilişki olursa daha iyi olur yumurtam oluncada 1 gün ara ile yada hergün değerlendirebilirsin özellikle sabah saatleri

Back
X