Bat tarihi 23-24-25-26-27-28-29 Temmuz Olanlar 🤗

Ben bu ay 8 11 12 14 15 16 değerlendirdim sonra birdaha ilişki olmadı ama mesela yumurtlamadan önce 2 günde bir ilişki olursa daha iyi olur yumurtam oluncada 1 gün ara ile yada hergün değerlendirebilirsin özellikle sabah saatleri
Teşekkürler gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_5175.webp
    IMG_5175.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 19
Regle bir hafta kala yapmıştım çıkmadı 6 gün geciktim gebeymişim sonra düşük yaptım inşallah gebesinizdir
Çok geçmiş olsun benimde düşük olmuştu kızımdan önce doktorlar 1 yıl korum dedi ben dinlemedim. 3 ayda hamile kaldım kızım oldu sizinde olur bence çabuk kalınıyor genelde düşükten sonra

Çok geçmiş olsun benimde düşük olmuştu kızımdan önce doktorlar 1 yıl korum dedi ben dinlemedim. 3 ayda hamile kaldım kızım oldu sizinde olur bence çabuk kalınıyor genelde düşükten sonra
2 ay oldu bir şey yok henüz inşallah nasip olur

Selamlar benim de beklenen tarih 24 temmuzdu, çatlatma iğnesinin 13.günü kan verdim 2.0dı ertesi günü erken gebelik yaptım negatifti ben de saldım artık hiç bi şey yapmıyorum regl olmayı bekliyorum kaç gündür olucak gibi ağrı geliyo, ama olmuyo bugun iğneden sonra 17.günüm beklemedeyim hala

nasibinizde ne zamansa o size gelicektir , bol bol dua edin bedeninize sağlığınıza dikkat edin 🙏🩷
tesekkurler ama artik takip etmeyeceğim beklenti icinde olmayacağım hic beklemiyordum regl olmayi emindim bu ayda nerdeyse ama yine olmadi 6. ayi da geride biraktim

Back
X