Merhaba benim yumurtlama 10 Temmuz'daydı testi salı sabahı yapmayı düşünüyorum tam 12 gün geçmiş oluyor dün çok karnım ağrıyordu adet olcak gibi öncesinde de kasıkta sızı iğne batması oldu bakalım bekliyorum
Bir umutla bekleyen tüm anne adaylarına selamm
Bende her ay umutla bu güzel hissi tatmayı bekleyen kadınlardan biriyim.. bu ayda sizinle bekleyeyim inşallah güzel haberleri alırız ve nisan anneleri topiğine girip oradan devam ederiz
Ov. Testi kullanıyorum
12 si pik 13 çatlama
10 11 12 13 değerlendirdik..
Her nasip vaktinin esiridir diyip heycanımı bastırmaya çalışıyorum :)
Bir umutla bekleyen tüm anne adaylarına selamm
Bende her ay umutla bu güzel hissi tatmayı bekleyen kadınlardan biriyim.. bu ayda sizinle bekleyeyim inşallah güzel haberleri alırız ve nisan anneleri topiğine girip oradan devam ederiz
Ov. Testi kullanıyorum
12 si pik 13 çatlama
10 11 12 13 değerlendirdik..
Her nasip vaktinin esiridir diyip heycanımı bastırmaya çalışıyorum
Kızlar selam, ben de bekleyenlerdenim. Sat 30 Haziran, Ovulasyon 14 değerlendirdik öncesi ve sonrasını. Bat 28 Temmuz. Zaman geçmek bilmiyor. Bu ay yumurtlamadan önce ve sonra kasık ağrıları çektim. Ara sıra sızı şeklinde var kasık ve bel ağrısı, psikolojik de olabilir. Ve sivilcelenme var, yüzümde ve göğsümde.
İnşallah bir an önce kavuşuruz güzel haberlere
Merhaba benim yumurtlama 10 Temmuz'daydı testi salı sabahı yapmayı düşünüyorum tam 12 gün geçmiş oluyor dün çok karnım ağrıyordu adet olcak gibi öncesinde de kasıkta sızı iğne batması oldu bakalım bekliyorum