Siz hamile misiniz beta yukselmiyor vs yazmissiniz daha öncesinde sorun yoktur umarımYaa ne değişik test kız bu ama ben artık işareti görmüyorum ama gecikti mi adetin ne kadar var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hamile misiniz beta yukselmiyor vs yazmissiniz daha öncesinde sorun yoktur umarımYaa ne değişik test kız bu ama ben artık işareti görmüyorum ama gecikti mi adetin ne kadar var
O da doğru ama anksiyete bozukluğu var bende bilmemek belirsizlik beni daha çok strese sokuyor olmamasına zaten aliştim bu ay olmazsa diğer ay moduna girebiliyorum hemen de acaba var mı yok mu varsa ona göre çoğu şeye dikkat edeyim istiyorum en baştan ilki düşünce tedirgin yaklaşıyorum birazBence regl bekleyin. Benim bat 29 temmuz erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Negatifi görmek daha moral bozucu. Yine de siz bilirsiniz tabi
İnşallah güzel haberleri veririz ikimiz deevet ikinci kez kan vericem ilki 71di inşallah güzel yükselme olmuşturyarın sonucunuz çıkınca bilgilendirin
![]()
Gebelik var beta da bugün yüksek çıktı canım yarın yine vericem şu an normal seyrinde gidiyor inşallah güzel yükselmeye devam ederSiz hamile misiniz beta yukselmiyor vs yazmissiniz daha öncesinde sorun yoktur umarım
Valla 38. Gün oldu ne gelen var ne giden bekliyorum![]()
Ot maşallah trst yaptın mıValla 38. Gün oldu ne gelen var ne giden bekliyorum![]()
Yaptım ama negatif gibi duruyor yarın gelmezse pazar günü tekrar yaparım diye düşündümOt maşallah trst yaptın mı![]()
İnşallah canım Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursunAy inssalh böyle devam eder sağlıkla kucağına alırsın bebisini![]()
Sanki yakınlaştırınca silik bir çizgi var gibi tekrarla bakalım pazartesi günü canımYaptım ama negatif gibi duruyor yarın gelmezse pazar günü tekrar yaparım diye düşündüm
Hangi marka bu testKızlarrrbı şey söyleyin. 2 sene olacak çok yoruldum... Sizce var mı??
Hangi markalar bizde bilelim ona göre pek guvenmeyelim pozitif çıkıp hayal kırıklığına ugratmasi çok kötü negatifse negatif tamam daBazı markalar benim hevesimi kursağımda bıraktı o yüzden soruyorum![]()
Artimed korkunç, ne olursa olsun almayın. Yalancı pozitif gösteriyor ve bekleyen insan için bir yıkım oluyor resmen.Hangi markalar bizde bilelim ona göre pek guvenmeyelim pozitif çıkıp hayal kırıklığına ugratmasi çok kötü negatifse negatif tamam da
Labmen marka yaptım pozitif görünüyorArtimed korkunç, ne olursa olsun almayın. Yalancı pozitif gösteriyor ve bekleyen insan için bir yıkım oluyor resmen.