Bende ovü alıp denesem mi acep belli olur mu kiGebelik testine guvenmezdim aslında ama ovülasyon testi de koyu çıkınca acaba mi diyorumçünkü kızımda da ovu testim böyle olmuştu
Çatlatma iğnesi kullandın mıBata kaldı 7 test için erken değil mi benim de bi yapasım geldi yine
Hayır kullanmadımÇatlatma iğnesi kullandın mı
Bence dene kuzu çünkü kızımda böyle ogrenmistim gebelikte silik çıkmıştıBende ovü alıp denesem mi acep belli olur mu ki
Ama daha 7 gün var acaba çıkar mı ki bide bu ovü kitleri eczanede var mıBence dene kuzu çünkü kızımda böyle ogrenmistim gebelikte silik çıkmıştı
Bacı bana erken diye bişe yok ,Bata kaldı 7 test için erken değil mi benim de bi yapasım geldi yine
Eczanede satılıyor canım içinde az olanlardan alırsın sonuçta kan da vericez işini görsün şimdilik keşke yakın olsan da veriversem sanaAma daha 7 gün var acaba çıkar mı ki bide bu ovü kitleri eczanede var mı
Nefo sen ne diyosun kız test sonucuna var mıdır bişiAma daha 7 gün var acaba çıkar mı ki bide bu ovü kitleri eczanede var mı
Ben sana en başından beri var diyorum testi görmeme gerek yok bacım ee testlerde konuşuyor artık ben burdayım anne diyor bu bebiş, iğne etkisi olsa silinme yapardı diye düşünüyorum ama sende hiç olmadı silinmeNefo sen ne diyosun kız test sonucuna var mıdır bişi
Bende Çarşamba akşamı oldum çatlatma iğnesi canım o günü ve üç günü değerlendirdik. Sonrasında sürekli bı kasik ve bel ağrım oldu bilmiyorum bekliyorum. Pkoda çatlama iğnesi tutmayanlar beş altı güne regl de oluyolarmis tabi herkes için mi geçerli bilememÇatlatma iğnesini Çarşamba akşamı yapmıştım Perşembe’den sayınca 10. Gün bugün. Olsa çıkardı diye düşünüyorum test de bebetime almış eşimÇokça yalancı pozitif gösterdiği oluyormuş bende o bile yok. Bat 29Ağustos iğneye göre 25
Ayy ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah hadi sende de çıksın çok dua ediyorumBen sana en başından beri var diyorum testi görmeme gerek yok bacım ee testlerde konuşuyor artık ben burdayım anne diyor bu bebiş, iğne etkisi olsa silinme yapardı diye düşünüyorum ama sende hiç olmadı silinme
EVEt 14 den sonra adet olurum diye düşünerek hesapladımBacı bana erken diye bişe yok ,Ama B bal_oglanin_annesi iğneden sonra 14 günde adet mi geliyor onun için mi adete göre diye hesapladın canım batı. O zaman bizimde 4 gün var demek mi oluyor
normalde günlerim değişiyor kuzu biraz düzensiz. 30 günde bir çoğunlukta olurum diye 30 günü sayiyorum yani 28 ağustosu gece. Temuuzda 28 de oldum diyeEVEt 14 den sonra adet olurum diye düşünerek hesapladım
Ya düşünüyorum yapmayı ama çıkmayacak biliyorum o kadar eminim ki bata 4 gün kala çıkıyordu hep bende acele ediyorum yine ama napıyım içim içime sığmıyorAyy ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah hadi sende de çıksın çok dua ediyorumtest yapcak misin kuzum
3 günü arda arda mı değerlendirdin sonrasında ilişki oldu mu bende sadece o günleri değerlendirdim sonrasında ilişki olmadıBende Çarşamba akşamı oldum çatlatma iğnesi canım o günü ve üç günü değerlendirdik. Sonrasında sürekli bı kasik ve bel ağrım oldu bilmiyorum bekliyorum. Pkoda çatlama iğnesi tutmayanlar beş altı güne regl de oluyolarmis tabi herkes için mi geçerli bilemem
Ayy hadi inşallah ya belirtileriniz aynı resmen benimde sürekli kasik bel sancım oluyor dediğin gibi şimdiye çoktan regl olmam gerekti iki gün çekerim üçüncüye kanama gelir. Hadi inşallah bebiş vardır. Sen şu ovülasyon testini yapsana belki koyu çıkarYa düşünüyorum yapmayı ama çıkmayacak biliyorum o kadar eminim ki bata 4 gün kala çıkıyordu hep bende acele ediyorum yine ama napıyım içim içime sığmıyorbu aydan çok umutluyum niyeyse, umutlarım yerle bir olmaz inşallah hala adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bata 10 gün kala başlamıştı bu ağrılara çoktan gelmişti kırmızılar. ilk kimyasalda da böyle ağrım olmuştu adet olcam sanıp ilaç içmiştim hemde apranax deli kafam şimdi içmiyorum bekliyorum sabırlı davranmaya çalışıyorum umarım tutunmaya çalışan bir canlı vardır içimde :))
Yok olmadı 3 günü değerlendirdik zar zor bünye alışık değil. Bı gına geldi yani cinsellikten . Görev gibi olunca bı soguduk. Dört gün önce falan ovu testim siliklesti o zaman belki yine yumurtlamadir dedim yine ilişkim oldu o kadar ama bence olduysa o üç günde oldu diye düşünüyorum3 günü arda arda mı değerlendirdin sonrasında ilişki oldu mu bende sadece o günleri değerlendirdim sonrasında ilişki olmadı
Bugün eşime aldırabilirsem yaparım canım benim dün eczanede işi vardı gitmişken gebelik testi al dedim utanmış almaya :)) bunun ne olduğunu bilmiyor kandırabilirsem aldırırım hahahAyy hadi inşallah ya belirtileriniz aynı resmen benimde sürekli kasik bel sancım oluyor dediğin gibi şimdiye çoktan regl olmam gerekti iki gün çekerim üçüncüye kanama gelir. Hadi inşallah bebiş vardır. Sen şu ovülasyon testini yapsana belki koyu çıkar
YaaaaBugün eşime aldırabilirsem yaparım canım benim dün eczanede işi vardı gitmişken gebelik testi al dedim utanmış almaya :)) bunun ne olduğunu bilmiyor kandırabilirsem aldırırım hahah
Hahaha bende öyleyim vallaYaaaakız utanilir mi yaa...
Benim eşim hep aynı eczaneden her gitmesine alıyor nerdeyse bende ona şaşırıyorum nasi çekinmiyor diye ben mesala iki kere test almaya gideyim bı eczaneye üçüncüye başka yerden aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?