Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nefo sen ne diyosun kız test sonucuna var mıdır bişi
Ben sana en başından beri var diyorum testi görmeme gerek yok bacım ee testlerde konuşuyor artık ben burdayım anne diyor bu bebiş, iğne etkisi olsa silinme yapardı diye düşünüyorum ama sende hiç olmadı silinme

Bende Çarşamba akşamı oldum çatlatma iğnesi canım o günü ve üç günü değerlendirdik. Sonrasında sürekli bı kasik ve bel ağrım oldu bilmiyorum bekliyorum. Pkoda çatlama iğnesi tutmayanlar beş altı güne regl de oluyolarmis tabi herkes için mi geçerli bilemem

Ayy ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah hadi sende de çıksın çok dua ediyorum test yapcak misin kuzum

Ayy ağzından bal damlıyor kuzum ya inşallah hadi sende de çıksın çok dua ediyorum test yapcak misin kuzum
Ya düşünüyorum yapmayı ama çıkmayacak biliyorum o kadar eminim ki bata 4 gün kala çıkıyordu hep bende acele ediyorum yine ama napıyım içim içime sığmıyor bu aydan çok umutluyum niyeyse, umutlarım yerle bir olmaz inşallah hala adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor bata 10 gün kala başlamıştı bu ağrılara çoktan gelmişti kırmızılar. ilk kimyasalda da böyle ağrım olmuştu adet olcam sanıp ilaç içmiştim hemde apranax deli kafam şimdi içmiyorum bekliyorum sabırlı davranmaya çalışıyorum umarım tutunmaya çalışan bir canlı vardır içimde :))

3 günü arda arda mı değerlendirdin sonrasında ilişki oldu mu bende sadece o günleri değerlendirdim sonrasında ilişki olmadı

Ayy hadi inşallah ya belirtileriniz aynı resmen benimde sürekli kasik bel sancım oluyor dediğin gibi şimdiye çoktan regl olmam gerekti iki gün çekerim üçüncüye kanama gelir. Hadi inşallah bebiş vardır. Sen şu ovülasyon testini yapsana belki koyu çıkar

3 günü arda arda mı değerlendirdin sonrasında ilişki oldu mu bende sadece o günleri değerlendirdim sonrasında ilişki olmadı
Yok olmadı 3 günü değerlendirdik zar zor bünye alışık değil. Bı gına geldi yani cinsellikten . Görev gibi olunca bı soguduk. Dört gün önce falan ovu testim siliklesti o zaman belki yine yumurtlamadir dedim yine ilişkim oldu o kadar ama bence olduysa o üç günde oldu diye düşünüyorum

Bugün eşime aldırabilirsem yaparım canım benim dün eczanede işi vardı gitmişken gebelik testi al dedim utanmış almaya :)) bunun ne olduğunu bilmiyor kandırabilirsem aldırırım hahah

Bugün eşime aldırabilirsem yaparım canım benim dün eczanede işi vardı gitmişken gebelik testi al dedim utanmış almaya :)) bunun ne olduğunu bilmiyor kandırabilirsem aldırırım hahah
Yaaaa kız utanilir mi yaa...
Benim eşim hep aynı eczaneden her gitmesine alıyor nerdeyse bende ona şaşırıyorum nasi çekinmiyor diye ben mesala iki kere test almaya gideyim bı eczaneye üçüncüye başka yerden aliyorum

Hahaha bende öyleyim valla hele eşime asssla aldıramadım tanıdık eczane zaten sürekli folic asit alıyor ordan bide gebelik testi alırsam mahalleye hamile diye yayar ordakiler diye utanıyor neyse bakalım bugün aldırmaya çalışıcam çok sabırsızlanıyorum dün gece YouTubedan hamileyim başlığı altındaki bütüün videoları izledim uzun uzun düşündüm daldım gittim hayallere.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…