- 14 Mayıs 2020
- 164
- 121
- 53
Yaa canım benim.. rabbim gonlune göre versin. İnşallah olur. Oksapar iğne ne işe yarıyor acaba düşük mü engelliyor?
İkinize bir Cevap vermiş olayım . 4,5 yaşında çocuğum var hamdolsun.kardeş istiyoruz 2 yasından beri. Önce hiç olmadı gebelik oluşmadı sonra 15 gün adet gecikmesiyle gittim hamileyim kesin diye düşündüm ama yokmuş iğne vurundum adet oldum doktor gel yumurta takibi yapalım dedi o ara gidemedim 6 ay denedim olmadı pes edip gittim letu klomen çatlatma iğnesi estrofem 4 defa tedavi denedim olmadı bıraktım sonra yine 8 ay falan geçti tabi bu arada ovulasyon testi de kullandığım aylar oldu yumurtlama olmadığını sandığım ay hamile kalmışım denemeye başladıktan 1,5 yıl sonra . değerim de yüksek çıktı ama sonra kanama başladı kimyasal oldu kimyasaldan 1 ay sonra yine hamile kaldım 16+1 de bi komşumuz birini anlattı 7 aylık bebeği karnında ölmüş dedi korktum hemen doktora randevu aldım ve gittim doktor bebeğin kalbi bugün yada dün durmuş dediMerhaba sizin daha önce sadece kimyasal gebelik mi oldu yoksa düşük de yaşadınız mı?
Bu iğnenin ne gibi yararı var canım kimyasal veya dış gebeliği mi önlüyorBugün gitmek istiyordum aslında ama çok erken diye vazgeçtimçok merak ediyorum çok. Haftasonu kaset test yaparım Pazartesi de kan veririm zaten Salı günü çıkar sonuç. Benim kimyasal gebeliğim de var erkenden öğrenip oksapar iğne başlayayım diyorum geç olmasın doktor dış gebelik riski olmasın diye vermedi adetin geçerse gel yazalım dedi. Ay çatlıycam valla eşime de belli etmiyorum sürpriz yapmak istiyorum insallah bu sefer sağlıkla ilerlerse
Basit şeyler değil bunlar çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda nasip eylesin hem sana hem bizlereİkinize bir Cevap vermiş olayım . 4,5 yaşında çocuğum var hamdolsun.kardeş istiyoruz 2 yasından beri. Önce hiç olmadı gebelik oluşmadı sonra 15 gün adet gecikmesiyle gittim hamileyim kesin diye düşündüm ama yokmuş iğne vurundum adet oldum doktor gel yumurta takibi yapalım dedi o ara gidemedim 6 ay denedim olmadı pes edip gittim letu klomen çatlatma iğnesi estrofem 4 defa tedavi denedim olmadı bıraktım sonra yine 8 ay falan geçti tabi bu arada ovulasyon testi de kullandığım aylar oldu yumurtlama olmadığını sandığım ay hamile kalmışım denemeye başladıktan 1,5 yıl sonra . değerim de yüksek çıktı ama sonra kanama başladı kimyasal oldu kimyasaldan 1 ay sonra yine hamile kaldım 16+1 de bi komşumuz birini anlattı 7 aylık bebeği karnında ölmüş dedi korktum hemen doktora randevu aldım ve gittim doktor bebeğin kalbi bugün yada dün durmuş dediyıkıldım ama Allah’ın takdiri dedim Doğumla aldılar ardından kürtaj. Doktor 2 ay sonra deneyebilirsin dedi. Ben kanama sonrası 1 adet gördükten sonra denedim yerini hemen doldurmak istedim. Düşük sonrası 3.ay oldu sanırım yine hamileydim evde testlerle takip ettim oksapar da kullanıyordum zaten test gittikçe silikleşti yine kimyasal oldu . işte kimyasal sonrasında bu ay yine deniyorum yine letu kullandım vitaminler folik asit kan ilacı d vitamini coraspin birde ballı karışım yaptım evde balın içine fındık kırdım çörekotu ezdim tarçın attım kabakçekirdeği ve fıstık da koydum hergün sabah akşam yedim ekmeği azalttım pilates yaptım çatlama iğnesi sonrasında avakado yedim . Of yoruldum çok yazdım k.bakmayın bakalım bu kadar uğraştım Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin hatta ikiz olsun insallah
KAn pıhtılaşmasını önlüyor. aslında genetik testlerle kanında pıhtı yapısı olursa veriliyor bu iğne ama doktorlar kimyasal gebeliğin pıhtılaşmadan olabileceğini düşünüp verdilerBu iğnenin ne gibi yararı var canım kimyasal veya dış gebeliği mi önlüyor
Bende sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum da o yüzden sordum bilgim yoktu, doktor testlerimi yaptığında bir sorunumun olmadığını da söylemişti kimyasal gebelik korkulu rüyam oldu artık sürekli yaşamaktan bıkkktımmmKAn pıhtılaşmasını önlüyor. aslında genetik testlerle kanında pıhtı yapısı olursa veriliyor bu iğne ama doktorlar kimyasal gebeliğin pıhtılaşmadan olabileceğini düşünüp verdiler
Canım ne kusuru çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Benim de 1 kaybım var çok yıpratıcı bir şey gerçekten. Bir yavrun varmış şükür bende o da yok inşallah yavruna bir kardeş gelir bu ay sağlıkla. Pıhtılaşma ve genetik test yaptırdın mı diye soracağım ama zaten ilaç kullanıyormuşsun. Ben bu testleri yaptım ufak bir pıhtılaşma çıktı ama önemsizmiş. Gebelik olursa belki kan sulandırıcıya başlayacağız. Umarım bu ay güzel haberler alırız. Ben de düşük sonrası 1 adet gördüm şimdi deniyorum..İkinize bir Cevap vermiş olayım . 4,5 yaşında çocuğum var hamdolsun.kardeş istiyoruz 2 yasından beri. Önce hiç olmadı gebelik oluşmadı sonra 15 gün adet gecikmesiyle gittim hamileyim kesin diye düşündüm ama yokmuş iğne vurundum adet oldum doktor gel yumurta takibi yapalım dedi o ara gidemedim 6 ay denedim olmadı pes edip gittim letu klomen çatlatma iğnesi estrofem 4 defa tedavi denedim olmadı bıraktım sonra yine 8 ay falan geçti tabi bu arada ovulasyon testi de kullandığım aylar oldu yumurtlama olmadığını sandığım ay hamile kalmışım denemeye başladıktan 1,5 yıl sonra . değerim de yüksek çıktı ama sonra kanama başladı kimyasal oldu kimyasaldan 1 ay sonra yine hamile kaldım 16+1 de bi komşumuz birini anlattı 7 aylık bebeği karnında ölmüş dedi korktum hemen doktora randevu aldım ve gittim doktor bebeğin kalbi bugün yada dün durmuş dediyıkıldım ama Allah’ın takdiri dedim Doğumla aldılar ardından kürtaj. Doktor 2 ay sonra deneyebilirsin dedi. Ben kanama sonrası 1 adet gördükten sonra denedim yerini hemen doldurmak istedim. Düşük sonrası 3.ay oldu sanırım yine hamileydim evde testlerle takip ettim oksapar da kullanıyordum zaten test gittikçe silikleşti yine kimyasal oldu . işte kimyasal sonrasında bu ay yine deniyorum yine letu kullandım vitaminler folik asit kan ilacı d vitamini coraspin birde ballı karışım yaptım evde balın içine fındık kırdım çörekotu ezdim tarçın attım kabakçekirdeği ve fıstık da koydum hergün sabah akşam yedim ekmeği azalttım pilates yaptım çatlama iğnesi sonrasında avakado yedim . Of yoruldum çok yazdım k.bakmayın bakalım bu kadar uğraştım Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin hatta ikiz olsun insallah
Canım sürekli kimyasal yaşıyorsan genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmanı öneririm. Bunu kadın doğumlular yapamıyor tıbbi genetik bölümüne gidiyorsun. 1 ay falan sonra çıkıyor sonuçlar. Belki bilmediğin bir pıhtılaşma problemin vardır. Çözümü var onun arkadaşın dediği gibi kan sulandırıcı kullanılıyorBende sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum da o yüzden sordum bilgim yoktu, doktor testlerimi yaptığında bir sorunumun olmadığını da söylemişti kimyasal gebelik korkulu rüyam oldu artık sürekli yaşamaktan bıkkktımmm
Bilmiyordum bunu çok teşekkür ederim battan sonra aynı şeyi yaşarsam tekrar bunu yaptırıcam çok sağolCanım sürekli kimyasal yaşıyorsan genetik ve pıhtılaşma testi yaptırmanı öneririm. Bunu kadın doğumlular yapamıyor tıbbi genetik bölümüne gidiyorsun. 1 ay falan sonra çıkıyor sonuçlar. Belki bilmediğin bir pıhtılaşma problemin vardır. Çözümü var onun arkadaşın dediği gibi kan sulandırıcı kullanılıyor
Ne demek canım..inşallah adet gelmez inşallah sağlıklı gebelik olur ama aksi durumda daha detaylı bilgi için yazarsın banaBilmiyordum bunu çok teşekkür ederim battan sonra aynı şeyi yaşarsam tekrar bunu yaptırıcam çok sağol
İnşallah canım gerek kalmaz bunlara dediğin gibiNe demek canım..inşallah adet gelmez inşallah sağlıklı gebelik olur ama aksi durumda daha detaylı bilgi için yazarsın bana
Amin canım zor şeyler yasamassn rabbim yeniden en güzelini nasip etsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Bende kızıma kardeş istiyorum kızım 3 yaşında. Herkes iki yaşında kardeş yap dedi ben onemsemedm hem kızım küçük hemde pandemi diye ama şimdi biraz daha rahat olduğum için bı de biraz maddi açıdan toparlanmak istedik. Kardeş çok güzel bişey ben yaşayamadıgim için kızım yaşasın istiyorum. Böyle peşin hüküm konuşmuş gibi oluyorum aslında insanın vicdanıyla alakalı bı durum kardeşlik meselesi. Ama ne bileyim biz yarın bigün göçüp gittiğimizde birbirine destek olurlar. Ben çok isterdim bı ablam olsun dogumumda bile yalnızdım şuan hâlâ keşke olsaydı diyorum bı erkek kardeşim var hem küçük hemde biraz uzağız bilmiyorum değişik düşüncelerdeyim ya . Sanki kendim için değil kızım için doğurmak istiyorum gibi o gün eşime de öyle söyledim. Kızım için istiyorum diye ama bence en güzel duygu kardeslik duygusu rabbim isteyenlere nasip etsin ilk isteyenlere ilki ikinci isteyenlere de kardeş nasip etsinİkinize bir Cevap vermiş olayım . 4,5 yaşında çocuğum var hamdolsun.kardeş istiyoruz 2 yasından beri. Önce hiç olmadı gebelik oluşmadı sonra 15 gün adet gecikmesiyle gittim hamileyim kesin diye düşündüm ama yokmuş iğne vurundum adet oldum doktor gel yumurta takibi yapalım dedi o ara gidemedim 6 ay denedim olmadı pes edip gittim letu klomen çatlatma iğnesi estrofem 4 defa tedavi denedim olmadı bıraktım sonra yine 8 ay falan geçti tabi bu arada ovulasyon testi de kullandığım aylar oldu yumurtlama olmadığını sandığım ay hamile kalmışım denemeye başladıktan 1,5 yıl sonra . değerim de yüksek çıktı ama sonra kanama başladı kimyasal oldu kimyasaldan 1 ay sonra yine hamile kaldım 16+1 de bi komşumuz birini anlattı 7 aylık bebeği karnında ölmüş dedi korktum hemen doktora randevu aldım ve gittim doktor bebeğin kalbi bugün yada dün durmuş dediyıkıldım ama Allah’ın takdiri dedim Doğumla aldılar ardından kürtaj. Doktor 2 ay sonra deneyebilirsin dedi. Ben kanama sonrası 1 adet gördükten sonra denedim yerini hemen doldurmak istedim. Düşük sonrası 3.ay oldu sanırım yine hamileydim evde testlerle takip ettim oksapar da kullanıyordum zaten test gittikçe silikleşti yine kimyasal oldu . işte kimyasal sonrasında bu ay yine deniyorum yine letu kullandım vitaminler folik asit kan ilacı d vitamini coraspin birde ballı karışım yaptım evde balın içine fındık kırdım çörekotu ezdim tarçın attım kabakçekirdeği ve fıstık da koydum hergün sabah akşam yedim ekmeği azalttım pilates yaptım çatlama iğnesi sonrasında avakado yedim . Of yoruldum çok yazdım k.bakmayın bakalım bu kadar uğraştım Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin hatta ikiz olsun insallah
Aynı fikirdeyim canım. Benimde kız kardeşim yok olmasını çok isterdimAmin canım zor şeyler yasamassn rabbim yeniden en güzelini nasip etsin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Bende kızıma kardeş istiyorum kızım 3 yaşında. Herkes iki yaşında kardeş yap dedi ben onemsemedm hem kızım küçük hemde pandemi diye ama şimdi biraz daha rahat olduğum için bı de biraz maddi açıdan toparlanmak istedik. Kardeş çok güzel bişey ben yaşayamadıgim için kızım yaşasın istiyorum. Böyle peşin hüküm konuşmuş gibi oluyorum aslında insanın vicdanıyla alakalı bı durum kardeşlik meselesi. Ama ne bileyim biz yarın bigün göçüp gittiğimizde birbirine destek olurlar. Ben çok isterdim bı ablam olsun dogumumda bile yalnızdım şuan hâlâ keşke olsaydı diyorum bı erkek kardeşim var hem küçük hemde biraz uzağız bilmiyorum değişik düşüncelerdeyim ya . Sanki kendim için değil kızım için doğurmak istiyorum gibi o gün eşime de öyle söyledim. Kızım için istiyorum diye ama bence en güzel duygu kardeslik duygusu rabbim isteyenlere nasip etsin ilk isteyenlere ilki ikinci isteyenlere de kardeş nasip etsin
Acele etmedin mi kaçıncı günğndüKan verdim negatif bende aşımı oldum bugün
Amin canım inşallahAynı fikirdeyim canım. Benimde kız kardeşim yok olmasını çok isterdimDoğumda yalnızdım bende senin gibi. Çocukları çok seviyorum ben Allah nasip ederse 3 tane daha çocuk istiyorum çok şükür maddi manevi yetecek gücümüz var Allah vatana millete hayırlı olacak güzel ahlaklı çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin.
Allah en kısa zamanda nasip etsin evlat çok güzel bişey bilmiyorum ben çocukları çok seviyorum diye miCanım ne kusuru çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Benim de 1 kaybım var çok yıpratıcı bir şey gerçekten. Bir yavrun varmış şükür bende o da yok inşallah yavruna bir kardeş gelir bu ay sağlıkla. Pıhtılaşma ve genetik test yaptırdın mı diye soracağım ama zaten ilaç kullanıyormuşsun. Ben bu testleri yaptım ufak bir pıhtılaşma çıktı ama önemsizmiş. Gebelik olursa belki kan sulandırıcıya başlayacağız. Umarım bu ay güzel haberler alırız. Ben de düşük sonrası 1 adet gördüm şimdi deniyorum..
İnsana kardeşinden daha iyi dost yoldaş olur muAmin canım inşallahbenim kızım çok hareketli maşallah yaşı gereği biraz da inatçı o yüzden akıl veren çok oluyor yok çocuk yapma yok hayatın biter falan. Hickimseye tedavide olduğumu duyurmadim bile sadece halam ve kayinvalidem biliyor onlara bile söyletmiyorum kimseye. Hayatın hakkında biseyleri paylaşınca herkes söz hakkı buluyor kendinde. Bana iki sene önce ikinci çocuğu yap diyenler şimdi yapma falan diyor. Bende çok seviyorum kalabalık aileyi. Rabbim nasıp eder inşallah bende olursa 3 istiyorum. 2 kız 1 oğlan bakalım siparişi verdik gibi haha
13 canımAcele etmedin mi kaçıncı günğndü
Suçlama canım bilemeyz ki biz. Doktorlara emanetiz.Allah en kısa zamanda nasip etsin evlat çok güzel bişey bilmiyorum ben çocukları çok seviyorum diye migenetik testi bir türlü yapamadım genetik bölümü doktoru gitmiş küçük bi şehirdeyim. 16 haftalık kaybımda iki doktor (biri Prof) oksapar i bırak dedi neden kullanıyorsun dedi1 kimyasalım oldu dedim neredeyse her kadınmış yaşamıştır ama bilmezler dedi bir tane sağlıklı çocuğun var dedi bende bıraktım 12. Haftada 16 da san kaybettim sonra 1 kimyasal daha oldu hep suçluyorumkendimi
Sadwce uyku yasadmSuçlama canım bilemeyz ki biz. Doktorlara emanetiz.
Kızlar adet olacak gibi kasıklarımda sızı var baskı hissediyorum o bölgede. Regl öncesi de bazen böyle oluyor ama 1 hafta var bata erken sanki regl için. Düşük olan gebeliğimde de böyle belirtim olmuştu. Sizler Nası belirtler yaşadınız gebeliklerinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?