BekleyelimBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Selam canim ne zaman bat tarihinBekleyelim
23 Ağustos’ta görünüyor çok aklım takılsın istemiyorum net bakmamıştım şimdi baktımSelam canim ne zaman bat tarihin
25 olsa olmuyor muBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Canım ya özür dilerek bir şey sormak istiyorum bat tarihi ne demek ?Bat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Burdayımmm ama ben bugün yumurtladımBat tarihi 28-29-30-31 Agustos olanlar gelin birlikte degerlendirip bekleyelim
Beklenen adet tarihi canımKızlar her yerde karşıma çıkıyor bu bat tarihi dediğiniz nedir?
Cok dertlenmeden tatli tatli bekleyelim23 Ağustos’ta görünüyor çok aklım takılsın istemiyorum net bakmamıştım şimdi baktım
Beklenen adet tarihi demek canimCanım ya özür dilerek bir şey sormak istiyorum bat tarihi ne demek ?
Aynen pik olmus bugun yarin catlar . Bol Bol degerlendirBurdayımmm ama ben bugün yumurtladım
Insallah bu sefer tutarBat 28 canım 4 aydır yasmin kullanıyordum bu ay bıraktım değerlendirmeye başladım Çakşır ve hayit otu suyu ve keçiboynuzu özü kullanıyoruz eşimle beraber geçmişte 2 kimyasal yaşadım umarım sağlıklı gebelik elde ederiiz
Hosgeldin canim28 Ağustos bende şöyle yerimi alayım
Bugünü es geçtik çatlamayı bekliyoruz kaliteli olsun diyeAynen pik olmus bugun yarin catlar . Bol Bol degerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?