Şuan kaç gün geçti iğneden sonraAynen kuzucum onları bekliyorum bende şimdi kızıma hamile kaldığımda açtığım konuyu okudum çok acele etmişim diyorum testleri yaparak ama işte merakonda iğneden 16 gün sonra yapmışim okudum hepsini tek tek
12 gectiŞuan kaç gün geçti iğneden sonra
Sen de Çarşamba akşamı olmamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum aynı diye biliyorumŞuan kaç gün geçti iğneden sonra
Hoşgeldin canim batimiz aynı 28 Ağustos. İnşallah hamilesindir test yapacak misin kan testi yadaSelamlar kızlar benim bat tarihim 27-28 Ağustos ikisinden birisinde olmam gerekiyor. Benim normalde de reglime yakın göğüslerim sızlar da yakınlaşmasına yakın çok daha fazla ağırırdı. Yine 8 gün önceden ağrımaya başladı. Ama bu sefer ilk günden itibaren nasıl bir sızı var anlatamam önceden dokunduğum zaman hissederdim şimdi dokunmadan hissediyorum ağrısını. Bir de 1 hafta kadar önce kasığımda 2 gün süren ara ara bir sızlama olmuştu. Sonradan kayboldu bu sızlamada ortadan. Bakalım çok zor bir şekilde bekliyorum. Biraz önce rüya gördüm hamileymişim :) kafayı sıyırdım artık sanırım. Bu ay ilk kez denedik ben 1. De bu kadar olduysam diğer denemelerimizi düşünemiyorum. Ay inşallah ilk denemede olmuştur allahım amin :)
Regl günüme kadar beklemeyi düşünüyorum açıkçası. Şimdi yapsam da sonuç çıkar mı kiHoşgeldin canim batimiz aynı 28 Ağustos. İnşallah hamilesindir test yapacak misin kan testi yada
Ne olmamış mıydım anlamadım kuzum iğne mi diyon iğneyse ben iğne vurulmadım hiçSen de Çarşamba akşamı olmamış mıydın yanlış mı hatırlıyorum aynı diye biliyorum
Çoğu gitti azı kaldı birazcık daha sabır :))Kızlar bat 27 Ağustos günler geçmek bilmiyor..
Hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişler ilk denemeye tutar inşallah :))Selamlar kızlar benim bat tarihim 27-28 Ağustos ikisinden birisinde olmam gerekiyor. Benim normalde de reglime yakın göğüslerim sızlar da yakınlaşmasına yakın çok daha fazla ağırırdı. Yine 8 gün önceden ağrımaya başladı. Ama bu sefer ilk günden itibaren nasıl bir sızı var anlatamam önceden dokunduğum zaman hissederdim şimdi dokunmadan hissediyorum ağrısını. Bir de 1 hafta kadar önce kasığımda 2 gün süren ara ara bir sızlama olmuştu. Sonradan kayboldu bu sızlamada ortadan. Bakalım çok zor bir şekilde bekliyorum. Biraz önce rüya gördüm hamileymişim :) kafayı sıyırdım artık sanırım. Bu ay ilk kez denedik ben 1. De bu kadar olduysam diğer denemelerimizi düşünemiyorum. Ay inşallah ilk denemede olmuştur allahım amin :)
Ay karıştırdım kuzum seni de çatlatma iğnesi oldun sanıyorum benNe olmamış mıydım anlamadım kuzum iğne mi diyon iğneyse ben iğne vurulmadım hiç
Yok kız ben hamile kalıyordum ama bebişler bana tutunmuyordu herkesin derdi sıkıntısı ayrı ayrı işteAy karıştırdım kuzum seni de çatlatma iğnesi oldun sanıyorum ben
Doğru yaa karıştırdım kuzu o kadar çok kisiiyle yazısiyoruz ya beyin yandı..Yok kız ben hamile kalıyordum ama bebişler bana tutunmuyordu herkesin derdi sıkıntısı ayrı ayrı işte
büyük ihtimalle çıkar canım 11 12 günden sonra çıkar diyor doktorlar, benim inanılmaz kasık ağrılarım oluyor adet olcak gibi batı bekliycem kırmızılar gelcek gibi duruyor :))Doğru yaa karıştırdım kuzu o kadar çok kisiiyle yazısiyoruz ya beyin yandı..
Yarın gidiyorum ben kan testine eşim git diyor gıdım de varsa çıkar heralde dimi ? 13. Gün yaçıkar canım
Benim iki gündür yok oldu bütün belirtiler hicbise yok ara sıra göğüs sizisi oluyor ama dikkat etmezsem anlamıyorum bile. Sadece yine rahmimde doluluk hissediyorum. Sık idrara bile çıkmıyorum artık. Diyorum ya belirtiler bitti gitti sanki iki üç gün önce bende degillermis gibi :) hayırlısı olsun kırmızılar gelene kadar umidi kesmiyoruz demistikbüyük ihtimalle çıkar canım 11 12 günden sonra çıkar diyor doktorlar, benim inanılmaz kasık ağrılarım oluyor adet olcak gibi batı bekliycem kırmızılar gelcek gibi duruyor :))
Demi bence de canım. Bakalım nasıl geçecek zaman :)Beklemek daha iyi canim tabiki kesin sonuç icin
Amin inşallah canım :)Hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişler ilk denemeye tutar inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?