Gebeliğe Hazırlık Bat tarihi 28-29-30 agustos 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr belirtileri olanlar var mi ? Bata kaldi 8 ..
Kuzu bende belirti olarak adet olacakmış gibi kasık ağrısı var arada sol kasığım arada sağ kasığı da batmalar oluyor uzuuun zamandır reglime yakın böyle belirtilerim olmuyordu. Bunlar farklı bide göğüslerimde şişme var aşırı derecede bunlar belirti sayılırsa bunlar var saysam daha da artar psikolojik değiller buna eminim hepsini yaşıyorum ya bu ay reglimi farklı yaşayacam ya da var bişeyler bat zamanı görcez :)

Hayırlısı olsun çatlatma iğnesi önümüzdeki ay işe yarayabilir canım sen yine de çalışmalara devam et ilk ay olmayıp ikinci ayda olan çok etkisi surermis yani
Aynen ya görev gibi soğudum ilişkiden adamı yaklaştırmıyorum bebek vardır diyorum bak zarar gelir benim korunmam gerekecek aşı zorunlu gibi oldu artık yaptırmam gerek okullar açılıyor

Masallah baya belirtin war . Insallah pozitifleri goruruz. Kac gun kaldi batina? Gogus sismesi ozellikle belorti bnce damarlar belirdi mi gogusde?

Ayy yerim seni ya olcak inşallah minnosum

İğnenin 12. Günü bugün. Benim gebelk testlerim gün gün siliklesti sanırım iğne etkisindenmis silik çizgiler sanırım bu ay elenicem ben de hiç umudum kalmadı bütün belirtilerim de puff bı anda kesildi dünden beri

14.gün tek cizgi cıkıp 15.gun pozitif olan var canımm

Kırmızılar gelene kadar umut kesmek yok demiştik dimii

Kırmızılar gelene kadar umut kesmek yok demiştik dimii
Aynen kuzucum onları bekliyorum bende şimdi kızıma hamile kaldığımda açtığım konuyu okudum çok acele etmişim diyorum testleri yaparak ama işte merak onda iğneden 16 gün sonra yapmışim okudum hepsini tek tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…