Kuzu bende belirti olarak adet olacakmış gibi kasık ağrısı var arada sol kasığım arada sağ kasığı da batmalar oluyor uzuuun zamandır reglime yakın böyle belirtilerim olmuyordu. Bunlar farklı bide göğüslerimde şişme var aşırı derecede bunlar belirti sayılırsa bunlar var saysam daha da artar psikolojik değiller buna eminim hepsini yaşıyorum ya bu ay reglimi farklı yaşayacam ya da var bişeyler bat zamanı görcez :)Kizlarr belirtileri olanlar var mi ? Bata kaldi 8 ..
Hayırlısı olsun çatlatma iğnesi önümüzdeki ay işe yarayabilir canım sen yine de çalışmalara devam et ilk ay olmayıp ikinci ayda olan çok etkisi surermis yani
Aynen ya görev gibi soğudum ilişkiden adamı yaklaştırmıyorum bebek vardır diyorum bak zarar gelirYok olmadı 3 günü değerlendirdik zar zor bünye alışık değil. Bı gına geldi yani cinsellikten . Görev gibi olunca bı soguduk. Dört gün önce falan ovu testim siliklesti o zaman belki yine yumurtlamadir dedim yine ilişkim oldu o kadar ama bence olduysa o üç günde oldu diye düşünüyorum
Masallah baya belirtin war . Insallah pozitifleri goruruz. Kac gun kaldi batina? Gogus sismesi ozellikle belorti bnce damarlar belirdi mi gogusde?Kuzu bende belirti olarak adet olacakmış gibi kasık ağrısı var arada sol kasığım arada sağ kasığı da batmalar oluyor uzuuun zamandır reglime yakın böyle belirtilerim olmuyordu. Bunlar farklı bide göğüslerimde şişme var aşırı derecede bunlar belirti sayılırsa bunlar var saysam daha da artar psikolojik değiller buna eminim hepsini yaşıyorum ya bu ay reglimi farklı yaşayacam ya da var bişeyler bat zamanı görcez :)
Of hemde ne damar görsen inanamazsınMasallah baya belirtin war . Insallah pozitifleri goruruz. Kac gun kaldi batina? Gogus sismesi ozellikle belorti bnce damarlar belirdi mi gogusde?
Damarlanmada varsa gebesin kiz … ay hadi insallah . Heycan yaptimOf hemde ne damar görsen inanamazsınbaya belirti var evet ama umarım beni yanıltmaz bata 7 gün var canım
Hayırlısı olsun korunma süresi ne kadarki iki ay diye duydumAynen ya görev gibi soğudum ilişkiden adamı yaklaştırmıyorum bebek vardır diyorum bak zarar gelirbenim korunmam gerekecek aşı zorunlu gibi oldu artık yaptırmam gerek okullar açılıyor
Ayy yerim seni ya olcak inşallah minnosumHahaha bende öyleyim vallahele eşime asssla aldıramadım tanıdık eczane zaten sürekli folic asit alıyor ordan bide gebelik testi alırsam mahalleye hamile diye yayar ordakiler diye utanıyor neyse bakalım bugün aldırmaya çalışıcam çok sabırsızlanıyorum dün gece YouTubedan hamileyim başlığı altındaki bütüün videoları izledim uzun uzun düşündüm daldım gittim hayallere.. :))
Benimde nefasetle nerdeyse aynıKizlarr belirtileri olanlar var mi ? Bata kaldi 8 ..
Umutluyum sizden guzel haberler bekliyorum . Beni hic belirtim Yok akinti disinda ..Benimde nefasetle nerdeyse aynıbata 7 gün var kasiklarda belde sancilanma,göğüs hassasiyeti,sık idrara çıkma bunlar benim belirtilerim inşallah vardır bebislerimiz
Yaa inşallah bu ay hepimizin vardır bebisleriUmutluyum sizden guzel haberler bekliyorum . Beni hic belirtim Yok akinti disinda ..
Kız şimdi geldim eve valla sahilde fıldır fıldır gezdim evde dura dura patlamıştım kafayı yemek üzereymişim onu fark ettim. Eşimde test almamış ben yine salıya kaldım galiba kan verirm o zaman belli olur inşallahNefasett naptiiin sesin çıkmadı pek bugun
Yumurta takibi ve femarayla canimPko ile nasıl hamile kaldınız bugün pko baslangıcı olduğunu ogrendim
14.gün tek cizgi cıkıp 15.gun pozitif olan var canımmİğnenin 12. Günü bugün. Benim gebelk testlerim gün gün siliklesti sanırım iğne etkisindenmis silik çizgilersanırım bu ay elenicem ben de hiç umudum kalmadı bütün belirtilerim de puff bı anda kesildi dünden beri
Öyle olanları da çok okudum eşim yarın kan ver diyor bakalım kan sonucunda çıkar herşey14.gün tek cizgi cıkıp 15.gun pozitif olan var canımm
Kırmızılar gelene kadar umut kesmek yok demiştik dimiiİğnenin 12. Günü bugün. Benim gebelk testlerim gün gün siliklesti sanırım iğne etkisindenmis silik çizgilersanırım bu ay elenicem ben de hiç umudum kalmadı bütün belirtilerim de puff bı anda kesildi dünden beri
Aynen kuzucum onları bekliyorum bende şimdi kızıma hamile kaldığımda açtığım konuyu okudum çok acele etmişim diyorum testleri yaparak ama işte merakKırmızılar gelene kadar umut kesmek yok demiştik dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?