Merhaba canım. Okurken senin yazdıklarına rast geldim. Henüz anne veya anne adayı adayı bile değilim. Ama duydum ve gördüklerim kadarıyla bu kadar stres yaparsan , stres yaptığın hergun sana geç adet olma ve bebek olma olasılığı ertelenir. Onun icin mümkünse Esin'le bir yerlere gidin. İkinizin sevdiği stressiz bir kaç gün geçirin tabi yumurtlamaya yakın olsun ama sırf bebek yapmak icin o iliskiye girme, biraz tutku olsun aranızda , son sevismeymis gibi sevis. Affedersin böyle açıkça yazidigim için. Bide en önemlisi bebeği siz istiyorsunuz diye yapın , aileleriniz yada millet icin değil. Hesap vermek zorunda değilsiniz, henüz düşünmüyoruz diyin, bu ay değil diyin.biz eşimle mesela yazın yapmaya karar verdik, olur Olmaz o Allah'ın isi ama kimseye söylemek istemedim düşünüyoruz diye, kayınvalidem her aradığında bebek diyor düşünmüyoruz henüz su bu diye geçiştiriyorum. Abim 1 yıl boyunca denedi olmadı tam aman olmazsa olmasın dedi eşi o ay hamile kaldı, yeğenim suan 13 aylık masallah. Üzülme tamam mi :) ağlama.