- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
- 133
Canm benimde 4 şubat ama hep testler negatif ondan kan tahlili yaptırmadım. Değerler günlük degisebiliyo canmMerhaba kızlar
benim bat: 4 şubat
test yaptım dayanamayıp silik sizgi çıktı 2 testde de
ama25 inde kan tahlili negatif çıktı 0,15 ml 5
Biliyorum Ama kan idrardan önce belli olur dediler o yüzden ümitlenmiyorum daCanm benimde 4 şubat ama hep testler negatif ondan kan tahlili yaptırmadım. Değerler günlük degisebiliyo canm
Olabilir tabiki cnm normalde 10 gün bekle diyorlar :) hadi inş hamişsindir <3Merhaba hanımlarNormalde adet günüm 25 ocaktı ancak 23-24 ocakta adet günümden 2 gün önce vişne rengi kan ve kahverengi akıntı oldu normalde adetim 5-6 gün sürer ama hala daha adet olmadım kasıklarımda ağrı var ancak beyaz renkli akıntımda var her an adet olucakmış gibi hissediyorum vajinamda bir kıpırdama oluyor ama adet olmadım 6 gündür ve fotoğrafı paylaştım bu bir hamilelik belirtisimi ne zaman test yapsam doğru sonucu alabilirim ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Bende 8 gün geçti tam seviniyodum ki bugün patladımBen hasta oldum kızlar
Hadi ya. Inşallah önümüzdeki aya canım. Benim de bata bir gun kaldı. Şimdi gidip test aldım eve gidince test yapıp buraya yazacağımBen hasta oldum kızlar
Rabbim inşallah en kısa sürede bizlerede nasip eder aslında çok beklemekte bütün belirtileri yaşamama sebep olmuştu böyle daha büyük hayal kırıklığı oluyoBende 8 gün geçti tam seviniyodum ki bugün patladım
Yaz canım inşallah müjdeli haber verirsinde umut olursun bizeHadi ya. Inşallah önümüzdeki aya canım. Benim de bata bir gun kaldı. Şimdi gidip test aldım eve gidince test yapıp buraya yazacağım
O müjdeli haberi vermeyi ne kadar çok isterdim. Malesef silik dahi çizgi çıkmadı. Çok Üzgünüm çokYaz canım inşallah müjdeli haber verirsinde umut olursun bize
İdrar testinde çıkmayabilir canım bekle bi hastalığından geçsin bi kaç gün sonra yap tekrar inşallah sen hamilesindir bariO müjdeli haberi vermeyi ne kadar çok isterdim. Malesef silik dahi çizgi çıkmadı. Çok Üzgünüm çok
Yumurtlama dan on beş gun geçmiş. Olsaydı çıkardı.İdrar testinde çıkmayabilir canım bekle bi hastalığından geçsin bi kaç gün sonra yap tekrar inşallah sen hamilesindir bari
Yumurtlama dan on beş gun geçmiş. Olsaydı çıkardı.
Hickira hickira Ağlıyorum ya. Tek çizgi beni deli ediyorcanım bu saatten sonra geç döllenme olduysa çıkar
Hickira hickira Ağlıyorum ya. Tek çizgi beni deli ediyor
kuzum niye ağlıyosun dur bi bak özelden yazıyorum
Zaten bu çevre varya insanı sinir ediyor millet kötü şey duymak için uğraşıyor resmen sanki olsa onlar bakacak onlar eziyetini çekecek sadece konuşmasını biliyorlar eşin ve sen önemlisin canım duymamalıyız başkalarını aslındaO tek çizgiye baktıkça dayanamıyorum. Sürekli çevremde soruyu olmuyor mu diye
Eşim de bende çok istiyoruz. Ama eşim üzüntüsünü hiç belli etmiyor. Sırf ben daha çok üzülürüm diye. Bana diyor biz elimizden geleni yapacağız gerisi rabbime kaldı. Dilerse verir dilemezse imtihan eder. Doğru söylüyor lakin elimde değil, hele ki böyle kalabalık ortam olunca arada soruyorlar var mı çocuk, tedavi gör bilmem ne. Gözlerim doluyor. KonuşmiyorumZaten bu çevre varya insanı sinir ediyor millet kötü şey duymak için uğraşıyor resmen sanki olsa onlar bakacak onlar eziyetini çekecek sadece konuşmasını biliyorlar eşin ve sen önemlisin canım duymamalıyız başkalarını aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?