Bat tarihi ocak-şubat 2018 :) beraber bekleyelim <3

Merhaba hanımlar Normalde adet günüm 25 ocaktı ancak 23-24 ocakta adet günümden 2 gün önce vişne rengi kan ve kahverengi akıntı oldu normalde adetim 5-6 gün sürer ama hala daha adet olmadım kasıklarımda ağrı var ancak beyaz renkli akıntımda var her an adet olucakmış gibi hissediyorum vajinamda bir kıpırdama oluyor ama adet olmadım 6 gündür ve fotoğrafı paylaştım bu bir hamilelik belirtisimi ne zaman test yapsam doğru sonucu alabilirim ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Olabilir tabiki cnm normalde 10 gün bekle diyorlar :) hadi inş hamişsindir <3

Elde var 1 galiba kızlar başka olumlu haber var mı bakalım :)

Bende 8 gün geçti tam seviniyodum ki bugün patladım
Rabbim inşallah en kısa sürede bizlerede nasip eder aslında çok beklemekte bütün belirtileri yaşamama sebep olmuştu böyle daha büyük hayal kırıklığı oluyo

Hadi ya. Inşallah önümüzdeki aya canım. Benim de bata bir gun kaldı. Şimdi gidip test aldım eve gidince test yapıp buraya yazacağım
Yaz canım inşallah müjdeli haber verirsinde umut olursun bize

benim de 8 şubat
sabırsız bekleyiş

O müjdeli haberi vermeyi ne kadar çok isterdim. Malesef silik dahi çizgi çıkmadı. Çok Üzgünüm çok
İdrar testinde çıkmayabilir canım bekle bi hastalığından geçsin bi kaç gün sonra yap tekrar inşallah sen hamilesindir bari

O tek çizgiye baktıkça dayanamıyorum. Sürekli çevremde soruyu olmuyor mu diye
Zaten bu çevre varya insanı sinir ediyor millet kötü şey duymak için uğraşıyor resmen sanki olsa onlar bakacak onlar eziyetini çekecek sadece konuşmasını biliyorlar eşin ve sen önemlisin canım duymamalıyız başkalarını aslında

Eşim de bende çok istiyoruz. Ama eşim üzüntüsünü hiç belli etmiyor. Sırf ben daha çok üzülürüm diye. Bana diyor biz elimizden geleni yapacağız gerisi rabbime kaldı. Dilerse verir dilemezse imtihan eder. Doğru söylüyor lakin elimde değil, hele ki böyle kalabalık ortam olunca arada soruyorlar var mı çocuk, tedavi gör bilmem ne. Gözlerim doluyor. Konuşmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…