senin bat ne zaman ay inşallah bu sefer pozitif görürüzBebegim noye
agliyorsun çok erken daha dün Ben de yaptim negatifti. Uzme tatli canini haftaya birlikte yapariz gene :)
Inşallah erken çıkmadı vardır.Hayir bazen adeti 5 gün gecince bile silik olabiliyor.
31 ocak çarşambasenin bat ne zaman ay inşallah bu sefer pozitif görürüz
Aaa aynı gun batlar31 ocak çarşamba
Inşallah erken çıkmadı vardır.
Var mi agrin falanAaa aynı gun batlar
Hayır canım. Ağrı yok. Ara sıra oluyor ama çok rahatsız edici değil peki sende durum nasıl. Acaba çarşamba günü tekrar test yapayım mi, yada biraz daha mı beklesem, belki adet olurum.Var mi agrinfalan
Benim çok agrim var ya. Aslinda Ben beklemiyordum da doktor umutlandirdiHayır canım. Ağrı yok. Ara sıra oluyor ama çok rahatsız edici değil peki sende durum nasıl. Acaba çarşamba günü tekrar test yapayım mi, yada biraz daha mı beklesem, belki adet olurum.
7 günluk bi ayetel kursi okuma varmis. Biraz once yapmaya basladim tam 7. Gün persembe oluyor onu bitirip test yaparim tabi adet olmazsa. Istersen sen de yapHayır canım. Ağrı yok. Ara sıra oluyor ama çok rahatsız edici değil peki sende durum nasıl. Acaba çarşamba günü tekrar test yapayım mi, yada biraz daha mı beklesem, belki adet olurum.
Ağrı olunca hamilelik oluyor genelde. Ağrım yok diye üzülüyorum , düştüğüm duruma bak resmen psikolojim bozuldu her ay hayal kırıklığıBenim çok agrim var ya. Aslinda Ben beklemiyordum da doktor umutlandirdi
Canim benim yanlis seylerle kendini uzme. Benim agrim hep olur sancili gecer adetlerim ama ben doktor yuzunden bekliyorum yoksa boyle beklemek de stresli ve hamilelige engel bu. Ama yoktan var eden Allah vardir bi bildigiAğrı olunca hamilelik oluyor genelde. Ağrım yok diye üzülüyorum , düştüğüm duruma bak resmen psikolojim bozuldu her ay hayal kırıklığı
inşallah hamilesinCanim benim yanlis seylerle kendini uzme. Benim agrim hep olur sancili gecer adetlerim ama ben doktor yuzunden bekliyorum yoksa boyle beklemek de stresli ve hamilelige engel bu. Ama yoktan var eden Allah vardir bi bildigi
Inssalh saglikli bi hamilelik ve bebek diyelim. Allah hepimize nasip etsininşallah hamilesin
Kaç günde bir adet görüyorsunuz. Sat ne zaman di.Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim
30 aralık da gördüm en son normalde 28 günde olurumKaç günde bir adet görüyorsunuz. Sat ne zaman di.
Yani 29. Gun bugün. Bir gun adetinjz gecikti30 aralık da gördüm en son normalde 28 günde olurum
Maşallah cok erken çıkmış, inşallah vardır. Benim bat 31 ocak dün test yaptım negatifMerhaba kızlar
benim bat: 4 şubat
test yaptım dayanamayıp silik sizgi çıktı 2 testde de
ama25 inde kan tahlili negatif çıktı 0,15 ml 5
Maşallah cok erken çıkmış, inşallah vardır. Benim bat 31 ocak dün test yaptım negatif
çok az kalmış inşallah bebiş vardırMaşallah cok erken çıkmış, inşallah vardır. Benim bat 31 ocak dün test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?