Bat tarihi ocak-şubat 2018 :) beraber bekleyelim <3

Var mi agrinfalan
Hayır canım. Ağrı yok. Ara sıra oluyor ama çok rahatsız edici değil peki sende durum nasıl. Acaba çarşamba günü tekrar test yapayım mi, yada biraz daha mı beklesem, belki adet olurum.

Hayır canım. Ağrı yok. Ara sıra oluyor ama çok rahatsız edici değil peki sende durum nasıl. Acaba çarşamba günü tekrar test yapayım mi, yada biraz daha mı beklesem, belki adet olurum.
Benim çok agrim var ya. Aslinda Ben beklemiyordum da doktor umutlandirdi

7 günluk bi ayetel kursi okuma varmis. Biraz once yapmaya basladim tam 7. Gün persembe oluyor onu bitirip test yaparim tabi adet olmazsa. Istersen sen de yap

Benim çok agrim var ya. Aslinda Ben beklemiyordum da doktor umutlandirdi
Ağrı olunca hamilelik oluyor genelde. Ağrım yok diye üzülüyorum , düştüğüm duruma bak resmen psikolojim bozuldu her ay hayal kırıklığı

Ağrı olunca hamilelik oluyor genelde. Ağrım yok diye üzülüyorum , düştüğüm duruma bak resmen psikolojim bozuldu her ay hayal kırıklığı
Canim benim yanlis seylerle kendini uzme. Benim agrim hep olur sancili gecer adetlerim ama ben doktor yuzunden bekliyorum yoksa boyle beklemek de stresli ve hamilelige engel bu. Ama yoktan var eden Allah vardir bi bildigi

Canim benim yanlis seylerle kendini uzme. Benim agrim hep olur sancili gecer adetlerim ama ben doktor yuzunden bekliyorum yoksa boyle beklemek de stresli ve hamilelige engel bu. Ama yoktan var eden Allah vardir bi bildigi
inşallah hamilesin

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim

Kaç günde bir adet görüyorsunuz. Sat ne zaman di.

Merhaba kızlar
benim bat: 4 şubat
test yaptım dayanamayıp silik sizgi çıktı 2 testde de
ama25 inde kan tahlili negatif çıktı 0,15 ml 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…