bata az kaldi diyenler

Kızlar beta hcg anca 111 e yükselebildi, progesteron 10 civarında sanırım düşüyor. Sabah kahverengi lekelenmem başladı. Sanırım bu sefer de düşürüyorum

Kizlar yazilanlari okudum yeni hamilelere rabbim kucagina almayi nasip etsin bizlerede bu ay hamile kalmayi nasip etsin ins . Arkadasim 40 dan 111 e yukselmesi cok iyi degil mi sonucta 2 katindan fazla yukseliyor onemli olan bu degil mi belki gec dollenme olmustur

İnşallah sağlıklı gebelik yaşatsın herkese... doktor yükselişi beğenmedi, bi de progesteronu düşük görünce hepten yıktı bizi. Dış gebelik ihtimali kimyasal gebelikten daha kötü. Özellikle benim gibi yeni tüp ameliyatı olan biri için

İnşallah değildir, hiç belli olmaz. hayırlı haberler yazarsın cnm inşallah

Benim 5 gün kaldı bata hafiften adet sancılarım var bu ayda olmadı prolaktin hormonu düşmüyor doktor da ilaç vermiyor

Canım senın değerler ne alemde ? Varmı gelişme :)
Canım bhcg az yükseliyor progesteron düşüyor gibi dediler. Dış gebeliğe dönüyor olabilirmiş. Yarın tekrar gideceğim. Az az çamur gibi bordoyla kahve arası bir akıntı geliyor. Anlamadım ben bu işi valla, tuttumamayacaksa da bir an önce düşer diye bekliyorum. Dış gebelik ürküttü

Dış gebelik oldugunu nerden anlamışlar tatlım bhcg düşük diye mi ki

Beta hcg dengesiZ yükseliyor progesteron düşüşe geçmiş gibi cumartesi testleri tekrar edelim dedi. Ben de dün gittim 7 tüp kan verdim. Ne var ne yok her şeye baktılar. Ne toxoplasma ne pıhtılaşma ne eksiklik ne fazlalık, hiçbir şey çıkmadı. Başka bir doktorla görüştüm. Diyor ki tüp ve perde ameliyatından sonra hamile kalmaya başlamış olabilirsin fakat tüplerin ve rahimin kendini toparlaması için birkaç ay geçmesi gerekiyor. Genellikle operasyondan sonra embriyolar maalesef rahime bir süre yerleşemiyor dedi. Kimse de uyarmadı bizi tabi, 2 aydır boşa kürek çekip yıpranmışım

Dış gebelik oldugunu nerden anlamışlar tatlım bhcg düşük diye mi ki
İşte biri yükselip biri düştüğü zaman oluyormuş dış gebelik. Ama internette dış gebelik için hep 1000 li değerler görmüşler hcg de . Benim daha 111 bhcg dış gebelik de olmayabilir zannımca

cnm benim dert etme hayirlisiyla tutunsu. bebegin sana cok kafana takma rahat ol sadece onun gelecegini yapacagin alisverisleri bebsigini odasini geldigi gunu hayal et guzel olucak diye dusun cnm

Bende bu aydan ne ümitliyim ne ümitsizim 6 aydır deniyoruz inş bu ay olur. Sadece benm sabah kalktığımım da karnım çok ağrıyo ama byine adetime daha 12 gün felan varken başladı yani şuan adetime 7 gün var dua edin lutfen özellikle hamisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…